neslimmmm hoş geldinn nasılsınn
çok şükür canım sen nasılsın?
ii işte bebm ne olsun havalardan dolayı içim bı acıyo bı kapanıyo:)şimdi de yagmurlu ...bı gunes açsaydı bende ferahlardım:2::2:
ii akşamlarrr nesli can hani bana msj atcaktınnnnii akşamlar herkese nabersiniz
gülelimm lamişimmm
hşb berrinim iyi işte cnm adete gün sayıyom sen napıyon görusmeyelı..
canım ne olsun degişen bişiy yokk aynı ne kadarr varr adete
ii akşamlarrr nesli can hani bana msj atcaktınnnn
gülelim tabi beyaaa amannnn ağlayınca noluyo sankiii geçen günüme yazıkkkkk hopaaaaaa
gülelim tabi beyaaa amannnn ağlayınca noluyo sankiii geçen günüme yazıkkkkk hopaaaaaa
5 gün cnm doktora da 16sında ama adet olursam gıtmıcem arar sölerım klomene devam
hiç sorma cnm mayıs 5 te kullanmaya basladım gunde 3 defa doktor 3 defadır verıyo bebek ttutunusu dıyebende seni seviyorum cnm geldim bile ama ilşemedimm
sağol cnm benm
tatlım o pregtron ilcı öle çok fena bişey ya...ne zmn kullnmya bşaldın günde kaç tane kullnıyuon bakm
yok öel bişe cnm benm...bende hamile oldumu öğrendimde idrrım bembeyazdı..su içme 2 gün bak idrrn kopkoyu olck
ne demk o ilkine sahip çıkmadım fln...rrabbm zamnı vr diyo ....elbet vercek ama beklo işte ne etcksinn cnm ya
senn doktora gtmen lazım cnm..rahim duvarın iiyice incelmiş senn...dedm şey doğru çıkmdıysa bak çok ciddiym ya bakamadın dedim şeye ya da rahm duvrın yumuşadı
tatlım öle bi günde bakılmıyoki o ateş öncesi sonrası var.ama akıntı biçimi yumurta akı vesulu olduğunda yumrtlama dönemi demek
dün gece uyuyamadım...hep aklımdaydın hep dua ettm sana cnım arkdşım benm..hatta dün dedn ya beni neden görmyn rüynda diye gördm bile..bi ara anltırım cnm sana
tünaydınn cnmm...yatt yatt sırtlrım ağrıddı yaaa yatağa yapıştım resmn
evet adet olmak gerçekten güzel bişe.ya 9 ay gelmesin ya da her ay vaktinde gelsin
sen birde işe gidon cnmm allh kolylık versin cnmm..bende ilç içmiyom bişe vr diye...eğr hamile değilsem ztn içmedğim ilçlara acıycm başka bişeye değil innkii
ahh bi bilsem cnm nerde üşttümü inn bişe etmicem ama yok iştee bende bilmmm
amin cnm çok sağolll
kızlar bana müsade ilerleyen saatlerde görüşürüz inş. hepiniz Allah'a emanetsiniz
kızlar bana müsade ilerleyen saatlerde görüşürüz inş. hepiniz Allah'a emanetsiniz
hımm anladımm gerii sayımm baslamışş hayırlısı olsunn göbişindeee bebkk olsunn insallah
selam kızlarr ben geldim yine nasılsınızzzz
a.s cnm hşg biz ıyyız sen nasılsınselam kızlarr ben geldim yine nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?