- Konu Sahibi Prensesim_Defne
-
Arkadaşlar bebeğimin kaka yapma problemi var ve bende derece ile uyararak yaptırıyorum ama doktorumuz dereceyle uyarmanin tehlikeli olicagini beyin kanamasina yol acabilicegini soyledi bu konu ile ilgili yardimci olabilirmisiniz
Allah korusun ama anal yoldan uyarılmaya alışmak ve ilerleyen hayatında cinsel tercihinin bu yönde değişmesi durumu söz konusu diye biliyorumErkek bebeklerde neden böyle bir ayrım var, ilk defa duydum ve merak ettim.
"Ben verdim birşey olmadı" mantığı bunlar hep. Görünürde birşey olmuyor evet ama iç organlar dışarıda değil ki görülsün. ilk 6 ay içerisindeyken bildiğimiz suyu içtiği için ölen bebekler var. Kimse bunları görmüyor mu acaba. Zeytin yağı!!!!! Birşey diyemiyorum.2 aylık hem re prematüre doğmuş bebeğe zeytinyağı önermek cehalettir. asit o asit. küçücük bebeğin midesine zarar verir. kocakarı işlerini artık bırakın lütfen.
Evet mantıklı bende öyle düşünmüştüm ama emin olmak istedim. Teşekkürler açıklama için.Allah korusun ama anal yoldan uyarılmaya alışmak ve ilerleyen hayatında cinsel tercihinin bu yönde değişmesi durumu söz konusu diye biliyorum
2 aylık hem re prematüre doğmuş bebeğe zeytinyağı önermek cehalettir. asit o asit. küçücük bebeğin midesine zarar verir. kocakarı işlerini artık bırakın lütfen.
Önermedim, sordum.
Ayrıca sizin kocakarı işi dediğinizi doktorlar öneriyor.
Siz saldırmaya bırakın.
Artık?öfff her işinize gelmeyen yoruma saldırı gözü ile bakmayın artık.
doktorların önerme şekli var. bebek mama desteği alıyorsa anca mamaya bir damla katabilirsiniz diyor. anne sütü alan 2 aylık prematüre bebeğe önerilmez.
2 aylık hem re prematüre doğmuş bebeğe zeytinyağı önermek cehalettir. asit o asit. küçücük bebeğin midesine zarar verir. kocakarı işlerini artık bırakın lütfen.
Kocakarı dediğiniz Gastroentoloji Profesörü Fügen Çullu oluyor bu durumda. Türkiye pediyatrik doktorlar içinde en özel kıymetli doktorlardan biridir. 1 aylıktan itibaren soğuksıkım organik zeytinyağı ekletti mamaya
10 gün kadar bekledim son dk ya kadar son cere olarak yaptım bunu neden sürekli gibi alguliyo bu insanlar anlamış seyilumBenim de 7 aylık kızım var. Ve bu yollardan geçtim. Sürekli müdahale edersen daha kötü olacak. Evet ilk seferde uzun sürebilir Ama gitgide kısalıyor süre. Bir iki haftaya da problem biter. Huzursuz olması zor bir durum ama kronik hal alırsa çok çok daha zor olacak. En fazla kaç gün bekledin?
bak mamaya ekletti diyorsun. direk vermenin zararından bahsediyoruz burda. bu konudaki bebek 2 aylık ve prematüre. mama alıp almadığını dahi bilmiyoruz.
cinsel tercih değişikliğinden dolayı canım.Erkek bebeklerde neden böyle bir ayrım var, ilk defa duydum ve merak ettim.
canımsen dediğim gibi yukarda da yazdığım eczaneden alınan bebek zeytinyağını dene .Hanımlar anlatabiliyomuyum bazılarınıza 10 güne kadar zaten bekliyorum her yoluda deniyorum son cere olarak en fazla 2 kez yapmisimdim farkindaysaniz doktorumada danistim öyle dediği için böyle bi soru sordum annelerin fikirlerini doğru olanı bilmek için ama aramızda bazı insanlar okumadan yorum yazıyolar bunlara hiç gerek yok benim bebeğim ne zor dönemlerden geçti ona zarar gelicek bisi hayatta yapmam doktor öyle dince için içimi yedi zaten bunu algilayin ve öyle yazın lütfen ilkkez anne olmuş olabilirim ama sakın benim anneliğimi sorgulamayın kusura da bakmayın yazmam gerekiyodu
Onuda denicem inş bizdede etki edercanımsen dediğim gibi yukarda da yazdığım eczaneden alınan bebek zeytinyağını dene .
inş. bulabilirsin.arkadaşımda cok çekti bu konudan.
Ne güzel soylemissiniz keşke onlar ise yarasade bizde başka şeyler yapmasak ama en kiymetlilerimiz öyle acı çekerken bende duramıyorum isteKabızlık o kadar zor ki bebeklerde gerçekten ne kadar zor bi süreçten geçtiğiniz anlayabiliyorum , benim kızım 26 aylık ve nerdeyse bir senedir kabızlıkla boğuşuyoruz yapmadığımız şey kalmadı her yolu denedik , kutu kutu kabızlık ilaçları tükettik Yok olmuyor gerçekten bazen insan çaresiz kalıyor Allah yardımcımız olsun, hanımlar sizde ağır eleştirilerde bulunmayın lütfen gerçekten insan çaresizlikten yapıyor bazı şeyleri kızım ıkınıp ağlarken onunla beraber ağlıyorum ben lavman yaparken benim içim acıyor annelik sor bi imtihan Allah yardım etsin hepimize, keşke masajla sıcak suya oturtmakla sorun ortadan kalksa
Sorarim tabiki gerekirse sıf debemek için getittiririm yeterki ise yarasin kuzum rahatlasinBebekler için gaz ilacı var. Bir tanıdık Türkiyede yok demişti ama bilmiyorum. İçinde " simethicone" olan bir ilaç, yurt dışında adı Mylicon. Yan etkisi yok denecek kadar, ve gaz ve kabızlık sorunu olan bebeklerde rahatlıkla kullanılıyor. Doktorunuza bir sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?