- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Bende aynısını söylediğim için piremses anne ilan edildim
Ben de pazara araba götürüyorum mecburen ama Allah seni inandırsın kendimi çekebilsem de göstersem size, kimseye çarpmamak için yavaş yavaş ilerliyorum, çoluk çocuğa kazara vurmayayım diye şekilden şekilde giriyorum arabayla beraberHahahah valla pazar arabali teyze tasvirin harika olmusinsanin her turlusu var disarida ablacim,herkes de ayni olcude saygili degil maalesef. Bu sabah pazara gittim benim minik canavarla, ya zaten oglum yavas yuruyor, pazar arabali teyzeler cocuga ve saga sola carpa carpa gidiyor gicik oldum,bir de 4-5 teyze beraber pazara ciktiysa yandik,totolar kocaman,pazar arabalari desen 2 kisilik bisiklet gibi,yan yana yuruyorlar 2serli sekilde tamam bitti o pazar. Etten bir duvar gibi karsina dikildiklerinde kacamazsin,kacsan da ayaklarinin ezilmesinden imkan yok kurtulamazsin
Senin o teyzelerden olman icin en azindan 30 yilin var bence, baya cabalaman lazim ablacimBen de pazara araba götürüyorum mecburen ama Allah seni inandırsın kendimi çekebilsem de göstersem size, kimseye çarpmamak için yavaş yavaş ilerliyorum, çoluk çocuğa kazara vurmayayım diye şekilden şekilde giriyorum arabayla beraber
Ben öyle dikkat ettikçe teyzeler gelip bir omuz atıyor, hayır yani canımı da yakıyorlar, bir lokma omuzum var onu da pazarda teyzelere yem etmem, sinirlendim bir gün bir tanesine, kazara çarptıysan ki öyle değil valla bildiğin tosluyorlar, insan bir özür dilerim der, o da yok maalesef, pazarcı da şikayetçi teyzelerden, 2 hafta önce baharat tezgahının önünde teyzeler grubu vardı, nasıl koyu bir muhabbet görsen altın gününde toplanmışlar sanırsın, epeydir orada dikiliyorlardı demek ki baharatçı şiiii ablalar çay var kahve var, tabure de vereyim sohbetiniz devam edecekse dedi ama bana mısın demediler konuşmaya devam
baharat tezgahının önünde teyzeler grubu vardı, nasıl koyu bir muhabbet görsen altın gününde toplanmışlar sanırsın, epeydir orada dikiliyorlardı demek ki baharatçı şiiii ablalar çay var kahve var, tabure de vereyim sohbetiniz devam edecekse dedi ama bana mısın demediler konuşmaya devam
Cok enteresan yorumlar okuyorumbende kol kola girip bıdı bıdı yürüyen, asla sollamana izin vermeyen, kendini caddeye atmana sebep olan 60+ teyzelere sinir oluyorum ama konumuz bu değil
Arkadaşlar, bebek arabası kullanmayı bilmiyorsunuz kusura bakmayın.. insanlar normalde sıraya girerken bile nefesi ensemizde hissediyoruz o kadar yakın duruyorlar, siz de bu alışkanlıkla arabayla ayaklarımıza milimetrik yürüyorsunuz.. aniden durduğumuzda çat diye geçiriyorsunuz, yapmayın.. sizin bilmem kaç silindirli, ergonomik, bilmem kaç fonksiyonlu ve tonlarca ağırlığı olan hantal arabalarınızı toplu taşımaya, asansöre bindirmenizi bekleyemeyiz.. hepimizin zamanı kıymetli.. bu arada yürüyen merdivenlere uyarı koydular olmadı, kocaman setler koydular olmadı bir yolunu bulup o merdivenlere eşek kadar arabaları bindiriyorsunuz ya, diyecek bir şey bulamıyorum..
bunun yanında avm asansörlerinde gencecik insanların kuyruk olması da ayrı bir rezillik.. eğer bir sıkıntınız yoksa (ki Burger King'de ayakta 40 saat beklediğinize göre yok) o asansörler bebekli annelerin, engellilerin hakkıdır.. siz öyle kakara-kikiri kuyruk oluyorsunuz ya taş gibiyken, bol bol küfür yiyorsunuz bilin.. off bizim millet vallahi eğitilebilinemez..
Cok enteresan yorumlar okuyorum
En cok asansor mevzusu enteresan geldi
Yani o asansorde bile oncelik bebekli yasli ve engellenindir yazar ama hatunlar banane banane banane ben binicem diyor:)
Gercekten her turk vatandasinin gence ve egitilebilir yasta bir kere avrupa'ya gitmesi zorunlu tutulmali
Asansor onunde sira beklemeyi , yuruyen merdivende sagda beklemeyi ve acelesi olana yol vermeyi ogrenmesi gerekiyor
Sayacak cok sey var da vs vs diyim sen anla beni seker
Bu ülke hepimizin ülkesi ama. Bir sorun varsa hepimizin sorunu. Bir hata varsa hepimizin hatası. Sanki hiç aidiyetiniz yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Doğru bulmadım.Yav ambulansla yarışan, önünü kesip "Sen kimi solluyon, kime dat düt yapıyon olm" diyenlerin ülkesindeyiz Milanam, yürüyen merdivenlerde sağda beklemek filan, ohoo o
Senin o teyzelerden olman icin en azindan 30 yilin var bence, baya cabalaman lazim ablacim
Valla saygisiz insanlar her yerdeler. Cocuklu cocuksuz arabali arabasiz kimsenin kimseye tahammulu yok. Herkeste bir kurnazlik napsam da nerede one gecsem, kimin hakkini yesem, napsam da benim menfaatim onde olsa vs vs diye kurt gibi olduk. Allah bizi bizden esirgesin ne diyelim
Bi de daracık tezgahların orta yerinde tanıdık birileri ile rastlaşıp muhabbete başlayanlar var ki, kayıp kardeşine 20 yıl sonra kavuşmuşçasına bir kendinden geçme, bir "Yolun ortasındayız az kenarda konuşalım" diyememe, pazar arabalarını ileri geri sallayarak bir ninja warrior parkuru oluşturma hali... Ah der susarım...
Bu ülke hepimizin ülkesi ama. Bir sorun varsa hepimizin sorunu. Bir hata varsa hepimizin hatası. Sanki hiç aidiyetiniz yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Doğru bulmadım.
Almanyaya taşındım rahat ettim bebek arabalı annelere müthiş saygı var bütün toplum buna uymuş. Toplu taşıta binince arabayı katlamak da ne ola ki? Özel bölümler var rahat rahat gidiyorsun bebeğinle. İnsanlar müthiş anlayışlı ben böyle birşey görmedim.Merhaba markete girerken, herhangi biyerden geçerken , asansöre binerken özellikle tramvaya bindigimde önde olmama rağmen kenardan kıvrılıp içeri atlayan,veya tramvaydan indigimde arabalı anneler ve engelliler için ayrılan gecite doluşup tek başına geçebilen insanlar için olan yerden geçmeyen ve beni bekleten ne bileyim bunun gibi bir suru ornek boyle insanları ezip geçmek istiyorum bazenben mi sabirsizim ama az saygı degilmi yani tramvaydan kaplayacagin alan 50.60 cm bırak ben geceyim müsait bi köşeye sen her yere girersin zaten dolu ve hepimiz ayakata gidecegiz derdim oturmakta değil gezdigim her yerde önüme birilerinin atlaması ezip gececegim bir gün boyleleri azıcık saygı azıcık trafikte bile.öncelik yayanin olduğu halde yol vermeyen sıyırıp geçen leride unutmamak lazim tabi
Hahaha araya karismak lazim.kimbilir ne guzel kafadir o pazarci teyze kafasi yaaaa.Yok ben istesem de gladyatör teyze olamamyanlışlıkla çarpınca özür üstüne özür dilerim, kuyrukta beklerken biri sırasını vermeye kalksa ay lütfen rica ederim siz önden buyurun derim, sitede höt höt yapsam da konuşma dilim kibardır, eşim bu yüzden çok dalga geçer benle, kadın herkese güleryüzle hayırlı işler, kolay gelsin, bereketli kazançlarınız olsun diyorsun, adamlar alışık değil suratına tuhaf tuhaf bakıyorlar kim bu değişik diye, deyip gülüyor :))) hamur da yok anlayacağın fakat acaba bu teyzelerin arasına karışıp ders mi alsam
yanlışlıkla çarpınca özür üstüne özür dilerim, kuyrukta beklerken biri sırasını vermeye kalksa ay lütfen rica ederim siz önden buyurun derim,
Cok enteresan yorumlar okuyorum
En cok asansor mevzusu enteresan geldi
Yani o asansorde bile oncelik bebekli yasli ve engellenindir yazar ama hatunlar banane banane banane ben binicem diyor:)
Gercekten her turk vatandasinin gence ve egitilebilir yasta bir kere avrupa'ya gitmesi zorunlu tutulmali
Asansor onunde sira beklemeyi , yuruyen merdivende sagda beklemeyi ve acelesi olana yol vermeyi ogrenmesi gerekiyor
Sayacak cok sey var da vs vs diyim sen anla beni seker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?