- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
evet canım gecen ay 9 nısanda beklıyodum 8de geldı kırmızılar ben de 30 gunde bır oluyorum yanı 8 mayısa denk gelıyo bat.seydacım oyle yazmıs ben de zahmet olmasın bı gunden bıse cıkmaz dıye soylemedım ona
haklısın canım benım evet pampikte yok artık aramızda o bu olaydan çok etkilendi ama en kısa zamanda bebişi olur inş.
sende belirtiler varmı peki ben çok stresliyim kuzum :18: her ay bunu yaşamaktan yoruldum bakalım bu ay ne olacak :18:
inş. rabbim yüzümüzü güldürür ya tatlım girmiyorum çünkü bizim kızlar gece yazışıyor arada bakıyorum başkaları var çogunu tanımıyorum o yüzden ayyyy böceğim evimi yüklerdim albümlere baksana
benimde normalde 28 günde olurdu kürtajdan sonra 29 günde olmaya başladı sat 10 nisan bugün gelmesi gerekiyordu kırmızıların ama gelmedi inş. gelmez nolur dua edin :18::18::18:
inş. seninde gelmez canım
ben geldim
hayırlı günler hatunlar nasılsınız?
sağol tatlım ilk sayfadada öyle yazmış benimde tuhafıma gitti öğütülmüş çörekotucanım delyam yanlış söyledı sana sanırım çörekotu öğütülmüş olmucak sen dışlerinle ezeceksin kıtır kıtır yiceksin ona dikkat et canım
canım ben bütün forumdaki kızlara dua ediyorum, içlerinde sende varsın demekki, inşallah dualarımız kabul olsun. hayırlı bebeklerteşekkürler hoş bulduk kızlar bana dua edin adetim 6 gün geçti umarım hamişimdir unutmayalım mübunin mübine duası kabul olur
inşallah canım dualarımız birleşip kabul olacak en sonunda inanıyorum. inşallah çift çizgi gerçek olurayy.. evet canım gecmısı okuyodum anca bıttıcanım daha yapmadım testı esım yarın sabah yaparsın dedi ben de tamam dedım ama meraktan da catlıyorum umarım ıkıncı cızgım netlesır :18::18::18:bana dua edın nolur bu sefer tutunsun bebısım bana
hayırlı günler tatlımm hoşgeldin çok şükür sen nasılsın..
benimde normalde 28 günde olurdu kürtajdan sonra 29 günde olmaya başladı sat 10 nisan bugün gelmesi gerekiyordu kırmızıların ama gelmedi inş. gelmez nolur dua edin :18::18::18:
inş. seninde gelmez canım
hoşbuldum canım çok şükür iyiyim ama kırmızıların bugün gelmesi gerekiyodu gelmedi de onun için biraz gerginim :18::18::18:
inşallah gelmez tatlımm test yaptın mı..
sağol tatlım ilk sayfadada öyle yazmış benimde tuhafıma gitti öğütülmüş çörekotu
canım ben bütün forumdaki kızlara dua ediyorum, içlerinde sende varsın demekki, inşallah dualarımız kabul olsun. hayırlı bebekler
inşallah canım dualarımız birleşip kabul olacak en sonunda inanıyorum. inşallah çift çizgi gerçek olur
suay82 ayy ebnde merak ettim nerden bakıcaz resimlerene meraklıyım dimi ayy
yok canım memleketten bugün geldik onun için daha yapmadım birde korkuyorum ya negatif çıkarsa diye :18::18::18:
suaycım albumunu acamıyorum ben canım neden kı nee:44::44::44:
canım üste albümlerde ya nıye açmıyor acaba
bılmıyorum kı canım konuya erısılmıyo dıyo
neyse bebeklerım ben cıkıyorum sıze hoş sohbetler aksama gorusmek uzere hoşcakalın:80::80::80::80:
neyse bebeklerım ben cıkıyorum sıze hoş sohbetler aksama gorusmek uzere hoşcakalın:80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?