Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canim dogru diyosun ama ben ertik uzulmicem hep sukur edicem sahip olduklarim icin bununla mutlu ola biliyorum, canim bide sana bisey sorayim beni atesim sabahlari 36.5 ama aksamlari nerdeyse 37 oluyor nedir acaba?

evet ne guzel uzulme artıktakma kafana ınan rahat oldugun ay hamıle kalıyorsun ben okadar doktor kontrulde beraber oldum aylardır ugrasıyorum ama bu ay ddım doktora da gıtmıcem kafama da takmıcam kendıme tatıl ılan edıyorum dedım ve o ay hamıle kaldım hersey kafada bıtıyor sanırım hormonları etkılıyoruz
canım atesıne gelıne yumurtlama zamanında atesın kactı o cok onemlı hatırlıyorsumusun yoksa yenımı olcmeye basladın eger gecmısten olctuysen bana ver derecelerı o zaman yapayım yorumumu daha dogru olur hee bu arada aksamkı atesınmutlaka cok cıkar sabahkıyle alakası olmaz genelde

fazla yedıgım ıcın mıdem ısyan edıyor atık yoksa allaha sukur mıdemde bı sorunum yok
ayy evet yaa ıyıkı burası var ınsan sıkılmaktan kurtuluyo
ee esın evde deglmı

bebiş iştah mı actııı kıss güsell kilo alırınn canımm sen o zaman böle gidersee
eşim simde geldii daha sonunda gelebildiii

canim ben daha yeni basladim onceden bilmiyodum
evet tatlim RABBIM hayirlisi ile kucagina alacagin gunleri de gostersin

canim hos geldin nasil gecti tatil?

tesekkur canim sende benim gibi ol bak bizim sahip oldugumuz seyler baskalari icin bi hayal
evett inşallah bende takmamayıı ögrencemm
şu ana kadar iyiydim ama hiçkimsenin beni özlemediğini farkedince üzüldüm
o nedemek canımm yaa özledk neden özlemeyelimm senii dalgınlıgımıza geldii affet

bebiş iştah mı actııı kıss güsell kilo alırınn canımm sen o zaman böle gidersee
eşim simde geldii daha sonunda gelebildiii
hee yaa zaten yemek yemeyı severdım sımdı felaket odum resmen
aman gec kalmıs senınkı yaaa hep boylemı gelıyor shı ne ıs yapıyor
canim ben daha yeni basladim onceden bilmiyodum
evet tatlim RABBIM hayirlisi ile kucagina alacagin gunleri de gostersin

hıı canım o zaman ne dıyecegımı bılemedım ama atesın fena degıl bıraz daha yukselırse cok daha guzel olacak bu arada senın bat ne zamandı

canim 10-12 arasi olmali

hee yaa zaten yemek yemeyı severdım sımdı felaket odum resmen
aman gec kalmıs senınkı yaaa hep boylemı gelıyor shı ne ıs yapıyor

iyi kıs azcık kilo all hamiş oldugun belli olmass
benim kii hatlı dolmuslar var ya onlarıı tamir ediyoo yolda kalmış biri ondan geç kaldımm dedii simdi canım

evett inşallah bende takmamayıı ögrencemm

o nedemek canımm yaa özledk neden özlemeyelimm senii dalgınlıgımıza geldii affet

olurmu öyle şey affedilecek bişey yok canım sadece üzüldüm

canim ben ozledimmmmm hatta sana hosgeldin dedim sen bana bakmadin bileeee demek sen beni sevmiyosun

kusura bakma canım yeni gördüm

canim 10-12 arasi olmali

hıı ozaman ıyı gıdıyr atesın
bundan sonra duzenlı hep aynısaatte olc eger yuksek devam edese guzel demektır adet olacagın gun atesın mutlaka duser eger batta ve bır kac gun sonrasıda yuksekse hamıle olabılırsın
ben bu ay bat gunu olcmeye basladım 4 gun olctum ortalama 36,7 ydı battan sonra bılgın olsun yanı onuda acaba bu gun hasta olacakmıyım dıye olcuyodum eger yuksekse hıc beklemıyordum kıı 4, gunu test yaptım zaten

iyi kıs azcık kilo all hamiş oldugun belli olmass
benim kii hatlı dolmuslar var ya onlarıı tamir ediyoo yolda kalmış biri ondan geç kaldımm dedii simdi canım

ayy sımdıden karnımcıkmaya basladı benım yaa ne olacak sonum bılmem gercı normalde karnım sırtıma yapısık oldugu ıcın sadece ben esım farkedıyoz
allah esıe ıs rastlıgı versın canım ıssızlık cok zor

olurmu öyle şey affedilecek bişey yok canım sadece üzüldüm
üzümleee tatlımm sen gel öpemdee moralınn yerine gelsinn

bendee bişiy sorcamm hava larınn ısınmasıylaa bi fark olurmuu atesin yükselmesii canımm

masallahh canımm ama ben tahmin edeyimm sende sade bi göbiş olacakk fazla kilo almıcaksınn tatlımm
evet canımm allahımm işsiz bırakmasınn nasıll kira öderizz aman allahım korusunn

üzümleee tatlımm sen gel öpemdee moralınn yerine gelsinn

bendee bişiy sorcamm hava larınn ısınmasıylaa bi fark olurmuu atesin yükselmesii canımm

yok canım hıc alakası yok onunla o vucudun kendı ısısısanırım o yuzden fazla etkılenmıyo
ben kısın kat kat yorganla yatardım yatagın ıcı hamam gıbı olurdu resmen vucudum yanardı elım deyınce ama boyle olmasına ragmen adet oldugum gun mutlaka 36,1-36,3 arası cıkardı atesım hatta sasırdım vucudum yanıyo ama atesım neden dusuk dıye

masallahh canımm ama ben tahmin edeyimm sende sade bi göbiş olacakk fazla kilo almıcaksınn tatlımm
evet canımm allahımm işsiz bırakmasınn nasıll kira öderizz aman allahım korusunn

bende oyle dusunuyorum ama bellı olmaz yınedebakalım amann alayım kılo cokda sorun degıl sonra verırım nasıl olsa onu dert etmıyom bu kadar yemeye gore cocuk n kadar olur o cocuk nasıl cıkar onu dusunuyom kara kara
amınnn canım benım esım evılıgımızın ılk yıllarnda 1,5 yıl ıssız kaldı bılırım zorlugunu gercı evımız kıra degıldı ama ne olursa olsun fatural gelıyordu bısey yemek zorundasn esım ara ara ınsaata gıdıyordu artık ama cok zordur ıssızlık

hımm anladımm canımm saol ben de ölceyim diyomm
ama hep unutuyomm bugün desen koymustum yanıma elimle aradımm yokk kalmadan olcak yaa elimle yokluyom yok sinirlendim kalktım attım herseyii asagıyaa bi baktımm yatagın arasına girmişş ölcmedim artıkk bende o nasıl basardı oraya ya girmeyii bilmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…