Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
korkma tatlımm İNŞALLAH bebişin tutunuyordur sana ama sonuc ne olursa olsun üzülmeyelimmm hayırlısı olsunn..tatlımmmm
öle mi dersin arkadasım...
bilemiyorum ki..
evet üzülmeyelim insallah...
kızlar beyim geldi ben kaçıyorumm beyimin ayaklarını yıkayım karnını doyurayımm geliom tatlılarımm görüşürüzzzzz :):):):):):):):

hahahaha ben bilmem beyim bilir

bende iyim canım benm cok şükür yatarak yazıyorum sizlerden mahrum kalmamak için canısı zor oluyo ama ben şikayetci değilim

ALLAH kucağına almayıda nasip etsin tatlım valla bende duramıyorum girmeden merak ediyorum ne oldu kim hamiş :)) darısı başımıza İNŞALLAH dua et bizim için de tatlımm..

iyim canım cok şükür annem saolsun iyi bakııyo bana haşıl yaptı bana bizim gümüşhaneye özgü bi yemek böyle bayıla bayıla yedim cok mutluyum sükürler olsun rabbime
enemmmmmm sen gümüşhanelımısın kısssss hemserıyız yaaa bende gümüşhanlıyım:))aman ıı baksın sana ve bebısıne:)

sende hoşgeldin kardeşimmmm
nasılsın bakalım?ygenimizden nehaber?

dualarım sennle böcegim benim...
ahh ne güsel heyecanlar bunlar..

insallah be lamişim...
insallah düşündügümüz gibi olur

askısı hoşbuldum yegenin teyzesinin yanaklarından öpüyo bol bol oda beni öpsün diyo seni cok özlemiş meryemcim
iyiz hamdolsun şimdilik bi yaramazlık yok tatlımda senn güzel haberlerini alııcaz sanırım hadi hayırlısı ins bebeğin seninledir gülüm

şekerlerimmm ballarımm cıkıyorum ben görüşmek üzere İNŞALLAH müjdeli haberlerle döneriz iyi akşamlar

keşke böcügüm benim..hemen koşar gelirdin..
insallah gel güsel haberler getir sevindir bizi

meriiiiiii aşkım benle nıye konusmuon küsmüyüz yoksamm
küs olurmuyuz aşkısı...
gecmiş okudum geldim bi slm bile veremedim ki..
azcık hastayım..dalgınım..bilemedim şimdi..
sen nasılsın az anlat bakayım beni?

ohhhh bende çok öpüyorum
insallah hülyam öle ihtiyacım var ki bu habere..
öle kötü bir dönemdeyim ki..
eşime kötü davranıyorum..
annemlerin yanına memlekete gitmek istiyorum..
huysuzum..huzursuzum..
o eski halimden eser yok şimdiiiiiii

Son düzenleme:

ah bıdenem ahh bosver benı sen ıı oldaaa biz baska bısey ıstemıyoz..aynı sorunlar çocuk dıye bılon ıste baska bı sorunum yok sukur..rabbim sanada versin güzel bebiş tüm isteyenlereeee üzülme sen ama

enemmmmmm sen gümüşhanelımısın kısssss hemserıyız yaaa bende gümüşhanlıyım:))aman ıı baksın sana ve bebısıne:)

anam hemşerim burdaymış cok sevindim canım benm kız biraz daha zorlarsak akraba bile cıkabiliriz
allah razı olsun ailem iyi bakıyo bana umdugum önüme geliyo iişte canım haşıl cekti yedim kız içinde mutluluk hormonumu var nedir yedim içim pırpır oldu

keşke böcügüm benim..hemen koşar gelirdin..
insallah gel güsel haberler getir sevindir bizi

insaallah canım benım ama tuhaf olan sey ne bılıyo musun hafıf bulantının dısında ne adet belırtısı ne de bebek belırtısı yok bende hanı gogusler sısermıs felen ya ben de yok kız ole bısey korkuyorum da bakalım hayırlısıyla hangısı cıkıcak bahtımıza:18::18::18:

iyiyim ben neslim..iyi olacagım
şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazan cetvelden bende istiyorummmmmmmm...

insallah kuzum bizlere de nasip etsin Rabb im

ALLAH kucağına almayıda nasip etsin tatlım valla bende duramıyorum girmeden merak ediyorum ne oldu kim hamiş :)) darısı başımıza İNŞALLAH dua et bizim için de tatlımm..

amin güzelim ne güzel sözler bunlar dualarım sizinle canlarım ben inanıyorum sizlerinde bebekleri olcak allahın izniyle sabır diyorum güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…