- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi Prensesim_Defne
-
Sadece anne sütü alıyorsa bebek 1 haftaya kadar kaka yapmaması normal. Benim bebeğim de haftada 1 yapardı. Ama sadece anne sütü alıyorsa geçerli.33 haftalık doğdu şuan 2 aylık olduk çok sıkistirdigi zamanlari mecburuyetten yapıyorum doktorda öyle dince korttum acikcasi
Benim de 7 aylık kızım var. Ve bu yollardan geçtim. Sürekli müdahale edersen daha kötü olacak. Evet ilk seferde uzun sürebilir Ama gitgide kısalıyor süre. Bir iki haftaya da problem biter. Huzursuz olması zor bir durum ama kronik hal alırsa çok çok daha zor olacak. En fazla kaç gün bekledin?Yani kivransada yapmayın diyosunuz fitille faln halletmeye çalışıcaz artik hafta bi bir bile olsa yeter dicen artik
Doktor bize zeytinyağı önermişti.Bi ara vermiştim ama doktor aguline diye bi ilaç verdi onu kullanmaya basladim zeytin yağı vermedim ama o ilaçta midesini bulandırıyo her vermemde kusuyo mamaya karistirsammi diye sorucam doktoruna
Bırak çocuk istediği zaman yapar neden zorluyorsun yazık günah yapmayın..Arkadaşlar bebeğimin kaka yapma problemi var ve bende derece ile uyararak yaptırıyorum ama doktorumuz dereceyle uyarmanin tehlikeli olicagini beyin kanamasina yol acabilicegini soyledi bu konu ile ilgili yardimci olabilirmisiniz
Bende o süreçlerden geçtim ve hiç müdahale etmedim. Gelişim aşamasıdır, illaki müdahale olacaksa ki yardım mahiyetinde olmalı da masaj ile ılık su ile olmalı. Sizin yaptığınız zarar verici.Nekadar zorlandigini bu yüzden ac kaldigini görsenizde sizin için fark etmez yani bırakın ac kalsinmi diceksiniz çocuk kendini sıkmaktan yediği herşeyi olduğu gibi atiyo ve biz prematüre dogumluyuz kilo almamız bu aylarda çok önemli bilmem anlatabildimmi
Rahatsızlığı kakadan değil de gazdan olmasın. Yaptığı zaman sert değilse kabız değildir. Kakasını yaparken gazını da cikarabildigi için rahatlıyor olabilir. Benimkinin de on gün yapmadığı zamanlar oldu. Genelde İki üç güne bir yapardı. Gazdan ve kusma probleminden dolayı Biz de bayağı rahatsizdik üç aydan sonra düzene girdi. Şimdi sekiz aylık her gün bazen günde İki üç defa rahatlıkla yapıyor çok şükür. Sindirim sitemleri geç gelişiyor. Doktoruna danış. Uyararak yapmaya da alismasin yaniBenim bebeğim devamlı mamayla besleniyor sütüm olmadığı için ve biz de kabızlık yaşıyoruz. 5 günlükten itibaren kakasını 2 günde bir benim uyarmalarımla yapıyor. Ben de peçeteyi kıvırıp zeytinyağına batırıp öyle uyguluyorum ama artık fitile geçeceğim. Dr.un verdiği bio gaia isimli damla hiçbir işe yaramadı. Bebegim 1 gün bile yapamasa çok rahatsız oluyor. Zaten kolik bir bebek. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Konuyu takipteyim.
Allahim yarabbim. zeytin yagi surun, bebek pisik kremi surun. ben ne zaman sursem kaka yapar cocuk. makata bir sey sokulur mu? yapmayin sakin.Arkadaşlar bebeğimin kaka yapma problemi var ve bende derece ile uyararak yaptırıyorum ama doktorumuz dereceyle uyarmanin tehlikeli olicagini beyin kanamasina yol acabilicegini soyledi bu konu ile ilgili yardimci olabilirmisiniz
Erkek bebeklerde neden böyle bir ayrım var, ilk defa duydum ve merak ettim.bebeğiniz erkekse ayrıca yaptığınız çok tehlikeli.
erkek bebeklere fitil bile verdirttirilmyor.
çok şaşırıdm ve çok sinir oldum açıkcası
Zeytinyağı içiriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?