canim bi bilgim yok
canim bi bilgim yok
canımm nerlerdesin sen geç kalmısın aksamm ben yatmıstımm özledim seniipehhh ben geldimm siz gitmissin yaa noldu kizlarrr topice...buarada ben hasta oldum birdahaki 7 haziran kizlar seydama haber verirsiniz oldumuuu
geçmiş olsunn canım bu hava degişimi yapıyoo polenlere alarjin varsaagünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bayadır yoktum.pazartesi arabayı sattık.akşam da misafir vardı..salı günü geç kalktım yemekti ütüdü evdi derken giremedim..aşkam üzerine doğruda boğzlrımda geniz akıntısı sebebiyle yanma başladı..hiç halim dermanım yok.bu sabhta hapşırık öksürük...ben baya bir üşüttüm sanırım..bu arada ateşimi önceden 8 de ölçüyodum şimdi 6 da ölçüyom..eşimn vardiyası yüzünden.daha sonra 7 de yatıp 11 gbi yine kalkıyom o arad aölçyom ikisi birbiirnden farklı çıko.yumurtalıklarımdan ağrı var arada bi göğsüm ağrıyo karnımda hareketler vr...iice kafayı yemiş şekilde psikoljik belirtiler hissdiyorum...adetm geçirkrse de bu nedenle geçikicek eminim buna....kafam iice karştı..benden bu kdr
sevgicim senin hberlerini bekliyorum..erken grdm ama sen dah uyanıp idrrını yapmmışsın herlde cnm...neyse uyu şimdi..kaltığnda yap sonra bura gel merk içindeyim doğrusu cnm arkdşımm benmmm
daha gelmemişş canımm yaa testlerde yanılma payı da oluyormuss sabret bekle bakalımm belki de gelmicek kırmızılarıngünaydın kızlar nasılsınız?
ben şimdi test yaptım negatif
test negatif kırmızılarda gelmedi kafam karışık,canım sıkkın
bak canım benım ozaman varsa aile hekimine 2 dakikada git kan testi yap öğlen al yada hastaneye git bak kanda hemen çıkar
inş. hamişsindir
bak ben sana dedim ama takma kafanaarkadaşın bile söylemiş ohhh beeee bende rahatladım
hayırlısı olsun inş.
bak cadıya helesen çok giriyosun sanki gündüz kuzum ama siz olmayınca buraya canım sıkılıyor ne yapayım
bak ya bak ya sen nerden bılıyosun kırmızın geleceğinimüneccimmisin hayır canım kırmızı değil bebek gelecek sık dişini valla kızarım
benım içim rahat sen de inş. en kısa zamanda topiğimizi ayağa kaldıracaksın
canım hayırlısı olsun inş. üzülme sakın bir dahakı ay olur inş.benımkilerde gelecek gibi ama hayırlısı olsun inş. rabbım büyük bugünü atlatalım yarın olsun yarınıda atlaktıkmı hakkımıza hayırlısı
delyam teşekkür ederim.
Ama umarım birileri biliyordur.
günaydınnnn şekerlerrrrrrrr...nasılsınız....
aminn canımm napım sizlerii tanımadan öncee ben her gün aglarrdımm burdaa rahatladımm biraz herkezi dinledikçee gördümm insanlarr neler cekiyoo allahımm acı yasatmasınn da bizim acımızda bize göre büyükkayy cnm benm bu da benm karalar bağlmş...arkadşım yapma böle yaaa..benm 2.5 sen olduda ne oldu..kimi 14 sene uğrşıyo..allh bize acsın isyana sürklemedn hayırlı sağlıklı evltlr versin cnm
hayırlısı olsunn canımm napalımmkizlar gunaydinnn her kese nasilsiniz??? ben kirmizi karti yedimmm ama olsun RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASIP ETSIN BIZE
sag salim kucagına almayı nasip etsin allahımevleneli 5 sene oldu bebek aşkıyla yanan biri olarak 2012 benimde umudum bazen umutsuzluğumdu çok şükür rabbim tüm yolları açtı ve tüp bebekle hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin
arkadaşlar merhaba,
ben burada yeniyim.Dün yazdım ama kimse cevap yazmamış bana
Memorial da aşılama yaptıran varmı??
Bana biraz bilgi verebilirmisiniz.
ben iyiyim seker sen nasilsin???
cnm benmde bir bilgm yok ..o dedin şeyi arama motoruna yazsan çıkmazmı..o dedin nerde onu bile bilmiyorum bencevap verdiğin için teşekkür ederim.
Ama belki birileri biliyordur
sesimi duyan varmııı....:)
bu aralar belki yumurta çatlıyo olbilir sağlam tut sen işi cnm akıntı şeklin nasıl pekicanımm nerlerdesin sen geç kalmısın aksamm ben yatmıstımm özledim senii
geçmiş olsunn canım bu hava degişimi yapıyoo polenlere alarjin varsaa
bende bugünn ateş ölçtümm 36,6 adetim 18 günü sanırımm
daha gelmemişş canımm yaa testlerde yanılma payı da oluyormuss sabret bekle bakalımm belki de gelmicek kırmızıların
sunaycımm nasılsınn daha iyiylesememişşsinn
yarın batmış varmıı bi beklantinn canımm
günaydınnnn şekerlerrrrrrrr...nasılsınız....
günaydnn tatlımmm
kizlar ben cikiyorum bir saat sonra gelicem kib
f5 tusuna bass ordan sayfa yenileniyıoben buraya daha alışamadım yazılanları an ve an nasıl göreceğim
ben göremiyorum başka sayfaya giriyorum oradan tekrar buraya geliyorum yeni yazılanları
görebilmek için
bu aralar belki yumurta çatlıyo olbilir sağlam tut sen işi cnm akıntı şeklin nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?