öle mi dersin arkadasım...korkma tatlımm İNŞALLAH bebişin tutunuyordur sana ama sonuc ne olursa olsun üzülmeyelimmm hayırlısı olsunn..tatlımmmm
kızlar beyim geldi ben kaçıyorumm beyimin ayaklarını yıkayım karnını doyurayımm geliom tatlılarımm görüşürüzzzzz :):):):):):):):
bende iyim canım benm cok şükür yatarak yazıyorum sizlerden mahrum kalmamak için canısı zor oluyo ama ben şikayetci değilim
enemmmmmm sen gümüşhanelımısın kısssss hemserıyız yaaa bende gümüşhanlıyım:))aman ıı baksın sana ve bebısıne:)iyim canım cok şükür annem saolsun iyi bakııyo bana haşıl yaptı bana bizim gümüşhaneye özgü bi yemek böyle bayıla bayıla yedim cok mutluyum sükürler olsun rabbime
sende hoşgeldin kardeşimmmm
nasılsın bakalım?ygenimizden nehaber?
dualarım sennle böcegim benim...
ahh ne güsel heyecanlar bunlar..
insallah be lamişim...
insallah düşündügümüz gibi olur
haklısın canım yakından bı gorsen bırazcık haha kırmızı ısıktanmıdır nedır oyle cıktı ahh..ahh.. keske yakın olsak kostura kostura sana getırıp gosterırdım heyecandaninsaallah guzel haberlerle gelırım sıze
şekerlerimmm ballarımm cıkıyorum ben görüşmek üzere İNŞALLAH müjdeli haberlerle döneriz iyi akşamlar
küs olurmuyuz aşkısı...meriiiiiii aşkım benle nıye konusmuon küsmüyüz yoksamm
askısı hoşbuldum yegenin teyzesinin yanaklarından öpüyo bol bol oda beni öpsün diyo seni cok özlemiş meryemcim
iyiz hamdolsun şimdilik bi yaramazlık yok tatlımda senn güzel haberlerini alııcaz sanırım hadi hayırlısı ins bebeğin seninledir gülüm
meryemim ınsaallah gelmez kırmızılar ama gelırsede hayırlısı allahtan.. senı cok sevıom bebem ..
küs olurmuyuz aşkısı...
gecmiş okudum geldim bi slm bile veremedim ki..
azcık hastayım..dalgınım..bilemedim şimdi..
sen nasılsın az anlat bakayım beni?
ohhhh bende çok öpüyorum
insallah hülyam öle ihtiyacım var ki bu habere..
öle kötü bir dönemdeyim ki..
eşime kötü davranıyorum..
annemlerin yanına memlekete gitmek istiyorum..
huysuzum..huzursuzum..
o eski halimden eser yok şimdiiiiiii
enemmmmmm sen gümüşhanelımısın kısssss hemserıyız yaaa bende gümüşhanlıyım:))aman ıı baksın sana ve bebısıne:)
keşke böcügüm benim..hemen koşar gelirdin..
insallah gel güsel haberler getir sevindir bizi
ah bıdenem ahh bosver benı sen ıı oldaaa biz baska bısey ıstemıyoz..aynı sorunlar çocuk dıye bılon ıste baska bı sorunum yok sukur..rabbim sanada versin güzel bebiş tüm isteyenlereeee üzülme sen ama
şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazan cetvelden bende istiyorummmmmmmm...
ALLAH kucağına almayıda nasip etsin tatlım valla bende duramıyorum girmeden merak ediyorum ne oldu kim hamiş :)) darısı başımıza İNŞALLAH dua et bizim için de tatlımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?