Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

benimde normalde 28 günde olurdu kürtajdan sonra 29 günde olmaya başladı sat 10 nisan bugün gelmesi gerekiyordu kırmızıların ama gelmedi inş. gelmez nolur dua edin :18::18::18:
inş. seninde gelmez canım

insaallah canım benımkuzum sen stres yapma ben son ıkı aydır cok rahatım oluruna bıraktım kafaya takınca gecmekbılmıyo gunler kendıne bı ugras bul ıstersentamam canım bır bakayım resımlerıne nasılmıs evın not vercem sana

benimde normalde 28 günde olurdu kürtajdan sonra 29 günde olmaya başladı sat 10 nisan bugün gelmesi gerekiyordu kırmızıların ama gelmedi inş. gelmez nolur dua edin :18::18::18:

insallah gelmezler canım bırbırımıze dua edlım de gelmesın kırmızılar:18::18::18:

canım delyam yanlış söyledı sana sanırım çörekotu öğütülmüş olmucak sen dışlerinle ezeceksin kıtır kıtır yiceksin ona dikkat et canım
sağol tatlım ilk sayfadada öyle yazmış benimde tuhafıma gitti öğütülmüş çörekotu
teşekkürler hoş bulduk kızlar bana dua edin adetim 6 gün geçti umarım hamişimdir unutmayalım mübunin mübine duası kabul olur
canım ben bütün forumdaki kızlara dua ediyorum, içlerinde sende varsın demekki, inşallah dualarımız kabul olsun. hayırlı bebekler
inşallah canım dualarımız birleşip kabul olacak en sonunda inanıyorum. inşallah çift çizgi gerçek olur

suay82 ayy ebnde merak ettim nerden bakıcaz resimlere ne meraklıyım dimi ayy

inşallah gelmez tatlımm test yaptın mı..

ınsaallah canım benım suayın profılınden gırılıyo ye de albumler lısıtesınde ıkıncı albumden ama acılmıyo nedense:44::44:

yok canım memleketten bugün geldik onun için daha yapmadım birde korkuyorum ya negatif çıkarsa diye :18::18::18:

bencede canımm günün gecsin benimde 10 u olmassam 11i kan testine gitcem bakalım hayırlısı... güzel düşünelim güzel şeyler olsun canımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…