- 22 Mart 2017
- 15
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Prensesim_Defne
-
Rahat bırakın bebeğinizi dereceyle uyarmak nedir yahuuu... Biri size müdahale etse hoşunuza gidermi? Yada biryerlerine zarar verseniz "olsun yapamamasında iyidir" mi diyeceksiniz.Bebeğim şuan sadece mama kullanıyo malesef anne sütü 1 ay alabildi sadece kendini zorlaınca ne yiyosa hepsini çıkartiyo ara ara o yüzden yapmak zorunda kalıyorum kiyamiyorumda öyle kivranirken için gidiyo
Bi ara vermiştim ama doktor aguline diye bi ilaç verdi onu kullanmaya basladim zeytin yağı vermedim ama o ilaçta midesini bulandırıyo her vermemde kusuyo mamaya karistirsammi diye sorucam doktorunaZeytinyağı içiriyor musunuz?
Nekadar zorlandigini bu yüzden ac kaldigini görsenizde sizin için fark etmez yani bırakın ac kalsinmi diceksiniz çocuk kendini sıkmaktan yediği herşeyi olduğu gibi atiyo ve biz prematüre dogumluyuz kilo almamız bu aylarda çok önemli bilmem anlatabildimmiRahat bırakın bebeğinizi dereceyle uyarmak nedir yahuuu... Biri size müdahale etse hoşunuza gidermi? Yada biryerlerine zarar verseniz "olsun yapamamasında iyidir" mi diyeceksiniz.
Herşeyi denedim denemeye devamda ediyorum son care onu yapıyorum zaten her ilaci her masaji denedik kucuk oldugu icin gucu yetmiyo diye düşünüyorum artikgaz masajı var ondan yapın kaka da yapacaktır o esnada. biz de zorlandığı zaman masaj ile destek oluyorduk
Herşeyi denedim denemeye devamda ediyorum son care onu yapıyorum zaten her ilaci her masaji denedik kucuk oldugu icin gucu yetmiyo diye düşünüyorum artik
Sabirsizlikla büyümeyi bekliyoruz kuzumum kıyamıyorum bende çok bekliyorum sıcak havlu koyuyirum hafifliyo ama yapamiyo yinede bi şekilde gidicek bende yapmak istemiyorum ama çok kötü oluyo meleyimbizim drumuz 10 gune kadar normal demisti v ben 8 gun kaka bekledigimi biliyorum. uyarma yapmadim karnin hergun masaj yaptim. bacaklarini karnina falan cektim. ek gidaya gecince biraz daha duzelir lutfen uyarmayin aliskanlik da yapabilir.
Tam olarak bu olmasada buna benzer masajlar yaptım ama bunuda denicem kesinlikle inş faydasını gorurumtabi alışana kadar bu durumla başa çıkmakta zorlanabilir. bak dizkapaklarından tut. karnına doğru ittir(baskı yapsın) dışa doğru çevir bacakları. o şekilde bikaç yuvarlak çizince kolaylıkla doldurması gerek bezini. çok yardımcı bir hareket canım
Yani kivransada yapmayın diyosunuz fitille faln halletmeye çalışıcaz artik hafta bi bir bile olsa yeter dicen artikSiz uyardıkça uyarı olmadan yapamaz hale gelir. Ileri yaşlarda da kabızlık problemi olur. Eğer makatta yirtik vb durum yoksa müdahale etmeyin. Ilık suya oturtma ve gaz masajı harici birşey yapmayın. Bünyenin alışma sürecini geciktiriyorsunuz. Kaslarını kullanmayı öğrenmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?