Hayatta en büyük ikinci pişmanlığım kayınpederimin adını koymak oldu, kayınpederimi ben hiç görmedim nur içinde yatsın, çok iyi adam olduğundan bahsederler, hamileyken eşimin akrabaları koy dedi, eşimde kararsızdı aslında, ama ben salak koyalım dedim sonra yanına ikinci isim koyduk ikisi birlikte söylensin diye, ömer faruk ali osman gibi yakışan bir ismi vardı ama eşimin ailesi kayınpederimin ismini söylediler olay çıkardım ikisinide söyleyin diye ama dinlemediler, şimdide sırf bana inat tek isim söylüyorlar, oğlumun iki isminide seviyorum ama bana inat olsun diye herkes tek isim söylüyor ve ben o isimden öyle bir soğudum ki anlatamam, eşim de bana kızıyor brak ne derlerse desinler diyor ama evlat benim evladım ve hayatım boyunca beni soğuttukları bir isimle seslenmelerine öyle bir uyuz oluyorum ki anlatamam. Nefret ettirdiler bu isim yüzünden kendilerinden. Eşim ne kadar teselli etsede ikna olamıyorum, tamam kabullencem diyorum kendime ama olmuyor olmuyor, ama hata bendeydi.
Hamileler siz siz olun bebeğin heyecanıyla asla kimsenin ismini koymayın çok pişman olursunuz benim gibi.
canım iki ismi olanlarda genellikle tek isim kullanılır.bunu etrafındada görmüşsündür
eşinin akrabalarıda doğal olarak ölen kardeşlerinin ismini söylemeyi tercih edeceklerdir
sen böyle birşey için niye canını sıkıyosun ki onu anlamadımfisfisfis
sen istiyosan iki isminide söyle oğlunun.böyle şeyler için insanın canını sıktığına değmezyerimseniben
babasının ismini tutturan erkeklere sinir oluyorum....onun babası babada benim babam şam babasımı....iki isim koyarım...iki babanın ismi...ben kendi babamın ismiyle seslenirim yada farklı bir isim olur.....bencede en iyisi farklı bir isim....ileride bebeğim olursa kayınpederin ismini kullanmayı kesinlikle istemiyorum....
Hayatta en büyük ikinci pişmanlığım kayınpederimin adını koymak oldu, kayınpederimi ben hiç görmedim nur içinde yatsın, çok iyi adam olduğundan bahsederler, hamileyken eşimin akrabaları koy dedi, eşimde kararsızdı aslında, ama ben salak koyalım dedim sonra yanına ikinci isim koyduk ikisi birlikte söylensin diye, ömer faruk ali osman gibi yakışan bir ismi vardı ama eşimin ailesi kayınpederimin ismini söylediler olay çıkardım ikisinide söyleyin diye ama dinlemediler, şimdide sırf bana inat tek isim söylüyorlar, oğlumun iki isminide seviyorum ama bana inat olsun diye herkes tek isim söylüyor ve ben o isimden öyle bir soğudum ki anlatamam, eşim de bana kızıyor brak ne derlerse desinler diyor ama evlat benim evladım ve hayatım boyunca beni soğuttukları bir isimle seslenmelerine öyle bir uyuz oluyorum ki anlatamam. Nefret ettirdiler bu isim yüzünden kendilerinden. Eşim ne kadar teselli etsede ikna olamıyorum, tamam kabullencem diyorum kendime ama olmuyor olmuyor, ama hata bendeydi.
Hamileler siz siz olun bebeğin heyecanıyla asla kimsenin ismini koymayın çok pişman olursunuz benim gibi.
ablamın kızı oldu,ablam ceren ismini koymak istedi çok seviyordu ceren ismini..eniştem inat etii ne yaptı etti anasının adını sevim koydu...
ablam ama kızına hiç sevim demedi inat eti oda hep ceren diyor..şimdi kızı 2 yaşında ceren diyince -bakıyor ama sevim diyince bakmıyor,eniştem bile alıştı ceren diyor:))
bir süre sonra sanırım mahkemeyle sevim yanına ceren isminide koyduracaklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?