hoş geldinn bas agrısı dısındaa iyim ben sen nasılsınn
ayyyyy cok sevindim bebem..insallah bugünüde atlatırsın bize yarın müjdeyi verirsin..dualarım senlekız meri kırmızılar tam gelmeden ümidler kesilmesin ona göre haaaa cadı
ya elifcim bugün benım bat gelen giden yok ama akıntım var neden acaba ayyy bu günü atlatırsam yarın test yapacağım
aynen bende tüm gece ayaktaydım..uyuyamıyorum..burnum falan tıkalı uyuyunca nefes alamıom gibi gelior:97:günaydınn kızlarrr herkese slm ben çok hastyım..dün gece yatkta saat bekm 2 bi bakom 2.22 bi bakm 3.15 5 sabhı zor ettim....uyuyamadım adamda uyuyamadı.otrma odasınada yollamadı ..bende 7 de bi uydudum şimdi uyndımm..ama mecalim hiç yok
dün gece uyuyamadım...hep aklımdaydın hep dua ettm sana cnım arkdşım benm..hatta dün dedn ya beni neden görmyn rüynda diye gördm bile..bi ara anltırım cnm sana
herkeslerr burda amaa benii başimm çokk agrıyooo
nasipseee geceee gelirimm canlarr azcıkk uzanayımmmm görüşmek üzeree
a.s cnm hşg biz ıyyız sen nasılsın
ALLAH iyilik versin tatlımm şükür bende iyim bugün bat bakalım gelen giden yok İNŞALLAH GELMEZ...
inş. cnm gelmesın artık yaaa günü gününde gelmek zorundalar mı ...bı dokuz ay kadar gelmesın yeter
işte bunlar dun sabah yaptımm cok net degıl foto da bı gorun ıstedım
Eki Görüntüle 412689 Eki Görüntüle 412688 Eki Görüntüle 412690
bu da eskısıEki Görüntüle 412691
inş. cnm bu defa hayırlısıyla güzel haberler alırız pazartesı hemen yaz bekletme bızı bu arada hşg bebem
hoşbuldum bebem sen de hg.ınsaallah guzel haber verırım sıze ben de karmakarısıgım hıc belırtı de yok mıdem bulanııyo hafıften hepsı o
bu arada yenı gelen arkadaslar hoşgeldınız
merabalar
gul1982,
bocegimm,
meri1+,
EGEMM44,
Ayfer1983,
derennnnn
nasılsınız bakalım şeker hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?