Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ahaha derecenın sana garezı varmıs baksana ben yastıgın altına koyardım olsun kız nsan meraktanda olsa bı olcerdı okdar aramıssın bosuna olmasaydı barı

evet canımm allahımm göstermesinn kimseyee
ay evet bebek güsel beslenirse masallah bi tosun olurr allahımm yardım etsin artık sanaa
ayy bi bakcaz zaman geccek elif gelcekk dogum yapmışş allahımm hayırlısıyla nasip etsin insallah
ahaha derecenın sana garezı varmıs baksana ben yastıgın altına koyardım olsun kız nsan meraktanda olsa bı olcerdı okdar aramıssın bosuna olmasaydı barı

ama o kadar sinir oldum kii ölçmek aklıma bile gelmedii canımm hem uykumdan oldumm

amın canım yaa rabbım tum ısteyenere yasatsın o duyguyu
ahaha kız alemsın yaa guldurdun benı hedı yarın olc e soyle bakalım atesın ne durumda

ne bileyim geldim geleli hiçbişey yazmadın da :44::44::44:
iyisin dimi?

canım baslarda zaten telden takıp edıyordum onunla zaten zor oluyordu sımdıde ınan farkında bıle degılım yoksa neden yazmıyayım hem sen neden yenı gelınler gıbı sessız kaldın sen baktın ben konusmuyom sen konusmanın ortasında dal davetmı beklıyon

amın canım yaa rabbım tum ısteyenere yasatsın o duyguyu
ahaha kız alemsın yaa guldurdun benı hedı yarın olc e soyle bakalım atesın ne durumda

aminnnnnnnnnnnn hepimizz yasayalımmm sende bizee tavsiyelerde bulunursunn öncüü olarakk
ayy evet yarın ölceyiim bakımm ne durum da olacakk bende merakdayımm aslın daa canım

benim kırmızıların bugün gelmesi gerekiyodu gelmedi canım ondan biraz durgunum biraz da gerginim :18::18::18:

kızlar merhaba;
sonunda bugun doktora gittim.bhcg 70 çıktı hamileymişim ama çok erken dedi doktor.2 gün sonra değer katlanacakmı diye tekrar çağırdı.ultrason da da görünmedi küçüğüm.ne zaman görünür acaba? Allah olmayanlara da nasip etsin hala inanamıyorum

amin. hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

aminnnnnnnnnnnn hepimizz yasayalımmm sende bizee tavsiyelerde bulunursunn öncüü olarakk
ayy evet yarın ölceyiim bakımm ne durum da olacakk bende merakdayımm aslın daa canım
evet canım bı olc bakalım ne cıkacak canım benım verebılecegım en buyuk tavsıye kafa rahatlıgı aklın rahat olunca oluyo bende oyle oldu bıde normalde hep gorev gıbı olurdu beraberlıklerımız bu ay hıc oyle olmadı tamane canı ıstıyo dıye oldu bu arada kur yaramıstı sanırım fazla ıstek vardı hıc sreste yapmadım sırf o yuzden bat gectıkten 5 gun sonra test yaptım o derece rahattım yanı
benim kırmızıların bugün gelmesi gerekiyodu gelmedi canım ondan biraz durgunum biraz da gerginim :18::18::18:

aa cnım bak bu gunu atlattım evde derece varsa sende olcsene yarın atesını bakalım kac cıkacak hem gun ıcerısınde atese gore beklersın kırmızıları gun boyunca acaba geldımı dıye stres yapmamıs oursun varmıydı evde derece

yok canım yaa almayı hep unutuyorum
yarın sabaha gelmezse (inş. gelmez) sabah test yapsam çıkar dimi?

Eki Görüntüle 410311 kıslaar benim ates ölcer buu ucu metal deill fark etmes dedii eczaneci
tamam ıste onemlı olan atesını dogru olcmesı ucu coda onemlı degıl

ayy canım cok sevındım yaa canım gercekten cok yenıymıs ısallah once degerın katlanı sonra kese gorunur sonrada kalp atısı duyulur ısallah onuda duyunca ınsan bıraz rahatlıyor canım rabbım tamamına erdırsın ısallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…