Bebeğinizin cinsiyeti

Yaainiz cok yok bence bu dinemde normal arayi kisa tutun ama bence 3 cocuk istiyosaniz belki ikiz olur:)
Okadar çok istiyorum ki ikizi taaa öncelerden beri. Hatta tüp bebe gidince dedim belki ikizler çekti bizi ama sonuç alamadık. Nasibimizde varsa ben halâ beklemedeyim

Bir de sizin gibi 2 kızı olup 3.'yu dogurmak isteyen ve buna gerekçe olarak ta en az 3 kız diyen var acaba kimi kandırıyorlar. Size 2 kiz annesi olarak sormak istiyorum boyle bisey yok dimi. Sonuçta 2 kızınız var Allah bağışlasin size. 3.sunu de erkek istemissinizdir degil mi? Tabiki once saglikli olmasini istemissinizdir o ayri Millet ayak yapiyor hep var ya

Erkek çocuklarının organları falan 40 gun icinde olusur tamamlanirmis. Tabi bunu eskiler söylerler ne kadar doğru bilmem ama kese falan oluşmuşsa belki ondandir

Hayır canım ben korunurken hamile kaldım ki emziriyordum zaten ki hiç ille de erkek olsun diye de isteğim olmadı sonuçta onu da kızı da veren Allah.

Doktor da erkek isteğiniz vardır şimdi sizin dedi kızları duyunca hayır ne alaka dedim.

Birde ben kızlara göre daha farklı hissettiğim için içimden acaba erkek mi diye geçti öyle hissettim.

Birde ben kızlara göre daha farklı hissettiğim için içimden acaba erkek mi diye geçti öyle hissettim.
Yani o zaman 2 kızı olan da 3.'yu ister demek aslinda ben şimdi ilk çocuğuma hamileyim erkek olcak kısmetse 2.cocuk düşünmüyorum açıkçası ama sizde yazmışsınız ya korunurken oyle seyler cok oluyor galiba korkuyorum da onunda erkek olmasını isterdim herhalde aslinda cinsiyet hic önemli degil. Mesela 9 ay erkek diyorlar kiz doğuyor kiz diyorlar erkek doğuyor o kötü ama

Bilmiyorum kim ne ister ama bize sürpriz oldu iki kızımda aşırı hareketli ve gün sonunda çok yorgun oluyorum.

Aslında düşünmüyordum üçüncü çocuğu ama kız olmuş olsa en azından kızlara güzel bir oda tasarlardım cinsiyete takılmadım şahsen.

Şimdi oda biraz kızlara biraz ufaklıga uygun olacak kısmetse

Ben istedim canım. Zaten benimki tüp bebek olduğu için doktor da,"Biz zaten o şekilde öneriyoruz hastaya tabi normal doğurcam diyorsa da normal doguma hazırlıyoruz "dedi
Ha anladım. Sağ salim kucağına alasın. Bana daha var ama bizde şuan normal doğum düşünüyoruz.Bi terslik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…