Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Elif ama seyda ilk sayfada ogutulmus yazmis tarifi ben ordan yazdim iyiki soyledin yoksa bende corekotunu oguterek baslicaktim kure
canim olmazsa ben seyda yi görünce uyarırım

benı unuttunuz elifim hiç sormuyorsunuz
aaaaaaaaaa olurmu hiç öyle şey canim ama gelmeyen okadar kisi oluyor ki farkediyorum ama bidahaki gelmezler diye bisey yazmıyorum zaten gündüz sen olmayınca belli oluyor sayfalar ilerlemiyor bı türlü

kiz napiyon sesin cikmiyo nasilsin

ayyy canim esim netten film izliyor bende telden girdim o yuzden gecmisi okumam biraz zaman aldı yoksa benim gibi geveze bin sesi çıkmaz mi hiç

olsun canim canin sagolsun napiyon nasilsin iyimisin

kizlar iyi aksamlar nasilsiniz?
sanirim yarin kirmizilar gelecek karnim cok agriyor her zamanki adet agrisi tanirim ben onu
ama olsun yine de takmicam kafaya RABBIM hayirlisi ne zamansa o zaman versin melegimi

sanirim yarin kirmizilar gelecek karnim cok agriyor her zamanki adet agrisi tanirim ben onu
ama olsun yine de takmicam kafaya RABBIM hayirlisi ne zamansa o zaman versin melegimi

afferinn be dilberimmm takma tabiii takınca ne kazanıyoski sankii hayırlısı olsunn canımm

afferinn be dilberimmm takma tabiii takınca ne kazanıyoski sankii hayırlısı olsunn canımm

evet canim 1.5 yildir olan bana oldu psikolojim alt ust oldu her seye aglar oldum ama simdi oyle degilim ALLAHA siginiyorum o benim icin hayirlisini versin kaldiramayacagim yukle yuklemesin AMIN, CUMLEMIZI........

olsun canim canin sagolsun napiyon nasilsin iyimisin
İyiyim canim sen nasılsın tek sorunum sanırım mide fesadı geçiriyorum

eliffff dilberr hoş geldinizz nasılsınızzz
Hoş bulduk canim ben iyi sayılırım sen nasılsın

canim hayırlısı olsun ne diyelim ama kırmızıları görene kadar ümidini yitirme Rabb'inin işine akıl sır ermez

evet canim 1.5 yildir olan bana oldu psikolojim alt ust oldu her seye aglar oldum ama simdi oyle degilim ALLAHA siginiyorum o benim icin hayirlisini versin kaldiramayacagim yukle yuklemesin AMIN, CUMLEMIZI........
kıss ne kadar güsell hep böyle ol inancını direncinii yitirme hep güçlüü canımm senn
İyiyim canim sen nasılsın tek sorunum sanırım mide fesadı geçiriyorum

Hoş bulduk canim ben iyi sayılırım sen nasılsın

neden öle dedinn migden mii rahatsızz icanımm bende iyiyim sükürr ne olsunn canım sıkılıyoo evdee sizler de iyiki varsınız muhabbet ediyos

canim dogru diyosun ama ben ertik uzulmicem hep sukur edicem sahip olduklarim icin bununla mutlu ola biliyorum, canim bide sana bisey sorayim beni atesim sabahlari 36.5 ama aksamlari nerdeyse 37 oluyor nedir acaba?

fazla yedıgım ıcın mıdem ısyan edıyor atık yoksa allaha sukur mıdemde bı sorunum yok
ayy evet yaa ıyıkı burası var ınsan sıkılmaktan kurtuluyo
ee esın evde deglmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…