Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası almadan önce nelere dikkat etmeliyiz?

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Arkadaşlar ben ve bir çok kişi bebek arabası almayı düşünüyor. Deneyimliler yardımcı olursa seviniriz. Nelere dikkat etmeliyiz almadan önce. Ben katlandığında az yer kaplayan, hafif, tek elle açılabilen özelliklerde olanların daha kullanışlı olduğunu okudum, duydum. Daha neler ekleyebiliriz bu özelliklere.
Ayrıca bu özelliklere sahip bebek arabası markası tavsiye eder misiniz?

ben yıllardır ilk oğlumla dötr tekerleki araba kulandım,iki tane vardı,birisi çok ağırdı,diğeri hafifti,fakat ikiside arabada çok yer kaplıyordu,ve sadece bel kemerleri vardı,iyiki ilk oğlum fazla yaramaz değildi,şimdi ise ikinci oğlum aşirı hareketli,daha10 aylik olmasına rağmen yakalnması imkansız,ben geçen hafta toyikide kraftın 3 tekerlekli araba aldım(arkadaşlar bu araba alırken 230tl --hediye kazandım 29tl indirim başka birşey alırken,bende büyük 5yaşindaki oluma uzak kumandalı araba aldım),çok hafif,geniş,5emniyet kemeri var,bebeği oyalıyacak için ayrıca çıngırdaklı,alt sepeti geniş,tek elle inanılmaz rahat ve kolay kulanıyor,bir tek daha önceki arabalar gibi arabanın bagajinda yer kaplıyor,ama artık yaz geldi,ben yürüşe çikarken çok rahat ettim,
bu bebişimin yeni arabası
bu da aşkımın 5yaşindaki olumun yeni arabası

Bizim arabamızın bagajı büyük değil, yazın tatile gideceğimiz zaman o kadar eşyanın yanına çok yer kaplayan bebek arabası hiç sığmaz. (öff ben eşime demiştim araba alırken bagajı büyük olsun diye, eşim dahil herkes bana "Niye yaşlı kadınlar gibi konuşuyosun, napacaksınız geniş bagajlı arabayı siz gençsiniz ya" demişleri... Görüyoruz şimdi

aslında baston tipi arabalar var,mesele bu iki pozisyonlu yatarak-oturarak
bir de bu 5pozisyonlu
,çok hafif yer kaplamıyorlar,ve özelikler çok olanlarda,fiat da uygun,biz tatil hastasıyız,devamlı gidip geliyoruz,fakat bagaji büyük bizim,şimdi de minibüs almayı düşünyoruz,ama bu arabalara bi bak,bir da bazen carrefourlarda baston tipleri bir kaç pozisyonlu oluyor,fakat markası garip

bak bu da kraftın
bunun da 4 pozisyonu var,ve baston tipi,az yer kaplar bagajin

ben bu konuda çok dertliyim okadar para vererek krafttan bi bebek arabası aldık daha tam yaz değildi ve evde kızımı oyalamak için kullanıyordum zaten birazda onun için erken aldık ama şimdi dışarıda kullanıyorum tabi fakat nasıl ağır geliyor elime başka bebek arabasını kullanıyorum resmen kayıyo çok moralim bozuk bide baya üst model falan bi sürü özelliği var keşke almsaydım

bende kraft ın travel setini alacaktım dün son anda vazgeçtim bir araştırayım öyle alayım dedim. iyikide almamışım gerçekten çok ağır kocaman birşeydi.

ya arkadaşlar ben o sizin dediğiniz trevel bilmem ne almadım,bana bu tür arabalar çok saçma geliyor,ne o iki kat üst üste,hiç böyle bir şey almadım çocuklarıma,gereksiz para harcama olarak görüyorum,bu geçen hafta aldığım araba çok hafif alyüminyodan yapılmış,benim bebişten daha hafif 7 kg,bebişim 12kg,kolay sürülyor,tek elle katlanıp açılıyor,3pozisyonlu,fiatı da uygun
resimde gödünğünüz gibi ve ayak örtüsü var,ve hediye kuponu da mevcüt,üst kısmın bunun gibi
benim arabamda yok,ben bu kısmıları sevmıyorum,sırf bu üst olacak diye 250-300tl da veremem,ve gereksiz buluyorum(bazı arkadaşlar sever kusura bakmayın bu benim kişisel görüşüm):asigim:

Son düzenleme:
Üç tekerleklilerin 4 tekerleklilerden farkı ne ki, bide bu baston tipi ne oluyor, Canım o ilk resimde koyduğun mavi renkli puset çok basit geliyor, hani soğuklardada kullanılabilen bişey olsun, ama kesinlikle az yer kaplayan ve çok ağır olmayan bişey alıcaz... şu çift yönlülerden olsun istiyoruz.

benim eski arabam çift yönlü ve dört tekerlekliğidi,ama çok büyüktü,ve tek elle biraz zor kulanırsın,güneşli havalarda yada rüzgarlı havalarda çok pratikti,bu benim yeni arabam çok hafif eski arabama göre,tek elle kayor diyebilirim,tek yönlü bebişim artık büyümüş 10,5 aylik neredeyse,ve ben acil olmadan rüzgarda dışarı çıkmıyorum,o yüzden bu arabayı tercih ettim,resim koyduğum o mavi araba baston tipi tek yonlü,yane katlanınca şöyle bir şey oluyor
,fakat soğuklarda kulanılmaz bence,bir tek bagaji için iyi,bir de bak bu mesele şimdi baktım araba kafamı karıştırdı bu baston tipi ama resimler bi garip,yoksa bende mı gariplik var?işte bu:
-

bunlar hep aynı araba bir tek renkler farklı,anlamadım gitti,nasıl baston bu:uhm:

bizimki de su son resimdekilere benziyor uzun sap.
bunlarda değil de diğer tip saplı olanlardan alın.gecen markette biri bagaja koyarken gördüm küücücük olmuştu.
başka bir topikte pierre cardin enigmayı önermişti herkes ona bi bakıkın.

bu gün ktlanınca ufalan hafif tarz olarak aynı iki araba gördük biri baby2go diğeride elele....
Katlanınca ufacık olsun istiyoruz. başka markalarda varmı modelini de yazarsanız sevinirim

ay kedi dili çok şekersin
hakkaten benim de kafam karıştı nasıl araba o
hem baston hem çift yönlü
aysuncum o arabayı bir araştır bence
aradığın tüm özellikler onda var gibi
biz de yazın melekete gidiyoruz ve arabayı ön koltuğa koyuyoruz mecburen
ki bagajımız küçük değil ama bebekle çok eşyamız oluyor
az yer kaplayan arabalar baston pusetler ama onların da gelişmiş modelleri var
mclaren marka var mesela süper birşey
ama çift yön de çok gerekli bir özellik
bir de pierre cardinin önce ikiye katlanan sonra tekrar boylamasına ikiye katlanan bir
modeli var, o da az yer kaplıyor ve çift yönlü sanırım
aslında quinny ler var üst kısmı komple çıkıp araba koltuğu oluyor
bagaja da sadece arabanın bacak kısmını şemsiye gibi katlayıp koyuyorsun
müthiş bir şey ama onlar çok pahalı
1000 liraya yakın sanırım

hafif olmalı
geriye tam yatabilmeli
ayakları için destek olmalı ayaklar sallanmamalı
kumaşı terletmemeli(alt açma da kullanılsa yaz günlerinde bu önemli bi sorun oluyor.)
4 tane araba almış biri olarak bu üç özelliğe dikkat ediniz
valla en son uyduruk bişiy aldım bastonlardan 75 YTl ye. o kadar memnunum ki halt etmiş o isim yapmış markalar....

füsfüscum o senin yazdığın pierre cardininkini enfants aldık . gerçekten hafif, 4e katlanıyor daha az yer kaplıyor. 360 tlydi, sürüşüde iyi, amaaa bi bebek arabasına bu kadar vereceğimizi düşünmüyordum acikcası,ınşallah memnun kalırız, çok pahalı arabalar ya.
Bikaç gün geçsin bakalım memnun kalırsak öneririz

güle güle kulan arabanı,benim en son o garip baston-puset tarzı da 350tl,bugün gezmelere gittik:dance:,bende bebek mağazaya uğuradım,ve bu garibanı gördüm:1shok:,çok değişik bir şey:uhm:,alt kısmını özel yapılmış,o yukarıya doğru kalkyor ve yeni doğan bebek için yataklı hal alıyor:1shok:,katlanınca da resmen şemsiyeye benzemiş:1shok:,ben şok oldum bu ne dedim:roflol:,çok güldüm:roflol:,neyse iyiki beğendiği arabayı almışsın:hooray:,güle güle kulana.s.,

Hangi modeli ki o ,ben de merak ettim şimdi?

Merhaba kızlara.s.
Bikaç haftaya kadar bizde bebeğimize araba alacağız, pierre cardinin 2020 sini düşünüyodum, KKdan okuduğum olumlu yazılara istinaden...
Ama şimdi onunla ilgili olumsuz bi konu açılmış, ve kafam karıştı doğrusu:uhm: bende arayıştayım
Çift yönlü olmasını özellikle istiyorum...
Önerilerinize benimde ihtiyacım var:enbuyukkk:

çift yönlü olması çok önemli, ben kızıma oğluma aldığım arabayı kullanıyorum, çok ağır, kocaman ve tek yönlü bişey zamanında dünyanın parasını vermiştik yepyeni duruyor.... yenisini almaya da kıyamıyorum.... yazın tatile giderken mümkün değil bagaja sığmaz... eski arabamızın bagajı büyüktü sorun olmamıştı.... valla bi baston alcaz heralde mecburiyetten....

çift yönlü olmalı,hafif olmalı,tek elle katlanabilmeli,katlandığında desteksiz ayakta durabilmeli,tentesi tam kapanabilmeli,tentesinde üstte ve yanda pencereler olmalıki hem biz bebeği görelim hemde bebek tenteyi kapattığımızda çevreyi inceleyebilsin,kumaşı terletmemeli üşütmemeli,5 nokta emniyet kemeri olmalı,ayak koyma yeri ayarlanabilmeli,tüm tekerleri 360 derece dönmeli amortisörlü olmalıki hareket kabiliyeti artsın,alt sepeti geniş olmalı,sırt kısmı tam yatabilmeli küçük bebekler için.tekerler büyük olmalı,arabanın sırt kısmı geniş olmalı,boyun desteği olmalı.. daha bi sürü özellik var ama bence bunlar yeterli.gerçi böyle arabalarda biraz tuzlu oluyo ama neyse benim bildiğim bukadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…