Bebek arabası ile ilerlerken önünüze atlayanı ezmek isteyen varmı ? Ben gibi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nefesten başka şeylerini de hissedebilmek Office. Tövbe yarebbim asabım bozuldu.

Sende haklisin :))
Ya sen yazinca aklima geldi , bizim buraya yazin avrupada yasayan turkler cok geliyor
Deli gibi hiz yapip , kirmizida gecip , park yasagi olan yerlere park ediyorlar
Esim kufru basarken hep der sıkıyosa yasadigin ulkede yap bunlari da ode binlerce eur cezayi diye
Orda kurallara uyup buraya gelince iclerindeki okuz cikiyor meydana
Gercekten adam olmayiz vesselam

işte o yüzden bizimkilere çok sağlam yaptırımlar koyman gerekiyor.. işte en basitinden o bebek arabası illa o yürüyen merdivene sokulacak, hiç kaçarı yok.. bir de bunu yaparken arkalarına dönüp sırıtıyorlar.. hayır thug life moduna giriyor millet bunu yaparken bir de.. adamlar neredeyse elektrik verecekler merdivene araba sokmayın diye ama bunlar ha babam ha itiyorlar merdivende..

Biraz İngilizlik var sanırım ha Mune hanım? :) Gerçi onlar karşı taraf çarpınca da özür diliyorlar ama ehehe.

Arada yediğim yabancı menşeili gıdaların ya da İngiliz komşularımın etkisi olabilir tipimle tavrım çok tezat yalnız, hele siyah giyince az sonra adam kesecek gibi görünüyorum ama konuşmaya başlayınca aaa katil tipli kadın meğer kibarmış şoku yaşatıyorum

Alış-veriş merkezi kreşe benziyor son zamanlarda. Gürültünün sebebi onca çocuk bebek
Haftasonu çocuğunuzu parka bahçeye götüreceğine avm ye getiren kadınları; acil bir işi varmış gibi asansör önceliği bekleyenlere bende uyuz oluyorum.

Valla kuzu bi saat asansor sirasinda bekleyip s.... boyle ise deyip yuruyen merdivenden arabayla inip ciktigim olutor benim de
Ama aciliyeti olmayan asansoru kullanmasa bende zaten yuruyen merdiveni kullanmak zorunda kalmam
O yuzden kizamiyorum yuruyen merdivende bebek arabasi gorunce
Daha komigi de bebek odalarinda gerceklesiyor
K.c kadar odaya girip emzirirken ( cogunun kapi kilidi yok maalesef) sulale boyu daliyorlar odaya , kocasi anasi danasi , yahu o odada emziren mi var alt acan mi var bi kapiyi tiklat , kendin gir once bi bak , ama yok kapidan 10 kisi gecoyor hauatlarinda ilk defa bebek odasi gormus gibiler dagdan indim sehre modu

Arkadaşlar yurtdışında gerçekten insanlar çocuk konusunda çok hassas herkes yardım ediyor heryerden inerken binerken hemen otobüsün bebek arabası konacak alan boşaltılıyor ama bizim ülkemize göre daha az kalabalık bi ülke
Bi İstanbul da maalesef insanlar bile tıkış tıkış gidiyor arabayı katlayıp çocukla oturmak büyü eziyet ama otobüslerde insanlar Çan'ından beziyor bidebebrk arabası için tahammül kalmıyordur. Ben lisedeyken hastalara bile yer vermiyorlardı hastahane durağından binerdim
Bende aa şu amca hasta acaba yer verebilir msnz diye kibarca sorardım verirlerdi
anneleride anlamak lazım çocukla zor gerçekten arabasız olsa da bebekle kimse yer vermezse ayakta dağa da zor
Kalabalık şehirlerin dezavantajı karşılıklı sevgi saygı empati şaxım iki tarafta beni çekmeli diye dayatma güzel olmaz.

o bebek odası olayı hastanede çok geliyordu başıma.. kocalar anneler emzirirken psikolojik destek vermeye çalışıyorlar nedense! bir de seninkine bakıp "iy ni titli" derler ya ölür müsün öldürür müsün.. adama kızsan kadın tepki verir, söylemesen adam diker gözünü bakar.. arkadaş bir şeyimiz mi doğru olmaz ya, bak yine cinnetlere girdim

Bebek arabasının başına geçince kadınlara bir haller oluyor , şehzade anası triplerine giriyorlar sanırım ki herkesin üzerine araba sürüp, milletin ayaklarını eziyorlar. Karşıdan bebek arabası üzerinize sürülüyorsa akrobatik hareketler yaparak sağa sola kaçmaya çalışmak zorundasınız çünkü onlar çocuk doğurdu sen kim köpeksin be. Senin yolda yürümeye hakkın yok, yok olacaksın. Gerekirse havaya karışacaksın.

Ahhaa yok artik
Valla ben iceri dalan kocalari daldiklari hizla disari postaliyorum
Disari cikmayi Akil edemeyene kapiyi gosteriyorum direk
Esim icerdeyken bir bayan girerse de esime soylerim disari cikmasini

Hayyyy geldi mi "cıcığınızı pırka bıhçıye gıtırın" ciler?
He bi sen zevkisin,bi sen biliyorsun çocuğa neyin faydalı olduğunu...
Sanki biz hiiiiççç bilmiyoruz parkları,botanik bahçeleri. Kokmuş avm lerin meraklısıyız. Yüzlerce iğrenç kokuyu çekmeye çok hevesliyiz.

Valla bu bebek arabalarından çok çekiyorum son günlerde o yüzden linç yeme pahasına söyleceğm. Bebek arabasını üstüme süren, sıkıştıran, ayaklarımı ezen ve üstelik yüzüme bile bakmayan biri gördüğümde şeytan diyor ki vur şu arabaya tekmeyi sonra da dola eline saçını, al kafasını vur allah vur kaldırıma. İşte benim içimden geçenler de bunlar. Oooh rahatladım çok şükür.

Hem gece uykusuzluk hem bebenin hava alması için dışarı çıkmışlık yada onu da geçtim mecburi banka hastane vs gitmek zorunda olmak gerçekten bebeğin eşyaları bebek arabası ve bebeğe birde üzerine kendi eşyalarına rağmen zor oluyor. Bebek arabasını katlayın diyonuzda eli kolu durmayan bebekle tek başına katla bebeğe sahip çık eşyaları yüklen filan kusura bakmayın ama naim süleymanoğlu değiliz en nihayetinde. Bebek arabası olan insanlara saygı duyulması görüşündeyim.
Not: Bu güne kadar kimsenin ayağını ezmemiş bir bebek arabası kullanıcısı

Kesinlikle insanlarmz cok duyarsz gecen onumuze atladi kızın birı dondu bide yavas dedi elimde kalıcakti 7aylik hamileyken 15aylik oglumla metroya bndm mecburiyetten arabada yoktu bi allahn kulu yer vermedi kac durak cocuk agladi da oyle verdiler

Bu ülkeye aidiyetiniz yoksa buradaki sorunlar sizi ilgilendirmemeli. Kendinizi ait hissettiğiniz yerde olmalısınız. Oralar sizi kabul ederse tabi.

Bir toplumda olan yanlışları söylemek için kendinizi oraya adamanız ya da sıkı sıkıya ait hissetmeniz gerekmez.. zaten bütün sorunların kaynağında bu yatıyor, sizden farklı biri sizin hatalarınızı söyleyince ya kıskanç ya da hain ilan ediliyor.. yaptığınız medeniyetsizlikler sizi bu ülkeye daha da ait yapmıyor.. kaldı ki kendinizi neden bu kadar ezik hissettiğinizi anlayamadım, elinizde vizeniz olduğu sürece kabul edilirsiniz elbette, ha diyorsanız ki ben nefesimi önümdekinin ensenine veririm orada da, elbette kabul edilmezsiniz.. burada da edilmiyorsunuz ama :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…