Bebeğinizin cinsiyeti

Allah razi olsun canim insallah da once saglikli hayirli olsun insallah hepimizinki
Tabiki öncelikli temennimiz sağlıklı olması. Ama insan merak ediyor işte. Herkesin hamileliğinde içinden geçirdiği bi cinsiyet vardır. Ama kucağına alınca unutuyormușsun kız yada erkek hiç farketmiyosun diyolar. Benim ilk bebeğim size sorayım sizcede öyle mi

Aynn oyle biliyomusun esim erkek olsun diyofu kiz oldu kiz evlat cok tatli buda kız olsun diyo e et ya bnde cok merak ediyorum cinsiyetini sizinle de paylasitim insallah öğrenince

Yok ne sıcağı ayaklarım hiç ısınmıyor patikle geziyorum ısınmıyor
Canım Allah bilir her şeyden önce de ben de öyleydim.hatta patiği bile geçmiştim.sıcak su torbasını ısıtıp üzerine basıyordum hafiften de yine de ayaklarım donuyordu.14.haftamda doktor yüzde elliden fazla erkek dedi,görüntü itibariyle de erkeğe çok benziyor dedi.16.Haftada bacak bacak üstüne atmıştı beyefendi acaba kız mı ki dedi sonra bi anda bacak arasında çıkıntı gördü ama yine kesin erkek dyemem dedi.19.haftada %99 erkek dedi.ayrıntılı da kesinleştirirler dedi.21. Hafta ayrıntılı da doktor cinsiyetini biliyor musun dedi.doktorum erkek dedi dedim.evet doğrı söylemiş dedi.rüyamda da çok tatlı renkli gözlü bir kız görüp çok sevinmiştim.gönlüm kızdan yanaydı ama rabbim sağlıklı kıpır kıpır bir erkek hediye etti bize çok şükür

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm şimdi geldim benım doktor yine söylemedi

Eşim hep kız bebek isterdi, ben erkek isterdim tabiki sağlıklı olsun kızı erkeği olmaz evladın. Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez eşim erkek olacak öyle hissediyorum dedi. Bende erkek gibi hissediyordum eşim kadar emin olamasamda. 16.haftada erkek dedi doktor hiç şaşırmadık. Kız bebek diye deli olan adam oğlumda oğlum diyor.

Aynen oyle kac yasindasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…