f5e bas cnmm arada bi sayfa yenileniyo ozamnben buraya daha alışamadım yazılanları an ve an nasıl göreceğim
ben göremiyorum başka sayfaya giriyorum oradan tekrar buraya geliyorum yeni yazılanları
görebilmek için
öle tabi cnm..burda gerçi olduğumuz halde bile ağloz ama napalım işte..sırt sırta verip devam edoz yolumuzaaminn canımm napım sizlerii tanımadan öncee ben her gün aglarrdımm burdaa rahatladımm biraz herkezi dinledikçee gördümm insanlarr neler cekiyoo allahımm acı yasatmasınn da bizim acımızda bize göre büyükk
hayırlısı olsunn canımm napalımm
bu arada hoş buldukkk
sag salim kucagına almayı nasip etsin allahım
evet dün gördümm bi bilgim olmadıgı için cevap yamamıstım
çok şükür tatlım bende iyim.. ya sabah ASM yi aradım betahcg için ama 10 gün gecmeden bakmıyoruz dediler( hemşire muayene ediomuş gerek varsa hcg testi yapıruz dedi (( özel bi hastaneyi aradım orasıda 4-5 gün gecmesi lazım dedi ..sinir oldummm :2::2::2:sizin bilginiz varmı
günaydın canımm hoş geldinn ben iyiyim sükür sen nasılsıngünaydınnnn şekerlerrrrrrrr...nasılsınız....
canım 10u günüm ben eğer olmassam 11 i test yaptırım die düşündümde kimi 1 hafta önce yaptırıyo bütün antika hastaneler banamı denk gelio ya b.çekmecedeyim canımmneden cnm günn geçmeden test yaptryon..hem sende 4 5 gün geçti de olmadı nerde otyon sen cnm
günaydın canımm hoş geldinn ben iyiyim sükür sen nasılsın
aman ne olsun cnm beklom batımı gelsin diye ne edimm cnm yaaa...günaydın mucizemm nasılsın...
f5 tusuna bass ordan sayfa yenileniyıo
bencedee canımm ama akıntımm pek yok desek olcakk bi iki gün önce vardıı ama uzayan cinsinden diil di
canım benim bildiğim özelde hmn yapıolar parasıyla diiilmi yahuuuçok şükür tatlım bende iyim.. Ya sabah asm yi aradım betahcg için ama 10 gün gecmeden bakmıyoruz dediler( hemşire muayene ediomuş gerek varsa hcg testi yapıruz dedi (( özel bi hastaneyi aradım orasıda 4-5 gün gecmesi lazım dedi ..sinir oldummm :2::2::2:sizin bilginiz varmı
canımcım yenile yapman yeterli ozamn açılıo hoşgeldin bu arada :):):):)ben buraya daha alışamadım yazılanları an ve an nasıl göreceğim
ben göremiyorum başka sayfaya giriyorum oradan tekrar buraya geliyorum yeni yazılanları
görebilmek için
benimm bi bilgimm yok canımmsabah ASM yi aradım betahcg için ama 10 gün gecmeden bakmıyoruz dediler( hemşire muayene ediomuş gerek varsa hcg testi yapıruz dedi (( özel bi hastaneyi aradım orasıda 4-5 gün gecmesi lazım dedi ..sinir oldummm :2::2::2:sizin bilginiz varmı
öle tabi cnm..burda gerçi olduğumuz halde bile ağloz ama napalım işte..sırt sırta verip devam edoz yolumuza
ahh avatt aglamakdann yoruldum bendee bunun caresii yoikmuu acaba
evet iyikii varıss hepimiss
nidemekk yardım cıı olduysamm sanabuzin cim teşekkür ederim
baya zorlandım bu konuda
F5 le oluyormuş :)
Günaydınnnnnnn canlarımmm nasılsınızzzzzzz :):):):):):):):):)benim bat tan hala ses seda yok başım dönüyo havalardan die düşünüyorum onuda bide karnıma ara ara bıçak saplanıyo gibi oluyo ben yeni yumurtluyo falan olmım yaaaa nese hayırlısı bakalım ilac biteli bugün 4. Gün nette araştırdım ascık 10 gün beklemek gerkiyomuş beklemedyim yniiii :):):):):):):):):)
canım benim bildiğim özelde hmn yapıolar parasıyla diiilmi yahuuu
canımcım yenile yapman yeterli ozamn açılıo hoşgeldin bu arada :):):):)
canımm özele gitcem mecbur 4-5 gün gecti derim olmadı napim zorla yalan söyletiolar ya.. sorma..canım benim bildiğim özelde hmn yapıolar parasıyla diiilmi yahuuu
aman ne olsun cnm beklom batımı gelsin diye ne edimm cnm yaaa...
lamia cım hoşbulduk.
yenile nerde ki?
canım 10u günüm ben eğer olmassam 11 i test yaptırım die düşündümde kimi 1 hafta önce yaptırıyo bütün antika hastaneler banamı denk gelio ya b.çekmecedeyim canımm
günaydın tatlım hoşbuludm şükür iyim sen nasılsın..
f5 yenilio canım cım :):):)
canim uzulmuyorum hayirlisini istiyorum, tatlim INSALLAH hamis olursun
tamam tatlim anladim
canımm nerlerdesin sen geç kalmısın aksamm ben yatmıstımm özledim senii
geçmiş olsunn canım bu hava degişimi yapıyoo polenlere alarjin varsaa
bende bugünn ateş ölçtümm 36,6 adetim 18 günü sanırımm
daha gelmemişş canımm yaa testlerde yanılma payı da oluyormuss sabret bekle bakalımm belki de gelmicek kırmızıların
sunaycımm nasılsınn daha iyiylesememişşsinn
yarın batmış varmıı bi beklantinn canımm
ayy cnmm benm ..müneccm değilim ama hssdyom işte..ben gelcemm diyo benmkiler.bu ay olmadı birdahaki ay olur inşşlhh diyolr işte...hamile olsam sevnn çok arkadşım olck o yzüden kendimi şanslı hissyorum cnmm...topikk ii ayağa kalkr cnm...
evet cnm sende haklıısn bende 3 haftada 1 girbiliyorum.benmkinn işi yüzünden...sende yalnız kalon burda..cnm benmmm
sabah ASM yi aradım betahcg için ama 10 gün gecmeden bakmıyoruz dediler( hemşire muayene ediomuş gerek varsa hcg testi yapıruz dedi (( özel bi hastaneyi aradım orasıda 4-5 gün gecmesi lazım dedi ..sinir oldummm :2::2::2:sizin bilginiz varmı
bende iyyim sükürr canım saollgünaydın tatlım hoşbuludm şükür iyim sen nasılsın..
sen yumurta akı ve sulu akıntı gelince başla çalışmaya şuan ateşini tut aklında her güzn ölç sonra bi ara düşücek sonra yine çıkıcak o ara düştü gn çatlamş olo. ama akıntı şeklin önmli en çok
Günaydınnnnnnn canlarımmm nasılsınızzzzzzz :):):):):):):):):)benim bat tan hala ses seda yok başım dönüyo havalardan die düşünüyorum onuda bide karnıma ara ara bıçak saplanıyo gibi oluyo ben yeni yumurtluyo falan olmım yaaaa nese hayırlısı bakalım ilac biteli bugün 4. Gün nette araştırdım ascık 10 gün beklemek gerkiyomuş beklemedyim yniiii :):):):):):):):):)
tatlım sen evde yaptın mı test peki..direk niye kana bakon bende nalamdım ama..sen kan verceksen söle günüm geçti de..düzenli olurdum ama 10 gün geçti de ozamn..
canımm özele gitcem mecbur 4-5 gün gecti derim olmadı napim zorla yalan söyletiolar ya.. sorma..
gelmesler inşallah talımmm benimde yarın bat hayırlısı İNŞALLAH..
yaaaa kuzum sen git aile hekimliğine yarın deki 8 günüm geçtitest yaparlar bıraz uyanık olacağız ki işlerimiz hallolsun o nasıl hastaneymiş aaa manyak bunlar ya
canımm özele gitcem mecbur 4-5 gün gecti derim olmadı napim zorla yalan söyletiolar ya.. sorma..
gelmesler inşallah talımmm benimde yarın bat hayırlısı İNŞALLAH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?