sende yaysın ii anlasırsın paşanla :))
yay yayı cekermi iter mi oda düşündürüyo ya benibenii sevıonn demii beniiiiiii
evet canımm ne kadar güsell bebşiinde sende aynı ay nasip olursa aynı günn olacakkk
YAYY olacakkk biz gibii
benii sevıonn demii beniiiiiii
evet canımm ne kadar güsell bebşiinde sende aynı ay nasip olursa aynı günn olacakkk
YAYY olacakkk biz gibii
evetbabayla hiç hiç anlasamıyorlar birbirlerini deli gibi severler ama yan yana olunca kavga ederler acıkcası itişiyorlar
Rabbim bana yardım etsin desenekoç burcu öle kolay kolay herkesle anlasamaz heele bide oğğlaksa yada yengecse degme kavgalarına:))
Rabbim bana yardım etsin desene
yay yayı cekermi iter mi oda düşündürüyo ya beni
ben sogukmuyumm yaniiTABİKİİİİİİİİİİİ...............kıs balım sana soğuk odalrı armagan edıom:))
koç burcu öle kolay kolay herkesle anlasamaz heele bide oğğlaksa yada yengecse degme kavgalarına:))
sendenn baska gören olmamıss sevgimm güsell di ama dimi
cok dahiyane bi fikir bacım nerden gelir böyle şeyler aklına kız ben bayıldım bu fikreayakkabını altına yassan olmamı aceppp gelinler yasıyoo ya
bakk kıslar ne güsel fikirr buldumm bennn
belkii olurr tutar mı tutarrr ama neidyonuss
23 yasındayım tatlım 20 nisan dogumluyum gümüşhanenin şiran ilçesindeyim eşimm bozuluyo tabi sen artık ıspartalısın diyo anam bu arada benm velet melez olcak kız akdeniz karadeniz karneleri isteriz hesabıhahahah kıs hem hemserıyız hem aynı burcuz yaş kaç gümüşhanenin hangi ilçesi söel bakam bı tanıyam senı yaaa
benm paşam koç burcuu
benimm koçiş dee yayy ite kaka gidiyos ya bizz
ben sogukmuyumm yanii
benn kimlee analasırımm de bakenn yay benimm koçişş
Yay burcu hangi burçlarla anlaşır, Yay burcu ile uyumlu burçlar, Yay burcunun anlaştığı burçlar hangileri
Çok iyi : Koç ve Aslan
İyi : Oğlak, Kova, Terazi ve Akrep
Kötü : Balık (çok içe dönük) İkizler (yüzeysel) Başak (dar kafalı)
cok dahiyane bi fikir bacım nerden gelir böyle şeyler aklına kız ben bayıldım bu fikre
23 yasındayım tatlım 20 nisan dogumluyum gümüşhanenin şiran ilçesindeyim eşimm bozuluyo tabi sen artık ıspartalısın diyo anam bu arada benm velet melez olcak kız akdeniz karadeniz karneleri isteriz hesabısen de bakim kimlerdensin
ben BAŞAK olarak buna itiraz ediyorum
ben BAŞAK olarak buna itiraz ediyorum
canlarrr ben geldim..berrin ben başak burcuyum,belli oluyo mu
evet baslatalımmmm hülyaa yazsınn ayakkabısınnaa kurucusu da ben olurummmhe valla güzeldi kıs öyle bir yeni moda başlatırmışız
cok dahiyane bi fikir bacım nerden gelir böyle şeyler aklına kız ben bayıldım bu fikre
Yay burcu hangi burçlarla anlaşır, Yay burcu ile uyumlu burçlar, Yay burcunun anlaştığı burçlar hangileri
Çok iyi : Koç ve Aslan
İyi : Oğlak, Kova, Terazi ve Akrep
Kötü : Balık (çok içe dönük) İkizler (yüzeysel) Başak (dar kafalı)
tatlım yaaa yoksa biz akraba mıyız bende şiran ilçesinin çakırkaya köyunde nım ya sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?