ya2saattir dinleniyorum sırtımn agrısından başka bişi yok şimdilik aksi olursa giderim eşimi aradım bana kızdınie dikkat etmyorsun die amin canlarım ya ben paşamda da7aylıktı karnımda otobüse binerken düşmüştüm yanmda arkadasımn kızı vardı ona tutndum (5yaşındaydı kızcagız)öle kaldırıma oturu verdim azcık bişi olmamıstı heralde bundada bişi olmaz sırtım agrıdı azcık en cok kollarımn üstüne agırlımı verdiydim kollarım morardı
hoş geldinn nesliim nasıllsın ben iyiyim şüküramannnncnm dikkat et ALLAHIM korusun seni ve bebegını...için rahat etsın diye bi dr a görun derim cnm ........... bu arada ben geldim nasılsınız hanımlar
hoşgeldin canım çok şükür iyiyim ben sen nasılsın?
ALLAH İYİLİK VERSİN ŞİFA VERSİN BEBİŞ VERSİN... sizi sevıom ben ya iiki varsınızhoş geldinn nesliim nasıllsın ben iyiyim şükür
bende iyyiim canım saoll nasıl olumm hep aynıı
berrinim sen nasıl oldun başagrın gectımı ?kıyamam sanaada benkıs lamiam sende sustun yine puffff
şeydam yapıyo cnm geçmişi okurken görur zaten ekler seni:))kızlar şu 1.sayfadaki tabloyu kim yapıyo benide ekleyin :44::44::44::44:
saol berrinim rabbim razı olsun buz koydum koluma oglanda cok korktu bu gece rahat uyumaz gene ona daha cok üzüldüm kardesim kardesim deyip duruyo zaten gelip gidip karnımı öpyor
iyi iyi geçsinde bıde seni düşünmeyek:)annem uzaktayım ya bı derdım olsa öle derdi hep :)bende sana dedimpc yi kapattım anneme gittim geçtii canımm hemen cecikk pc ye bakmakdan mı oluyoo bilmemm suan iyi sükürr canımm saooll
yazıkk korkmustur tabii yerim ben onuu kardesinimii merak ediyoo bişiy olmadıı gectii falan dee artıkk üzülmesinn ben kıyamm onaasaol berrinim rabbim razı olsun buz koydum koluma oglanda cok korktu bu gece rahat uyumaz gene ona daha cok üzüldüm kardesim kardesim deyip duruyo zaten gelip gidip karnımı öpyor
ALLAH İYİLİK VERSİN ŞİFA VERSİN BEBİŞ VERSİN... sizi sevıom ben ya iiki varsınız
saol berrinim rabbim razı olsun buz koydum koluma oglanda cok korktu bu gece rahat uyumaz gene ona daha cok üzüldüm kardesim kardesim deyip duruyo zaten gelip gidip karnımı öpyor
yazıkk korkmustur tabii yerim ben onuu kardesinimii merak ediyoo bişiy olmadıı gectii falan dee artıkk üzülmesinn ben kıyamm onaa
aminnnnnnnnnnnn canımm cümlemizeee insallahh
bende senii seviomm bebemm
iyi iyi geçsinde bıde seni düşünmeyek:)annem uzaktayım ya bı derdım olsa öle derdi hep :)bende sana dedim
kıs cnm senın burcun ne
şeydam yapıyo cnm geçmişi okurken görur zaten ekler seni:))
kıss dil ne öleeee ayıpppburcum da YAY
kıss dil ne öleeee ayıpppburcum da YAY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?