aslında baston tipi arabalar var,mesele bu iki pozisyonlu yatarak-oturarakBizim arabamızın bagajı büyük değil, yazın tatile gideceğimiz zaman o kadar eşyanın yanına çok yer kaplayan bebek arabası hiç sığmaz. (öff ben eşime demiştim araba alırken bagajı büyük olsun diye, eşim dahil herkes bana "Niye yaşlı kadınlar gibi konuşuyosun, napacaksınız geniş bagajlı arabayı siz gençsiniz ya" demişleri... Görüyoruz şimdi
benim eski arabam çift yönlü ve dört tekerlekliğidi,ama çok büyüktü,ve tek elle biraz zor kulanırsın,güneşli havalarda yada rüzgarlı havalarda çok pratikti,bu benim yeni arabam çok hafif eski arabama göre,tek elle kayor diyebilirim,tek yönlü bebişim artık büyümüş 10,5 aylik neredeyse,ve ben acil olmadan rüzgarda dışarı çıkmıyorum,o yüzden bu arabayı tercih ettim,resim koyduğum o mavi araba baston tipi tek yonlü,yane katlanınca şöyle bir şey oluyorÜç tekerleklilerin 4 tekerleklilerden farkı ne ki, bide bu baston tipi ne oluyor, Canım o ilk resimde koyduğun mavi renkli puset çok basit geliyor, hani soğuklardada kullanılabilen bişey olsun, ama kesinlikle az yer kaplayan ve çok ağır olmayan bişey alıcaz... şu çift yönlülerden olsun istiyoruz.
güle güle kulan arabanıfüsfüscum o senin yazdığın pierre cardininkini enfants aldık . gerçekten hafif, 4e katlanıyor daha az yer kaplıyor. 360 tlydi, sürüşüde iyi, amaaa bi bebek arabasına bu kadar vereceğimizi düşünmüyordum acikcası,İnşallah memnun kalırız, çok pahalı arabalar ya.
Bikaç gün geçsin bakalım memnun kalırsak öneririz
füsfüscum o senin yazdığın pierre cardininkini enfants aldık . gerçekten hafif, 4e katlanıyor daha az yer kaplıyor. 360 tlydi, sürüşüde iyi, amaaa bi bebek arabasına bu kadar vereceğimizi düşünmüyordum acikcası,İnşallah memnun kalırız, çok pahalı arabalar ya.
Bikaç gün geçsin bakalım memnun kalırsak öneririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?