Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
işte bunlar dun sabah yaptımm cok net degıl foto da bı gorun ıstedım
Eki Görüntüle 412689 Eki Görüntüle 412688 Eki Görüntüle 412690
bu da eskısıEki Görüntüle 412691

inşş wardırrr canım çok az belli oluyo burdan inş wardırda bu sefer üzmez seni tatlım ama pazartesi çıkar kesin inş bu arada stres sakın yapma kendine tatlım herşey olacana warıyo aksi halde bebekte warsa zararlı stresten adette olmazsın oldu mu tatlım :):):):9 rabbim gönlüne göre wersin

şekerler benim bat bugün gelen giden yok henüz İNŞALLAH olmaz ama halsizlik,midem allak bullak ateşim var sanki..

Arkadasım cok gecmiş olsun..
insallah daha fazla bekletmeden gelir melegin sevindirir annesini

canımmm senin batta bugün düü ne oldu....
canm pembemsi bir akıntı gelio peçeteye sanki..
ve ben cok korkuyorum
umut var mı dersınız cok net gozukmuyo fotoda görundugunden azıcık kırmızı gercegı

canm fotoda anlaşılması cok zor..
yani ben bilemedm..umarım bize pazartesi müjdeyi veririm böcügüm benim

bize selam yok galiba sen demıon bız dıyek barı hşg cnm nasılsın
olurmu güzelim ask olsun birine selam verip birine vermemek gbi kötü huylarım yokturda işte siz sonradan geldiniz sanırım alttaki isimleri kopyaladım direk
AŞKIMMMMMMMMMMM HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN bak sana özel selam bu kıyagımı unutma balısı

meryemim o şakacıktan öle pembe geliyodurrrr hayırlısyla gelmez inşşşşşş gerisii

ah kuzum bız burdaydık demek arada atıyolar bızı:)) a.s unutmam merak etme canısınaıslsın

kızlar beyim geldi ben kaçıyorumm beyimin ayaklarını yıkayım karnını doyurayımm geliom tatlılarımm görüşürüzzzzz :):):):):):):):

korkma tatlımm İNŞALLAH bebişin tutunuyordur sana ama sonuc ne olursa olsun üzülmeyelimmm hayırlısı olsunn..tatlımmmm

merabalar
gul1982,
bocegimm,
meri1+,
EGEMM44,
Ayfer1983,
derennnnn
nasılsınız bakalım şeker hatunlar
sende hoşgeldin kardeşimmmm
nasılsın bakalım?ygenimizden nehaber?
ınsaallh canım benım cok heyecanlıyım ben nolur dua edın bana:18::18::18::18:
dualarım sennle böcegim benim...
ahh ne güsel heyecanlar bunlar..
meryemim o şakacıktan öle pembe geliyodurrrr hayırlısyla gelmez inşşşşşş gerisii

insallah be lamişim...
insallah düşündügümüz gibi olur

tamam canım tesekkurederrım stres yapmamaya calısırım ama ınsanın elınde olmadan stres yapabılıyohep dua edıyorum bu sefer tutunsun dıye ınsaallah kabul olunur dualarım
canm fotoda anlaşılması cok zor..
yani ben bilemedm..umarım bize pazartesi müjdeyi veririm böcügüm benim

haklısın canım yakından bı gorsen bırazcık haha kırmızı ısıktanmıdır nedır oyle cıktı ahh..ahh.. keske yakın olsak kostura kostura sana getırıp gosterırdım heyecandaninsaallah guzel haberlerle gelırım sıze

ah kuzum bız burdaydık demek arada atıyolar bızı:)) a.s unutmam merak etme canısınaıslsın

iyim canım cok şükür annem saolsun iyi bakııyo bana haşıl yaptı bana bizim gümüşhaneye özgü bi yemek böyle bayıla bayıla yedim cok mutluyum sükürler olsun rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…