Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
pehhh ben geldimm siz gitmissin yaa noldu kizlarrr topice...buarada ben hasta oldum birdahaki 7 haziran kizlar seydama haber verirsiniz oldumuuu
canımm nerlerdesin sen geç kalmısın aksamm ben yatmıstımm özledim senii
geçmiş olsunn canım bu hava degişimi yapıyoo polenlere alarjin varsaa
bende bugünn ateş ölçtümm 36,6 adetim 18 günü sanırımm
günaydın kızlar nasılsınız?
ben şimdi test yaptım negatif
test negatif kırmızılarda gelmedi kafam karışık,canım sıkkın
daha gelmemişş canımm yaa testlerde yanılma payı da oluyormuss sabret bekle bakalımm belki de gelmicek kırmızıların
bak canım benım ozaman varsa aile hekimine 2 dakikada git kan testi yap öğlen al yada hastaneye git bak kanda hemen çıkar
inş. hamişsindir

sunaycımm nasılsınn daha iyiylesememişşsinn
yarın batmış varmıı bi beklantinn canımm

ayy cnmm benm ..müneccm değilim ama hssdyom işte..ben gelcemm diyo benmkiler.bu ay olmadı birdahaki ay olur inşşlhh diyolr işte...hamile olsam sevnn çok arkadşım olck o yzüden kendimi şanslı hissyorum cnmm...topikk ii ayağa kalkr cnm...
evet cnm sende haklıısn bende 3 haftada 1 girbiliyorum.benmkinn işi yüzünden...sende yalnız kalon burda..cnm benmmm

ayy cnm benm bu da benm karalar bağlmş...arkadşım yapma böle yaaa..benm 2.5 sen olduda ne oldu..kimi 14 sene uğrşıyo..allh bize acsın isyana sürklemedn hayırlı sağlıklı evltlr versin cnm
aminn canımm napım sizlerii tanımadan öncee ben her gün aglarrdımm burdaa rahatladımm biraz herkezi dinledikçee gördümm insanlarr neler cekiyoo allahımm acı yasatmasınn da bizim acımızda bize göre büyükk
kizlar gunaydinnn her kese nasilsiniz??? ben kirmizi karti yedimmm ama olsun RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASIP ETSIN BIZE
hayırlısı olsunn canımm napalımm
bu arada hoş buldukkk
evleneli 5 sene oldu bebek aşkıyla yanan biri olarak 2012 benimde umudum bazen umutsuzluğumdu çok şükür rabbim tüm yolları açtı ve tüp bebekle hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin
sag salim kucagına almayı nasip etsin allahım
arkadaşlar merhaba,
ben burada yeniyim.Dün yazdım ama kimse cevap yazmamış bana
Memorial da aşılama yaptıran varmı??
Bana biraz bilgi verebilirmisiniz.

evet dün gördümm bi bilgim olmadıgı için cevap yamamıstım

ben iyiyim seker sen nasilsin???

çok şükür tatlım bende iyim.. ya sabah ASM yi aradım betahcg için ama 10 gün gecmeden bakmıyoruz dediler ( hemşire muayene ediomuş gerek varsa hcg testi yapıruz dedi (( özel bi hastaneyi aradım orasıda 4-5 gün gecmesi lazım dedi ..sinir oldummm :2::2::2:sizin bilginiz varmı

ben buraya daha alışamadım yazılanları an ve an nasıl göreceğim
ben göremiyorum başka sayfaya giriyorum oradan tekrar buraya geliyorum yeni yazılanları
görebilmek için

cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Ama belki birileri biliyordur
sesimi duyan varmııı....:)
cnm benmde bir bilgm yok ..o dedin şeyi arama motoruna yazsan çıkmazmı..o dedin nerde onu bile bilmiyorum ben
bu aralar belki yumurta çatlıyo olbilir sağlam tut sen işi cnm akıntı şeklin nasıl peki
günaydınnnn şekerlerrrrrrrr...nasılsınız....

günaydnn tatlımmm

ben buraya daha alışamadım yazılanları an ve an nasıl göreceğim
ben göremiyorum başka sayfaya giriyorum oradan tekrar buraya geliyorum yeni yazılanları
görebilmek için
f5 tusuna bass ordan sayfa yenileniyıo
bu aralar belki yumurta çatlıyo olbilir sağlam tut sen işi cnm akıntı şeklin nasıl peki

bencedee canımm ama akıntımm pek yok desek olcakk bi iki gün önce vardıı ama uzayan cinsinden diil di

sabah ASM yi aradım betahcg için ama 10 gün gecmeden bakmıyoruz dediler ( hemşire muayene ediomuş gerek varsa hcg testi yapıruz dedi (( özel bi hastaneyi aradım orasıda 4-5 gün gecmesi lazım dedi ..sinir oldummm :2::2::2:sizin bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…