Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben buraya daha alışamadım yazılanları an ve an nasıl göreceğim
ben göremiyorum başka sayfaya giriyorum oradan tekrar buraya geliyorum yeni yazılanları
görebilmek için
f5e bas cnmm arada bi sayfa yenileniyo ozamn
öle tabi cnm..burda gerçi olduğumuz halde bile ağloz ama napalım işte..sırt sırta verip devam edoz yolumuza

neden cnm günn geçmeden test yaptryon..hem sende 4 5 gün geçti de olmadı nerde otyon sen cnm

neden cnm günn geçmeden test yaptryon..hem sende 4 5 gün geçti de olmadı nerde otyon sen cnm
canım 10u günüm ben eğer olmassam 11 i test yaptırım die düşündümde kimi 1 hafta önce yaptırıyo bütün antika hastaneler banamı denk gelio ya b.çekmecedeyim canımm

günaydın canımm hoş geldinn ben iyiyim sükür sen nasılsın

günaydın tatlım hoşbuludm şükür iyim sen nasılsın..

günaydın mucizemm nasılsın...
aman ne olsun cnm beklom batımı gelsin diye ne edimm cnm yaaa...
f5 tusuna bass ordan sayfa yenileniyıo

bencedee canımm ama akıntımm pek yok desek olcakk bi iki gün önce vardıı ama uzayan cinsinden diil di

sen yumurta akı ve sulu akıntı gelince başla çalışmaya şuan ateşini tut aklında her güzn ölç sonra bi ara düşücek sonra yine çıkıcak o ara düştü gn çatlamş olo. ama akıntı şeklin önmli en çok

Günaydınnnnnnn canlarımmm nasılsınızzzzzzz :):):):):):):):):)benim bat tan hala ses seda yok başım dönüyo havalardan die düşünüyorum onuda bide karnıma ara ara bıçak saplanıyo gibi oluyo ben yeni yumurtluyo falan olmım yaaaa nese hayırlısı bakalım ilac biteli bugün 4. Gün nette araştırdım ascık 10 gün beklemek gerkiyomuş beklemedyim yniiii :):):):):):):):):)

canım benim bildiğim özelde hmn yapıolar parasıyla diiilmi yahuuu
ben buraya daha alışamadım yazılanları an ve an nasıl göreceğim
ben göremiyorum başka sayfaya giriyorum oradan tekrar buraya geliyorum yeni yazılanları
görebilmek için
canımcım yenile yapman yeterli ozamn açılıo hoşgeldin bu arada :):):):)

benimm bi bilgimm yok canımm

ayy bendee hiç bişiy bilmiyomm tam fransız oldumm simdi

lamia cım hoşbulduk.
yenile nerde ki?

tatlım sen evde yaptın mı test peki..direk niye kana bakon bende nalamdım ama..sen kan verceksen söle günüm geçti de..düzenli olurdum ama 10 gün geçti de ozamn..

canim uzulmuyorum hayirlisini istiyorum, tatlim INSALLAH hamis olursun

tamam tatlim anladim

sağol tatlım yok iyileşmedim ya bir an nefes alamayınca boğazımı kesesim geliyor ya ben hiç böyle hastalanmadım bu nasıl öksürük boğmaca gibi :2: :2:
valla gülüm öksürmekten hiç bir belirti alamıyorum çünkü kemiklerim öksürmekten çok ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum beklentime gelinece yarın ola hayrola allah büyük

oy oy canım benım kocişinle mutlu huzurlu olda geç gel bende bir tek işte girebiliyorum biliyosun sizi çok özlüyorum ama
rabbim inş. senınle eşinede güzel mi güzel ay gibi bir kız versin inş. hiç birseyden ümid kesme hislerin inş. yanıltır senı oh oh
evet ben yanlız kalıyom allahdan arada tanıdık bir kaç kişiği görüyorum

yaaaa kuzum sen git aile hekimliğine yarın deki 8 günüm geçti test yaparlar bıraz uyanık olacağız ki işlerimiz hallolsun o nasıl hastaneymiş aaa manyak bunlar ya

günaydın tatlım hoşbuludm şükür iyim sen nasılsın..
bende iyyim sükürr canım saoll

hımm ama benimm gün bittii sanırım canımm ya 18 günü adetinn öle olmuyomuu ben mi yanlış biliyomm
akıntımm da zatii olmuyoo ondan umutlu diilimm yumurtamm catlamıyoo sanırım benim

hoş geldinn lamişim nerelerdesinn bakımm senn
gelen giden yokmuss canımm hadii hayırlısı diilelimm o zaman belli mii olurr

tatlım sen evde yaptın mı test peki..direk niye kana bakon bende nalamdım ama..sen kan verceksen söle günüm geçti de..düzenli olurdum ama 10 gün geçti de ozamn..

YAPMADIM CNM idrarda bazen gec belli olabiliomuş kan kesin cıkabiliomuş bide günüm gecsin die bekliorum..günüm gecersede 4-5-10günde beklemek istemiorum 15 inde 2 mutluluk bi arada yaşarız İNŞALLAH die...

canımm özele gitcem mecbur 4-5 gün gecti derim olmadı napim zorla yalan söyletiolar ya.. sorma..

gelmesler inşallah talımmm benimde yarın bat hayırlısı İNŞALLAH..

hahahhahaa ilahi bencede öle yap insanı cidden mecbur bırakıyolar şekercimmmm :):):):)):):):):) dediğin gibi kişmi önceden yaptırıyo bunlar nie öle demiş bilemedim ama aslında en doğrusu bu şekilde erken yaptırınca çıkmaya biliyo geç döllenme falan oluyo hayırlısı inş bakalım sen ne zzsamn gidicen drye :):):)

yaaaa kuzum sen git aile hekimliğine yarın deki 8 günüm geçti test yaparlar bıraz uyanık olacağız ki işlerimiz hallolsun o nasıl hastaneymiş aaa manyak bunlar ya

ayyyy sorma canım bizim ASM tahlil yapmıo hemşire muayene edicek aile hekimi tahlil yazcak merkezdeki ASM ye gidicem..anca öle
aile hekimi tahlil yazmadan diğeri tahlil yapmıyo diorum ya antikalar die

canımm özele gitcem mecbur 4-5 gün gecti derim olmadı napim zorla yalan söyletiolar ya.. sorma..

gelmesler inşallah talımmm benimde yarın bat hayırlısı İNŞALLAH..

inşllh gelmezler ama bir takım doğrultulara göre gelcekler benmkiler cnmm..inşllh sennkiler gelmez

buzincim çare olsa keşke..kelin ilacı olsa ilk kendi kafasına koyarmış...geçen sene mayıs ayında anneler gnnde çok istedim bir daki sene anneler gününü bebğimle kutlim diye...bebğim düşmeseydi 30 haziranda bebğim olcktı kucmda..ama olmadı..dün izlomda bi kç yerde anneler günü hediyesi olarakk rabbim verse ne olurrkii...rabbimm aratmasın..böle çok isteyenlere rabbim annler gününde ya kucağında ya da hamile habri alarak versin rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…