hayırlı akşamlar hanımcıklarım... ben de geldim... bebiş yok ya cok canım sıkılıyo... netten başka vakit geçirme olayına takılamadım bi türlü... bu arada bişi danışayım... primolut kullanıyorum ben... bu arada da şu soğan kürünü denemeye niyetlendim... sizce bi sorun olur mu acep?
elif daha iyi biliyoo bende bildigimi sölimm her gün sabah aynıı sat dee ölçüyosun 3 yada 4 satlikk uykun olacak canımmbidenem sen şu ateş ölçme işlemını bılıon mu bi bilgin var mı?bide illa dil atından mı ölçulmesı gerekıyo kulaktan olsa oolmamı
hımmmmmmm ne bilim gı du içeri koyuyum:)biz ondan ii anlasıoz arada burçlara bakıomda merak ettım seınkınıde :)
hayırlı aksamlar hoş geldinnhayırlı akşamlar hanımcıklarım... ben de geldim... bebiş yok ya cok canım sıkılıyo... netten başka vakit geçirme olayına takılamadım bi türlü... bu arada bişi danışayım... primolut kullanıyorum ben... bu arada da şu soğan kürünü denemeye niyetlendim... sizce bi sorun olur mu acep?
hayırlı akşamlar hanımcıklarım... ben de geldim... bebiş yok ya cok canım sıkılıyo... netten başka vakit geçirme olayına takılamadım bi türlü... bu arada bişi danışayım... primolut kullanıyorum ben... bu arada da şu soğan kürünü denemeye niyetlendim... sizce bi sorun olur mu acep?
hımm saol canım listeye girerkenn şöyle ayagımı bi sürteyimde peşimdende siz gelin tabloya
berrin sendemi yay sın ondan kaynadım sana
elif daha iyi biliyoo bende bildigimi sölimm her gün sabah aynıı sat dee ölçüyosun 3 yada 4 satlikk uykun olacak canımm
baska onları not alcann canımm
senin kii nee ben uyumu pek bilmiyomm anlatt da ögrenemm bebemm
hayırlı aksamlar hoş geldinn
ii akşamlar cnm hşg ...pkolu musun sende ?...sıkma canını elbet olucak cnm bende can sıkıntısınea çiftlik kurdum ona bakıom
hoşgeldin canım
evet canım yaa mümkünse baya bi sürü sen ayağını
inşallah tatlım yaaa... anca sizler anlarsınız ne kadar çok istediğimi... offf ben ne çiftlikler kurdum bir bilsennn... hayvan mı bakmadım... moda mı tasarlamadım... bi saatten sonra çekilmiyo işte....
koç benim kuzum en ii anlastıgım burclardann bırıde senınkı uyumlu yanı körler sagırlar birbirini agırlar işte
koç benim kuzum en ii anlastıgım burclardann bırıde senınkı uyumlu yanı körler sagırlar birbirini agırlar işte
kıs sen benii öldürcenn valla
agırlayakk birbirimiziibiz bebemmm
ayakkabını altına yassan olmamı aceppp gelinler yasıyoo yahiç merak etme güzelim öyle bi sürtcemki ayakkabının kösesi mösesi kalmıycak :118::118::118::118::118:
evet canımm 6 aralıkbilimsel açıklamalara göredee ugurlu sayım da 6
neslim bende kocum kız ne cok ortak yanımız var
neslim bende kocum kız ne cok ortak yanımız var
ayakkabını altına yassan olmamı aceppp gelinler yasıyoo ya
bakk kıslar ne güsel fikirr buldumm bennn
belkii olurr tutar mı tutarrr ama neidyonuss
ölede cnm benim olmayınca olmuyo ne yapalım ki..bende üzülüyom hemde çok..ama olmuyosa vardrı sebebı rabbim yeter ki sabır versin elıımızden gelenı yapıyoruz ..ama yıne elde var kocaman bı 0 ...
benii sevıonn demii beniiiiiiiniye gııı ne dedim yine bentabisi aşkısı anca sevdıklerımızı agırlarız dimi bende seviyom ondan çaktın köfteyı
yok artık walla mı kız bende 6aralık dogumluyum canım inşaallah bebişimde 6aralık olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?