- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 40
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
Bide öğrendikten sonra isim telaşı var. Benim telaş başladı. Begendiklerimi seçtim. 300 tane isim seçmişim. Eşim bir tane bebeğimiz olacak hatırlatirim. Nasıl seçeceğiz diyo
Yaainiz cok yok bence bu dinemde normal arayi kisa tutun ama bence 3 cocuk istiyosaniz belki ikiz olur:)33.....
Okadar çok istiyorum ki ikizi taaa öncelerden beri. Hatta tüp bebe gidince dedim belki ikizler çekti bizi ama sonuç alamadık. Nasibimizde varsa ben halâ beklemedeyimYaainiz cok yok bence bu dinemde normal arayi kisa tutun ama bence 3 cocuk istiyosaniz belki ikiz olur:)
Benim kese uzundu duyunca bu teoriyi şaşırdım ve bende de tutu ama erkek diyorlardı erkek olacağını öğrendikUzun olunca noluyo ki canım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin canım.Ne zamn öğrendinBenim kese uzundu duyunca bu teoriyi şaşırdım ve bende de tutu ama erkek diyorlardı erkek olacağını öğrendik
Hayatta her sey nasipOkadar çok istiyorum ki ikizi taaa öncelerden beri. Hatta tüp bebe gidince dedim belki ikizler çekti bizi ama sonuç alamadık. Nasibimizde varsa ben halâ beklemedeyim
Bir de sizin gibi 2 kızı olup 3.'yu dogurmak isteyen ve buna gerekçe olarak ta en az 3 kız diyen varGecen hafta ögrendim bende 2 kızım var şimdi birde oğlum olacakmış Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
En başından beri erkek hissetmiştim ben kızlar da da hislerimde yanılmadım
Benim kesem uzun fasulye gibiydi 13+2 de galiba öğrendik cinsiyeti erkekmiş.Canım senin kesen nasıldı uzun muydu
Erkek çocuklarının organları falan 40 gun icinde olusur tamamlanirmis. Tabi bunu eskiler söylerler ne kadar doğru bilmem ama kese falan oluşmuşsa belki ondandirAslında 5. Hafta gittiğim de kesenin oluşmuş olduğunu görünce şaşırmıştım kızlarda ikisi de geç döllenme olmuştu.
Bunda kese bile oluşmuş görünce değişik hissettim. 8.hafta muz gibiydi kese sadece ve birde nub teorisi diye bir konuda 12 haftalık ultrason görüntüsü yüklemiştim yorumlamış erkek diye.
Kaç haftaliksin canımBenim kesem uzun fasulye gibiydi 13+2 de galiba öğrendik cinsiyeti erkekmiş.
35 haftaligim kuzum cumartesi günü 36 ya girecez. Bıçak kemiğe dayandı uykular haram oldu az kaldi Allah 'tanKaç haftaliksin canım
Hayır canım ben korunurken hamile kaldım ki emziriyordum zaten ki hiç ille de erkek olsun diye de isteğim olmadı sonuçta onu da kızı da veren Allah.Bir de sizin gibi 2 kızı olup 3.'yu dogurmak isteyen ve buna gerekçe olarak ta en az 3 kız diyen varacaba kimi kandırıyorlar. Size 2 kiz annesi olarak sormak istiyorum boyle bisey yok dimi. Sonuçta 2 kızınız var Allah bağışlasin size. 3.sunu de erkek istemissinizdir degil mi? Tabiki once saglikli olmasini istemissinizdir o ayri Millet ayak yapiyor hep var ya
Birde ben kızlara göre daha farklı hissettiğim için içimden acaba erkek mi diye geçti öyle hissettim.Bir de sizin gibi 2 kızı olup 3.'yu dogurmak isteyen ve buna gerekçe olarak ta en az 3 kız diyen varacaba kimi kandırıyorlar. Size 2 kiz annesi olarak sormak istiyorum boyle bisey yok dimi. Sonuçta 2 kızınız var Allah bağışlasin size. 3.sunu de erkek istemissinizdir degil mi? Tabiki once saglikli olmasini istemissinizdir o ayri Millet ayak yapiyor hep var ya
Yani o zaman 2 kızı olan da 3.'yu ister demekBirde ben kızlara göre daha farklı hissettiğim için içimden acaba erkek mi diye geçti öyle hissettim.
Bilmiyorum kim ne isterYani o zaman 2 kızı olan da 3.'yu ister demekaslinda ben şimdi ilk çocuğuma hamileyim erkek olcak kısmetse 2.cocuk düşünmüyorum açıkçası ama sizde yazmışsınız ya korunurken oyle seyler cok oluyor galiba korkuyorum da onunda erkek olmasını isterdim herhalde aslinda cinsiyet hic önemli degil. Mesela 9 ay erkek diyorlar kiz doğuyor kiz diyorlar erkek doğuyor o kötü ama
Yaa nerdeyse 1 ay kalmış sağlıcakla gelsin oğlușun35 haftaligim kuzum cumartesi günü 36 ya girecez. Bıçak kemiğe dayandı uykular haram oldu az kaldi Allah 'tan
Ilk cocugum canım. Büyük ihtimal ilk ve sonYaa nerdeyse 1 ay kalmış sağlıcakla gelsin oğlușunkaçıncı bebeğin
Sezeryan olmayı sen mi istedin. Doktor öyle mi uygun gördüIlk cocugum canım. Büyük ihtimal ilk ve sonsezeryan olcam kısmetse yarin günü konuscaz
Ben istedim canım. Zaten benimki tüp bebek olduğu için doktor da,"Biz zaten o şekilde öneriyoruz hastaya tabi normal doğurcam diyorsa da normal doguma hazırlıyoruz "dediSezeryan olmayı sen mi istedin. Doktor öyle mi uygun gördü
Ha anladım. Sağ salim kucağına alasın. Bana daha var ama bizde şuan normal doğum düşünüyoruz.Bi terslik olmazsaBen istedim canım. Zaten benimki tüp bebek olduğu için doktor da,"Biz zaten o şekilde öneriyoruz hastaya tabi normal doğurcam diyorsa da normal doguma hazırlıyoruz "dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?