Bebeine Kaynpederinin ismini koymak zorunda kalan var m?

yani ben 26 eşim 30 yaşında daha nekadar büyümemiz lazım fikirlerimize saygı duyulması için bilmiyorum,bi yuva kurmuşuz,ne güzel bebişimiz olucak biz anne siz dede nine olma şerefine nail olucaksınız.bundan daha güzel bi durum varmı.ama kuşak farkı var.benim annem 50 yaşında kayınvaldem 70 yaşında ..olacağı bu malesef..eski kafa yani

keşke bizimde çocuğumuz olsada isim için tartışsak..isim olarak tartışacak bir evladımız bile yok.bizimkiside ayrı bir dert ..

Hayırlısıyla kucagımıza alırsak kız yada erkek isimlerimiz belli..Bu saatten sonra esim bir sacmalık yapmaya kalkarsa sanmıyorum yapacagını ama teklif etse bile büyük kavga cıkar.! Evladıma sevmedigim insanların adıyla hitap edemem.!

isim konusu önemli benim tanıdığım var nufusta 2 ismi var birde göbek adı var herkes göbek adını kullanıyor nufustaki isimler yedek resmi yerlerde okulda şurda burda kullanılıyor baya karışık yani tek isim yeter bide istenirse göbek adı konulur sağlıklı olsunda isimde bulunur :)

keşke bizimde çocuğumuz olsada isim için tartışsak..isim olarak tartışacak bir evladımız bile yok.bizimkiside ayrı bir dert ..

cnm inşallah Allah sanada nasip eder.bizde 4 yıl olucak evlenenli uzun süredir korunduğumuz için çocuk yapmaya karar verdiğimizden 5 ay sonra hamile kaldım.olmuyor olmuyor diye diye olmuyodu sanki.babamı kanserden kaybettikten 1 ay sonra hamile kalmışım.o ay pek umursamadım açıkcası.üstüne üstlük geç yumurtlamışım o ay.sanırım sitresten.ama aklımda çocuk fikri olmadığı için o ay Rabbim belkide yüzümüz gülsün biraz diye armağan verdi bize bilemiyorum..bol bol dua et ,herşey Allahtan cnm

Konuyu görünce yazmadan edemedim..Benim kız kardeşimin bebeğinede kayınpederinin ismini koydular. Kardeşim köyde yaşıyor..ve köyün yüzde 80 inin adı yaşar eee herkes kayınpederin ismini koyarsa böyle olur...

Yani öyle yaşar bolluğu varki..karıştırdıkları için hepsi birbirine takma isimle hitap ediyo..kuru yaşar...pofuduk yaşar...çalı yaşar gibi Ne kadar saçma!

Merhaba arkadaslar, konu cok eskiymis ama gorunce yazmadan gidemedim... benim de ayni derdim var 1,5 sene evliyim ve kocamla cok istyoruz cocuk sahibi olmak. ve simdiden isimleri dusunmeye basladik. daha dogrusu ben actim konuyu. cok onceden bi kere konustugumuzda cocuklarimiza şoyle isimler buldum insallah olunca koyariz demistim kocam tmm demisti. ama simdi ise kendi istedigimiz ismi de koyariz ama babamin da ismini koyacaz diyor kocam boylece 2 isim olacakmis. ben turkiyeli olmadigim icin benim icin tuhaf geliyor bu sacma bi de kaynpederimle bi ara küskünlük olmustu her konustugumuzda illa kirici uzucu seyler soyler o yuzden ondan soğumuştu acikcasi ve onun isminden nefret ederim o yuzden de cocuguma onun ismini vermek istemiyorum. kocam diyo sonra babam niye benim ismi vermedin diye beynimi yiyecek diyo kiz olunca ise benim annemin yada kendi annesinin ismini verelim yada babaannesinin diyo bende hemen hayir dedim cunku ikimizin annemizin ismi ayni Aynur. sanki aynur ismi az mi ailede dedim ve akrabalarina bakiom hep ayni isimler konusurken de hangi mehmetten hangi aliden vs konu oldugunu anlamak zor boyle iste....kimim fikri varsa paylasin

Şu 11 sayfa boyunca kpederin ismini söyledi mi konu sahibi?
Yani ilk mesajda yazın da sordurmayın, merak ettirmeyin.

Ben kaybettiğimiz oğlumun adini babasinin adini verdik ikincisinde oğlum olursa koymak istemiyorum tek isim istiyorum iki isim çok tuhaf geliyor mert koycam derdim aklim hep onda.

ayy ne sinir yaaa

kp adı ne?çok merak ettim valla...

Yeni konu için harç, ikametgah, adli sicil kaydı, evlilik cüzdanı, nüfus cüzdanı sureti İSTENMİYOR. Yeni konu açabilirdiniz.

kimbilir kaçıncı sayfadan buldun çıkardın bu konuyu. eski konuyu hortlatacağına kendine yeni komnu aç. çocuğun askerlik çağı gelmiş

Çocuk doğmuş neredeyse okula gidecek konuya yorum gelmiş

Siz sonuca ulaştırmışsınız ama yinede yorum yazayım
Oğlumun adı dedesinin ismi iki isim koyduk ikiside kimlikte yazıyor ikisinide kullanıyor
Bu durum çok abartılıyor çok tuhaf değilse konulsun nolcak

Aaa eski konuymuş

Bende nbu konuda sıkıntılıyım esimin babadı vefat etti onun ismini koymak istiyor ben istemiyorum alışsan iyi edersin dedi çok üzülüyorum ne yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…