Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
temizlik yapmasam ev cok cok berbat olmustu zemin kat(hani bahçe katı denilen işte )cok tozlanıyo bahceden kum doluyo içeri mutfagımda cok kirlenmişti dayanamdım yaptım ama hiç içimden gelmiyordu hep bişi içimden gelmese ben yapsam basım agrır gene öle oldu ama bukez temmbelikten üşengeçlikten dir dedydim

kıyamm yaa bişiy olmass korkma canımm allahım korur sende haklısın evin işi kadına bakıyoo nere kadar yapmıcann demii kimsede yokmus yanındaa yapma dolapdı molapdıı kalsınn canım artıkk bi üsten tos alıverr canın dan kıymetlimi ev işiii oldugu kadar olsunn
kaza geliyom demio işdee daha öncede yasamıssın allahım korumus bişiy olmas allahın izniyle sen üzülme canım benimm koluna vikis sür moratmaz der annem hep

saol berrinim rabbim razı olsun buz koydum koluma oglanda cok korktu bu gece rahat uyumaz gene ona daha cok üzüldüm kardesim kardesim deyip duruyo zaten gelip gidip karnımı öpyor

saol berrinim rabbim razı olsun buz koydum koluma oglanda cok korktu bu gece rahat uyumaz gene ona daha cok üzüldüm kardesim kardesim deyip duruyo zaten gelip gidip karnımı öpyor
yazıkk korkmustur tabii yerim ben onuu kardesinimii merak ediyoo bişiy olmadıı gectii falan dee artıkk üzülmesinn ben kıyamm onaa
ALLAH İYİLİK VERSİN ŞİFA VERSİN BEBİŞ VERSİN... sizi sevıom ben ya iiki varsınız

aminnnnnnnnnnnn canımm cümlemizeee insallahh
bende senii seviomm bebemm

canım büyük gecmiş olsun bitanem dikkat et kendine boşver evin pisliiğini bebeginden dahamı önemli biliyorum için rahat etmiyo ama içinden gelmiyosa boşver güzelim

yazıkk korkmustur tabii yerim ben onuu kardesinimii merak ediyoo bişiy olmadıı gectii falan dee artıkk üzülmesinn ben kıyamm onaa

aminnnnnnnnnnnn canımm cümlemizeee insallahh
bende senii seviomm bebemm

bidenem sen şu ateş ölçme işlemını bılıon mu bi bilgin var mı?bide illa dil atından mı ölçulmesı gerekıyo kulaktan olsa oolmamı

hayırlı akşamlar hanımcıklarım... ben de geldim... bebiş yok ya cok canım sıkılıyo... netten başka vakit geçirme olayına takılamadım bi türlü... bu arada bişi danışayım... primolut kullanıyorum ben... bu arada da şu soğan kürünü denemeye niyetlendim... sizce bi sorun olur mu acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…