Bebek arabası ile ilerlerken önünüze atlayanı ezmek isteyen varmı ? Ben gibi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende engelli rampasina ve kaldırıma ve her sokakta yol boyunca sağa sola park edip yolu daraltan arabaların tekerlerini patlatmak istiyorum
Yettim yettimmm. Egm nin uygulamasini indiriyorsun telefona. Oyle park etmis aracin resmini cekip gonderiyorsun egmden. Cat yapistiriyorlar cezayi. Icinin yaglarida eridigi icin fazla kilolardanda kurtuluyorsun (ah keske ) bu araada egm ye gonderirken bilgilerini girsende sikayet ettigin goremiyor. Arada geri ariyor egm detayli bilgi istiyor sadece.

Levha, uyarı filan aslında okuyup uyuyorlar şimdi haklarını yeme Ladym.
Mesela bak:

Atarken düşünüyor:

Yüzmüyor, girmiyor, direkt atlıyor:

Ateş yakmıyor, çakmağıyla sigara yakıyor:

Kendi canlarının-yaşam alanlarının bile değeri yok ki gözlerinde, bi de başkasına mı saygı duyacaklar sen de yani Ladym.

Aynen... ben kic kadar ülkede 82 milyon insanla yaşıyorum daha birtane bebek arabasi beni rahatsiz etmedi. Bende galiba etmedim çünkü otobüs veya tramvaya biderken bebek arabali anneye yardim ediyorum ve bunu herkes yapiyor.
Turkiyede zaman kıtlığı var galiba :)

bebek arabasiyla gezen bir anne olarak +1 gercekten bazi bayanlar sirf bebek arabasi var diye kendilerine saygi sevgi hizmette kusursuz davranilsin istiyorlar.. hatta oflayip poflayip kalabaliga carpa carpa gecenlerde mevcut.. e napalim bebegin varsa araban varsa bana mi yaptin bebegi kime yaptiysan git ona atarlan.. cok darlaniyorsan girme kalabaliga giriyorsanda kapris yapma.. ay bu ara cok görüyorum boyle tiplerden gina geldi icimi doktum iyi ettim.. :)

Ay tesekkurler valla hadi biz neyse de insan engellilere uzuluyo...

Yaa bunlar ne gece gece iyiki gordum böğürerek gulmek istedim cocuk uyuyor yanimda hahaajyjyjxjjkskdkk

Ben bile isteye eziyorum ama hakedeni!
Hatta kavga bile çıkarıyorum.
Özellikle asansör sıralarında orada ağaç olmuş, çocuk durmayıp cıyaklarken her şeye rağmen boş gelmesini beklerken, kendini akıllı zannedip de hakkıma giren, önüme kıvrılıp yer kapan insanımsıları!
Kocaman bebek arabamı zorla o asansöre sığdırıp, bir güzel ayaklarını eziveriyorum.
Oh olsun!!!

+1☆☆☆☆☆☆☆
Insanlarda saygi kalmamis anacım

Merhaba
Avrupadan bir örnek vermek istiyorum.
Hiç kimse bebek arabası katlanıp toplu tasima aracina öyle sokulacak diye bi yasa getirmedi. Getirilse halimizi düsünemiyorum.
Otobüs ve tren(tramvay) icinde orta kisimlarda engelli bebek arabali ve bisikletliler icin yerler var. Nimet gibi birşey geç kösede dur. Oturakta var zaten cocukla ilgileniyorsun..
Benim ülkemde neden yasaklaniyor neden insanlar tahamülsuz anlamiyorum. Ayrica arabada oturan cocuk kimin neyini kirip edecek?
Ha, anneler kaba ise ona göre anneye davranilir.

+1☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
+1☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Burda yol verilen çocuklu anne değil çocuk aslında. Burdan bakabilsek sorun kalmicak diye düşünüyorum.[/Q, çocukların bebeklik yaşla
Burda yol verilen çocuklu anne değil çocuk aslında. Burdan bakabilsek sorun kalmicak diye düşünüyorum.
Ben bir çocuk arabasıyla değil ikiz arabasıyla otobüse de girdim , trene de alışverişe de avm lerde gezdim . Kimsenin ayağını ezmedim , hep insanlara öncelik ben verdim, ama cocuklarımı da karşımdaki insanları da üzmedim . Karşımdaki insanlar da bana yardım etti , ihtiyacım oldugunda olay budur . Doğrusu budur yani .

Hayır bebek arabasını kullanan ben olmasam bende atlarim :)

Çocukların her gün en az 15-20 dk dışarı çıkması ve hava alması gerekiyor . Hava yagisli olsa bile .

+1☆☆☆☆☆

Ben de ikizlerimle anca avmlere gidebildim. Kaldırımlar dar olduğu için. Ama asansörde binen gencecik insanlar beni çok üzdü. Kaç asansör dolu geçerdi. İnenlerin önünü kapamayayım diye dibine girmeyince arabasız insanlar önüme geçti. Dicek bişey yok onlara. Yaptıklarını gözü açıklık zannediyorlar. Benim değil bebeklerimin hakkını gaspediyorlar. Ben de onları allaha havale ediyorum. Şimdi artık araba kullanmıyorum.ama arabalılara yolda yürürken bile kenara çekilip yol veriyorum. Anneye değil. İçindeki bebeğe. Çunkü 5 dakika bile o arabada fazla kalmak onun için işkence olabiliyor. Ve kimse o koca arabayı kullanmayı doğuştan öğrenmiyor. Annenin hatası ya da beceriksizliği bebekten çıkartılmamalı diye düşünüyorum.

Bu süper bi bilgiymişşş. Çok teşekkürler amme hizmeti için :)
O kadar densiz varki engelli rampalısına park eden. Bebek arabasıyla çok zor oluyor.

Çünkü bebekli annenin dışarda işi olamaz. Gezmeye çıkıp da kimseyi de rahatsız etmesin. Kendine geziyo zaten bebek ne anlar gezmedenhava değişikliğinden. Ben benimkilere dışarı çıkcaz deyince bayramları oluyo.

Ben yurt disinda yasiyorum arkadasim , ama yasadiklarini anliyorum . Sadece yapilmasi gereken biraz emphati . Annelere karsi biraz anlayis :)

+1 diyecegim ne varsa demissiniz harikasiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…