- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Bu ülke hepimizin ülkesi ama. Bir sorun varsa hepimizin sorunu. Bir hata varsa hepimizin hatası. Sanki hiç aidiyetiniz yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Doğru bulmadım.
Ahhaa sende haklisin , cok beklentim var dimi :))Yav ambulansla yarışan, önünü kesip "Sen kimi solluyon, kime dat düt yapıyon olm" diyenlerin ülkesindeyiz Milanam, yürüyen merdivenlerde sağda beklemek filan, ohoo o
imkansız, hatta imkansız ötesi imkansız.. Avrupaya gider bütün almaması gereken şeyleri alır gelirler ama sıraya giremezler bak bu bakar netim Milana'm.. sıraya girerken arkamdakinin nefesini ensemde hissediyorum bundan daha kötü ne olabilir ki?
Nefesten başka şeylerini de hissedebilmek Office. Tövbe yarebbim asabım bozuldu.
Sende haklisin :))imkansız, hatta imkansız ötesi imkansız.. Avrupaya gider bütün almaması gereken şeyleri alır gelirler ama sıraya giremezler bak bu bakar netim Milana'm.. sıraya girerken arkamdakinin nefesini ensemde hissediyorum bundan daha kötü ne olabilir ki?
Sende haklisin :))
Ya sen yazinca aklima geldi , bizim buraya yazin avrupada yasayan turkler cok geliyor
Deli gibi hiz yapip , kirmizida gecip , park yasagi olan yerlere park ediyorlar
Esim kufru basarken hep der sıkıyosa yasadigin ulkede yap bunlari da ode binlerce eur cezayi diye
Orda kurallara uyup buraya gelince iclerindeki okuz cikiyor meydana
Gercekten adam olmayiz vesselam
Biraz İngilizlik var sanırım ha Mune hanım? :) Gerçi onlar karşı taraf çarpınca da özür diliyorlar ama ehehe.
Valla kuzu bi saat asansor sirasinda bekleyip s.... boyle ise deyip yuruyen merdivenden arabayla inip ciktigim olutor benim deişte o yüzden bizimkilere çok sağlam yaptırımlar koyman gerekiyor.. işte en basitinden o bebek arabası illa o yürüyen merdivene sokulacak, hiç kaçarı yok.. bir de bunu yaparken arkalarına dönüp sırıtıyorlar.. hayır thug life moduna giriyor millet bunu yaparken bir de.. adamlar neredeyse elektrik verecekler merdivene araba sokmayın diye ama bunlar ha babam ha itiyorlar merdivende..
Valla kuzu bi saat asansor sirasinda bekleyip s.... boyle ise deyip yuruyen merdivenden arabayla inip ciktigim olutor benim de
Ama aciliyeti olmayan asansoru kullanmasa bende zaten yuruyen merdiveni kullanmak zorunda kalmam
O yuzden kizamiyorum yuruyen merdivende bebek arabasi gorunce
Daha komigi de bebek odalarinda gerceklesiyor
K.c kadar odaya girip emzirirken ( cogunun kapi kilidi yok maalesef) sulale boyu daliyorlar odaya , kocasi anasi danasi , yahu o odada emziren mi var alt acan mi var bi kapiyi tiklat , kendin gir once bi bak , ama yok kapidan 10 kisi gecoyor hauatlarinda ilk defa bebek odasi gormus gibiler dagdan indim sehre modu
İşin esprisi ya... ama Pendik pazarında hakketen ne yürünüyor ne alışveriş mümkün. Belki sizin semt daha iyidir, insanlar özenlidir.
Ahhaa yok artiko bebek odası olayı hastanede çok geliyordu başıma.. kocalar anneler emzirirken psikolojik destek vermeye çalışıyorlar nedense! bir de seninkine bakıp "iy ni titli" derler ya ölür müsün öldürür müsün.. adama kızsan kadın tepki verir, söylemesen adam diker gözünü bakar.. arkadaş bir şeyimiz mi doğru olmaz ya, bak yine cinnetlere girdim
Kesinlikle insanlarmz cok duyarsz gecen onumuze atladi kızın birı dondu bide yavas dedi elimde kalıcakti 7aylik hamileyken 15aylik oglumla metroya bndm mecburiyetten arabada yoktu bi allahn kulu yer vermedi kac durak cocuk agladi da oyle verdilerMerhaba markete girerken, herhangi biyerden geçerken , asansöre binerken özellikle tramvaya bindigimde önde olmama rağmen kenardan kıvrılıp içeri atlayan,veya tramvaydan indigimde arabalı anneler ve engelliler için ayrılan gecite doluşup tek başına geçebilen insanlar için olan yerden geçmeyen ve beni bekleten ne bileyim bunun gibi bir suru ornek boyle insanları ezip geçmek istiyorum bazenben mi sabirsizim ama az saygı degilmi yani tramvaydan kaplayacagin alan 50.60 cm bırak ben geceyim müsait bi köşeye sen her yere girersin zaten dolu ve hepimiz ayakata gidecegiz derdim oturmakta değil gezdigim her yerde önüme birilerinin atlaması ezip gececegim bir gün boyleleri azıcık saygı azıcık trafikte bile.öncelik yayanin olduğu halde yol vermeyen sıyırıp geçen leride unutmamak lazim tabi
Bu ülkeye aidiyetiniz yoksa buradaki sorunlar sizi ilgilendirmemeli. Kendinizi ait hissettiğiniz yerde olmalısınız. Oralar sizi kabul ederse tabi.benim yok, bu bir sorun mu?
Bu ülkeye aidiyetiniz yoksa buradaki sorunlar sizi ilgilendirmemeli. Kendinizi ait hissettiğiniz yerde olmalısınız. Oralar sizi kabul ederse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?