merabalar
gul1982,
bocegimm,
meri1+,
EGEMM44,
Ayfer1983,
derennnnn
nasılsınız bakalım şeker hatunlar
işte bunlar dun sabah yaptımm cok net degıl foto da bı gorun ıstedım
Eki Görüntüle 412689 Eki Görüntüle 412688 Eki Görüntüle 412690
bu da eskısıEki Görüntüle 412691
pazartesı gıtcen dımı hadı bakalım inş. vardır yaaa bu ay bırılerı hamıleyım desınde oynasak eccuk sevınsek
şekerler benim bat bugün gelen giden yok henüz İNŞALLAH olmaz ama halsizlik,midem allak bullak ateşim var sanki..
Arkadasım cok gecmiş olsun..Yaş 34 2 senelık evlıyım 1 senedır ıstıyoruz dış gebelık olmasaydı şimdi hamıleydım ama dış gebelık geçirdim sağ tüpüm alındı ayrıca..
Elbette sizede yazarım umarım güzel haberlerı paylaşırız hepimiz de..
canm pembemsi bir akıntı gelio peçeteye sanki..canımmm senin batta bugün düü ne oldu....
umut var mı dersınız cok net gozukmuyo fotoda görundugunden azıcık kırmızı gercegı
olurmu güzelim ask olsun birine selam verip birine vermemek gbi kötü huylarım yokturda işte siz sonradan geldiniz sanırım alttaki isimleri kopyaladım direkbize selam yok galiba sen demıon bız dıyek barı hşg cnm nasılsın
merabalar
gul1982,
bocegimm,
meri1+,
EGEMM44,
Ayfer1983,
derennnnn
bende iyiyimmm sen hernekadar sormasandaaaa bu arada ben sormadan söyleyenlerdenimmmmmmm
meryemim o şakacıktan öle pembe geliyodurrrr
Arkadasım cok gecmiş olsun..
insallah daha fazla bekletmeden gelir melegin sevindirir annesini
canm pembemsi bir akıntı gelio peçeteye sanki..
ve ben cok korkuyorum
canm fotoda anlaşılması cok zor..
yani ben bilemedm..umarım bize pazartesi müjdeyi veririm böcügüm benim
olurmu güzelim ask olsun birine selam verip birine vermemek gbi kötü huylarım yokturda işte siz sonradan geldiniz sanırım alttaki isimleri kopyaladım direk
AŞKIMMMMMMMMMMM HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN bak sana özel selam bu kıyagımı unutma balısı
merhaba canımm hoşbuldum sende hoşgeldin çok şükür sen nasılsın
kızlar beyim geldi ben kaçıyorumm beyimin ayaklarını yıkayım karnını doyurayımm geliom tatlılarımm görüşürüzzzzz :):):):):):):):
sende hoşgeldin kardeşimmmmmerabalar
gul1982,
bocegimm,
meri1+,
EGEMM44,
Ayfer1983,
derennnnn
dualarım sennle böcegim benim...ınsaallh canım benım cok heyecanlıyım ben nolur dua edın bana:18::18::18::18:
meryemim o şakacıktan öle pembe geliyodurrrrhayırlısyla gelmez inşşşşşş gerisii
kızlar beyim geldi ben kaçıyorumm beyimin ayaklarını yıkayım karnını doyurayımm geliom tatlılarımm görüşürüzzzzz :):):):):):):):
tamam canım tesekkurederrım stres yapmamaya calısırım ama ınsanın elınde olmadan stres yapabılıyoinşş wardırrr canım çok az belli oluyo burdan inş wardırda bu sefer üzmez seni tatlım ama pazartesi çıkar kesin inş bu arada stres sakın yapma kendine tatlım herşey olacana warıyo aksi halde bebekte warsa zararlı stresten adette olmazsın oldu mu tatlım :):):):9 rabbim gönlüne göre wersin
canm fotoda anlaşılması cok zor..
yani ben bilemedm..umarım bize pazartesi müjdeyi veririm böcügüm benim
ah kuzum bız burdaydık demek arada atıyolar bızı:)) a.s unutmam merak etme canısınaıslsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?