- 3 Haziran 2020
- 207
- 192
- 18
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
Ultrason görüntüne baktım kuzum. Tahminimce kızAy ciddimi hayirlii olsun ozaman bnimki de kizfur bide kizimin ultrason fotosuna bakim
Şuan teorimizi çürüttünBuda kizimin ki muz gibi bnce asli yok gibi
Tabiki öncelikli temennimiz sağlıklı olması. Ama insan merak ediyor işte. Herkesin hamileliğinde içinden geçirdiği bi cinsiyet vardır. Ama kucağına alınca unutuyormușsun kız yada erkek hiç farketmiyosun diyolar. Benim ilk bebeğim size sorayım sizcede öyle miAllah razi olsun canim insallah da once saglikli hayirli olsun insallah hepimizinki
Aynn oyle biliyomusun esim erkek olsun diyofu kiz oldu kiz evlat cok tatli buda kız olsun diyoTabiki öncelikli temennimiz sağlıklı olması. Ama insan merak ediyor işte. Herkesin hamileliğinde içinden geçirdiği bi cinsiyet vardır. Ama kucağına alınca unutuyormușsun kız yada erkek hiç farketmiyosun diyolar. Benim ilk bebeğim size sorayım sizcede öyle mi
Evet ya benimki tuttu ama. Demekki denk geliyor sadece aslı olan bisey değilBiraz öyle oldu demi❤❤
İnşallah canımm.Saglikla gelsin.Ogrenince bizede söylersinAynn oyle biliyomusun esim erkek olsun diyofu kiz oldu kiz evlat cok tatli buda kız olsun diyoe et ya bnde cok merak ediyorum cinsiyetini sizinle de paylasitim insallah öğrenince
Ya bnce bebek buyudukce kese sekil aliyo asli yok gibiEvet ya benimki tuttu ama. Demekki denk geliyor sadece aslı olan bisey değil
Bekleyelim bakalım. Senin bebiș ne olacak prens mi prenses mi öğrenince yazarsınYa bnce bebek buyudukce kese sekil aliyo asli yok gibi
Ayy kiz iyice heyecan sey ettimBekleyelim bakalım. Senin bebiș ne olacak prens mi prenses mi öğrenince yazarsın
Bide öğrendikten sonra isim telaşı var. Benim telaş başladı. Begendiklerimi seçtim. 300 tane isim seçmişim. Eşim bir tane bebeğimiz olacak hatırlatirim. Nasıl seçeceğiz diyoAyy kiz iyice heyecan sey ettim❤❤
Aybüke NesilOyy maşallah kuzuya. Hamilelikte insan cinsiyet seçiyor. Ama kucağına alınca unutuyormușsun. Kız ismi olarak ne seçmiştiniz. Bana fikir olur belki
Nesil çok güzelmişAybüke Nesil
İlerde kızım olursa koyacağım siz de koyabilirsiniz fikir olsunNesil çok güzelmiş
Canım Allah bilir her şeyden önce de ben de öyleydim.hatta patiği bile geçmiştim.sıcak su torbasını ısıtıp üzerine basıyordum hafiften de yine de ayaklarım donuyordu.14.haftamda doktor yüzde elliden fazla erkek dedi,görüntü itibariyle de erkeğe çok benziyor dedi.16.Haftada bacak bacak üstüne atmıştı beyefendi acaba kız mı ki dedi sonra bi anda bacak arasında çıkıntı gördü ama yine kesin erkek dyemem dedi.19.haftada %99 erkek dedi.ayrıntılı da kesinleştirirler dedi.21. Hafta ayrıntılı da doktor cinsiyetini biliyor musun dedi.doktorum erkek dedi dedim.evet doğrı söylemiş dedi.rüyamda da çok tatlı renkli gözlü bir kız görüp çok sevinmiştim.gönlüm kızdan yanaydı ama rabbim sağlıklı kıpır kıpır bir erkek hediye etti bize çok şükürYok ne sıcağı ayaklarım hiç ısınmıyor patikle geziyorum ısınmıyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm şimdi geldim benım doktor yine söylemediCanım Allah bilir her şeyden önce de ben de öyleydim.hatta patiği bile geçmiştim.sıcak su torbasını ısıtıp üzerine basıyordum hafiften de yine de ayaklarım donuyordu.14.haftamda doktor yüzde elliden fazla erkek dedi,görüntü itibariyle de erkeğe çok benziyor dedi.16.Haftada bacak bacak üstüne atmıştı beyefendi acaba kız mı ki dedi sonra bi anda bacak arasında çıkıntı gördü ama yine kesin erkek dyemem dedi.19.haftada %99 erkek dedi.ayrıntılı da kesinleştirirler dedi.21. Hafta ayrıntılı da doktor cinsiyetini biliyor musun dedi.doktorum erkek dedi dedim.evet doğrı söylemiş dedi.rüyamda da çok tatlı renkli gözlü bir kız görüp çok sevinmiştim.gönlüm kızdan yanaydı ama rabbim sağlıklı kıpır kıpır bir erkek hediye etti bize çok şükür
Canim ben begendiklerimi seçtim. 300 ısim arasında kaldık. Nasıl karar vericez bilmiyorumİlerde kızım olursa koyacağım siz de koyabilirsiniz fikir olsun
Aynen oyleYaş faktörü korkutuyor beni. Daha önceki kayıplarım da
Haklısınız Kız çocuklarını da çookk severim ben. Asıl erkek çocukları ile zor anlaşılır.
Aslında ikisinin de kokusunu tadmayı istiyorum. İnşAllah nasibimde vardır.
Öncelikli duamız sağlıklı hayırlı olması.Zaten cinsiyeti belli baştan beri sadece öğrenene kadar kız mıdır erkek midir diye zaman geçiriyoruz
33.....Aynen oylekac yasindasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?