Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy cnm benm bu da benm karalar bağlmş...arkadşım yapma böle yaaa..benm 2.5 sen olduda ne oldu..kimi 14 sene uğrşıyo..allh bize acsın isyana sürklemedn hayırlı sağlıklı evltlr versin cnm
doktordan sonra hemen aradim gel diye ama gelemem dedi...
neyse dün biseler yapmistik doktor da ozaman iyi dedi
inşllh o ara tutmuştur cnm sen dert etme..her şeyde hayır vardır cnm benm
canim burdaysan tanisa biliriz ne damdan dusmesi ben bu topiki gorduyum anda yazdim bura takip falan etmedim kizlarin hepsi cok iyiler sicakkanlilar bende oyleyim
sende öylesinn cnm sıcak aknlı arkdaşımm benmmm
cnmm geçmiş olsunnn...ben de sendenm cnm.ne ilç içebiliyorum ne başka bişeöle yattım yerde kalıyorum ttalımmm
bende denemeliyim sanrım onu boğazlrım geniz akıntısıyla off..başımda tuttu valla hee
bak tatlım sen kadın doğuma gttnde eşinde gtsin doktor san der şurda ayptrın diye.3 gün ilşkiye girmiceksinizyani 3 4 gün pehriz olck ve eşin spermlerini bir kaba boşltıp vercek.kadın doğum uzmanı yollrsa daha ii olur çünkü üroloji uzmanı sadece miktrına ve sayısına bako..kadın doğum uzmnı ise harktliliği kuyruklu bozuk boy her şeyii inceliyo cnm..sperm tahlili önmli neden dersen,gün aşırımı yoksa her gün mü diye baklıyor..normalse gün aşırı veriyor yumurtlama dönemnde.ama biraz fazlayssada yeri geliyor 5 günde hergün diyo...o yzüden kadın doğum uzmanı yollsın sizi..
günaydın kızlar nasılsınız?
ben şimdi test yaptım negatif
test negatif kırmızılarda gelmedi kafam karışık,canım sıkkın
ayy cnm yaaa neden öle olduki neden geçiktiki acaba..teste bir daha bak bakm sen belki siliktir sen görmmşsindir cnm ya...belki idrrda erkkn kan mı versen acaba cnm yaaa

hadi ordaan girmdidn günlerin geçmişine bktın mı bakim sen hiçççç..ben sordum suay gündüzleri grrdi ama odaa artık girmiyo ne iş diye okk sordum cnm benmmm...ateşi ztn kafaya takmıyom ama adet olcm bilom..süründrmeden gelsin diye beklom şimdide işte

kizlar gunaydinnn her kese nasilsiniz??? ben kirmizi karti yedimmm ama olsun RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASIP ETSIN BIZE

Son düzenleme:
evleneli 5 sene oldu bebek aşkıyla yanan biri olarak 2012 benimde umudum bazen umutsuzluğumdu çok şükür rabbim tüm yolları açtı ve tüp bebekle hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin

evleneli 5 sene oldu bebek aşkıyla yanan biri olarak 2012 benimde umudum bazen umutsuzluğumdu çok şükür rabbim tüm yolları açtı ve tüp bebekle hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin

hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inş. darısı bizler gibi tüm isteyenlere

hayırlısı olsun cnm ateş ölçekmisin başldınmı ölçmeye cnmm
evet canim zaten bu sabah olctum 36,2 cikti anladim hemen kirmizinin gelegini
günaydın canım hoşgeldin
sağlık olsun canım inş. önümüzdeki ay gelmez o kahrolası kırmızılar
canim INSALLAH, ama sen kirmizi gelene kadar umidini kaybetme hem benim hic bir belirtim falan da yoktu onun icin fazla umitlenmemistim sen de var mi degisik belirtiler?

Son düzenleme:

canim ALLAH saglicakla kucagina alacagin gunleri gostersin, saglikli sihhatli...

canim INSALLAH, ama sen kirmizi gelene kadar umidini kaybetme hem benim hic bir belirtim falan da yoktu onun icin fazla umitlenmemistim sen de var mi degisik belirtiler?

öyle bariz bi belirti yok canım ama adet dönemlerimde göğüslerim dolgunlaşır ve acırdı şu an acı yok birde ilk hamişliğimde yüzümde özellikle çene kısmımda sivilceler çıkmıştı şimdi de var :44::44::44:

canim cok tesekkur ederim sen benim bati 10 haziran yaz
yazdım tatlım
allh kucağında sağlıkla göstermeyi nasip etsn cnmm
evet anim zaten bu sabah olctum 36,2 cikti anladim hemen kirmizinin gelegini

bak şimdi cnm sen bi kağıda söle yaz
8.00 36.2 orta
ilk başa saati sonra ateşi sonrada miktrı belli et az ortda çok yoğun gbi.adet bttkten sonra sana tablo yapalım olurmu cnm

tatlim INSALLAH yine hamissindir 2 gun bekle sonra kan testi yaptir

evet canim olur ama benim genelde cok yogun olur hic az oldugunu gormedim hep gece icin olan pedlerden kullanirim bu yuzden

kızlar ben çıkıyorum inş. akşam görüşürüz Allah'a emanet olun
lamişim geldin ama geçmiştesin sanırım konuşamadık akşam gelirsen konuşuruz :80::80::80:

amin canım hepimize de nasip etsin inş.
şimdi ebe-hemşire arkadaşımla konuştum da 1-2 günde evdeki testlerde belli olmaz moralini bozma dedi biraz daha rahatladım

bak ben sana dedim ama takma kafana arkadaşın bile söylemiş ohhh beeee bende rahatladım
hayırlısı olsun inş.

bak cadıya hele sen çok giriyosun sanki gündüz kuzum ama siz olmayınca buraya canım sıkılıyor ne yapayım
bak ya bak ya sen nerden bılıyosun kırmızın geleceğini müneccimmisin hayır canım kırmızı değil bebek gelecek sık dişini valla kızarım
benım içim rahat sen de inş. en kısa zamanda topiğimizi ayağa kaldıracaksın

kizlar gunaydinnn her kese nasilsiniz??? ben kirmizi karti yedimmm ama olsun RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASIP ETSIN BIZE

canım hayırlısı olsun inş. üzülme sakın bir dahakı ay olur inş. benımkilerde gelecek gibi ama hayırlısı olsun inş. rabbım büyük bugünü atlatalım yarın olsun yarınıda atlaktıkmı hakkımıza hayırlısı

tatlim INSALLAH yine hamissindir 2 gun bekle sonra kan testi yaptir

evet canim olur ama benim genelde cok yogun olur hic az oldugunu gormedim hep gece icin olan pedlerden kullanirim bu yuzden
olsun cnm sen yaz yine son gün belki az olur.sen her gün yaz atıyorum 5 gün mü sürdü yaz.benle geörüşeen ekdr yaz sen adetn bttkten sonrada bu sefer adet değilde akıntı şeklini yaz kuru kremsi yapışkan yumurta akı sulu birde ilşkiye gtip girmedini mesela adttn sonra
8.00 36.1 yapışkan ilşki vr ..böle yaz..ben sana tablo yaprım sonra sana verrm sen devam edrsn cnm
kızlar ben çıkıyorum inş. akşam görüşürüz Allah'a emanet olun
lamişim geldin ama geçmiştesin sanırım konuşamadık akşam gelirsen konuşuruz :80::80::80:

görüşürzz cnmmm

canim uzulmuyorum hayirlisini istiyorum, tatlim INSALLAH hamis olursun

tamam tatlim anladim

arkadaşlar merhaba,
ben burada yeniyim.Dün yazdım ama kimse cevap yazmamış bana
Memorial da aşılama yaptıran varmı??
Bana biraz bilgi verebilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…