ayy cnm benm bu da benm karalar bağlmş...arkadşım yapma böle yaaa..benm 2.5 sen olduda ne oldu..kimi 14 sene uğrşıyo..allh bize acsın isyana sürklemedn hayırlı sağlıklı evltlr versin cnmselamm canımm hoş geldinn ben sabirlı birii diilimm annemin karnında bile baklemmemişimm ama bu bebek olmaması bana herseyii ögrettii kim dost kim düşman ne kadar boş yasadıgımı herseyii sabrediyorumm etmesine elden bişiy gelmiyo kii başkaa ne yapayımmm ama çok yoruldumm artıkk 2 sene olduu ve kac sene daha olmucakk bilmiyorumm amann nesee benimm efkar hayatımm hiç bitmezz sıkmayımm kimseninn canını
doktordan sonra hemen aradim gel diye ama gelemem dedi...
neyse dün biseler yapmistikdoktor da ozaman iyi dedi
sende öylesinn cnm sıcak aknlı arkdaşımm benmmmcanim burdaysan tanisa biliriz ne damdan dusmesi ben bu topiki gorduyum anda yazdim bura takip falan etmedim kizlarin hepsi cok iyiler sicakkanlilarbende oyleyim
cnmm geçmiş olsunnn...ben de sendenm cnm.ne ilç içebiliyorum ne başka bişeöle yattım yerde kalıyorum ttalımmmgünaydın kızlar gününüz aydınlık ve umut dolu olsun kucaklarınız ağlayan bebeklerle dolsun
bende 3 gündür hastanelerde sürünüyorum çok hastayım :2::2::2: kızlar bir öksürüğe yakalandım boğmaca gibi nefes bıle alamıyorum gece yatamıyorumballı zencefiller sıcak su wicks yapmadığım şey kalmadı dr. gittim adetine az kaldığı için röntgen çekmeyiz dedi verdiği ilaçlarda fayda etmedi dua edin kızlar ne yapacağım biliyorum
zaten sizler benı unutmuşsunuz artık hiç sormuyorsunuz
benım bata 2 gün kaldıgerçi siz merak etmiyorsunuz ama ben yıne de söyleyim
bende denemeliyim sanrım onu boğazlrım geniz akıntısıyla off..başımda tuttu valla heecanım öksürüğe %100 iyi gelen bir bildiğim bitki var, hatmi çiçeği al aktardan, önce 1 bardak süt kaynat, sonra onun altını söndür içine 5-6 tane hatmi çiçeği at, ılınınca süzüp iç, günde 2 kere tekrarla birkaç gün içinde Allahın izniyle bişeyciğin kalmaz. kim uyguladıysa şifaya kavuştu
bak tatlım sen kadın doğuma gttnde eşinde gtsin doktor san der şurda ayptrın diye.3 gün ilşkiye girmiceksinizyani 3 4 gün pehriz olck ve eşin spermlerini bir kaba boşltıp vercek.kadın doğum uzmanı yollrsa daha ii olur çünkü üroloji uzmanı sadece miktrına ve sayısına bako..kadın doğum uzmnı ise harktliliği kuyruklu bozuk boy her şeyii inceliyo cnm..sperm tahlili önmli neden dersen,gün aşırımı yoksa her gün mü diye baklıyor..normalse gün aşırı veriyor yumurtlama dönemnde.ama biraz fazlayssada yeri geliyor 5 günde hergün diyo...o yzüden kadın doğum uzmanı yollsın sizi..çok memnun oldum canım bende 29 yaşındayım bu arada, ayy bende bugün onu araştıracağım, eşiede testler yapılsın istiyorum hiç olmazsa eğer bi eksiklik filan varsa bilelimde ona göre yol alalım, ama o testler ne ile yapılıyor acaba kan ve idrar ile mi nereye gitmek lazım üroloğa mı onlar hakkında bilgi edineceğim bende bugün internette bakalım.
ayy cnm yaaa neden öle olduki neden geçiktiki acaba..teste bir daha bak bakm sen belki siliktir sen görmmşsindir cnm ya...belki idrrda erkkn kan mı versen acaba cnm yaaagünaydın kızlar nasılsınız?
ben şimdi test yaptım negatif
test negatif kırmızılarda gelmedi kafam karışık,canım sıkkın
sağol canım benim evet sanırım hava değişimi öksürük döktü resmen benı :2::2: halada iyileşmedim ayyy bıktım bu ilaçlardan
hayırlısı olsun inş. canım bakalım yarın son gün bat :18:
sağol kuzum benım sanada geçmiş olsunacil şifalar ya allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin insanın sağlığı elden gidince gerisi boş o yüzden önce sağlık
inşallah canım benım hep beraber hamişkalırız son 1 gün :18:
bak şimdi biraz içim rahatladı oh be unutulmamışız
canım gündüz giriyorum evet ama iş olmazsa bakıyorum sizlerden kimse yok çıkıyorumözlüyorum sizi ama
senı ve bebişini allaha emanet ediyorumdikkat et kuzum kendine şişko olacan kız böyle yersen
slm şeydacım bakıyorum bizi sormuyosun neyse canım sağolsunarabayı sattınız ha sağlık olsun borç içindi değilmi aman bi daha alırsınız kuzum bence ateşi kafana takma bende geçen ay ölçtüğümde öyle olmuştu o yüzden takma kafana cxanım benım sağlıkla ve çabuk gelsin bebeşin inş.
hadi ordaan girmdidn günlerin geçmişine bktın mı bakim sen hiçççç..ben sordum suay gündüzleri grrdi ama odaa artık girmiyo ne iş diye okk sordum cnm benmmm...ateşi ztn kafaya takmıyom ama adet olcm bilom..süründrmeden gelsin diye beklom şimdide işte