Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bi sevmek vardır bi sevmek vardır cnm..sen sevdıgınle anlasırsın .... ama sevmedıgıne de gıcık gıersn yaa bu böle hepsınde..ama ben senı sevenlerdenım hadı bı kahve benden sana

eskişehir cnm ....tabisi bende sana tanımadan alındıgıma göre demekkı memlekt cekmıs bızı ondan:))

aaa olurrmu sekerim kimsenn aklına gelmezdi vallla tebrik ediyorum seni ve topiğin dahiyane fikrinden dolayı altın mandalina ödülünü sana veriyorum hayırlısı olsun

anammm kız bunun elleride belli kız kuyruklumu bu ne elifcim bak bu bence babasına benziyo o kuyruk kesin erkek

yeğenime bakkk aynııı sennnnn
ahaha güldürdünüz benı kızlar yaaa kara verin banamı benzıyo babayamı

amınnnn canım işallah atıyordur kalbı canım inan çok korkuyorum
yok canım ben battan sonra baktım36,7 civarlarındaydı sabah hiç 37 yı görmedım gün içerisinde çıkıyo ama sabah olmuyodu
ayy canım hayırlısı olsun bebiş var bu garantı ama işallah tutunur annesıne pazartesiyi sabırsızlıkla beklıyorum canım

canım yaaa bişey olmamıiştır işallah ama bu aralar biraz daha dikkat et kendıne ne olur ne olmaz işallah sorunsuz atlatırsın hamılılegı

geceeeeeeeeeemmmmmmm hoşşş geldinn sen basak olamassınnn öle isee bu burc uyumunda bii sorun varr demekdirrr nayırr nolamasss bebemmmm

hoşgördüm bebemm valla başağın titizliği var bende ama..anlaşamadığım burçlarda akrepte var benim koçiş...tühhhgerçi çok iyi anlaştığımız söylenemez ama

sen soğuk olur musun hiççç şarkı süper de dinle diye dedim
hıhh bilemicemm artıkkk
bi sevmek vardır bi sevmek vardır cnm..sen sevdıgınle anlasırsın .... ama sevmedıgıne de gıcık gıersn yaa bu böle hepsınde..ama ben senı sevenlerdenım hadı bı kahve benden sana
3 bi arada olsunn amaa tamm mıı
kıss benii sevmeyenn ...........bendee senii sevdimm canımm
aaa olurrmu sekerim kimsenn aklına gelmezdi vallla tebrik ediyorum seni ve topiğin dahiyane fikrinden dolayı altın mandalina ödülünü sana veriyorum hayırlısı olsun

yyyyyyy ben cokk sevdimm hiçç ödülümm olmamıssttıı kıslaaaaaaarrrrr

yok canım ben battan sonra baktım36,7 civarlarındaydı sabah hiç 37 yı görmedım gün içerisinde çıkıyo ama sabah olmuyodu
saolll elifcimm bii haberr sen varsınnn iyikiii bendee bi heyecan ölçüyorumm bakımm yarın ne olacakk
hoşgördüm bebemm valla başağın titizliği var bende ama..anlaşamadığım burçlarda akrepte var benim koçiş...tühhhgerçi çok iyi anlaştığımız söylenemez ama

kıss allah napmasın senii emii

saolll elifcimm bii haberr sen varsınnn iyikiii bendee bi heyecan ölçüyorumm bakımm yarın ne olacakk

kıss allah napmasın senii emii
canım şu zamana göre ateşin gayet iyi gidiyo sanırım 10 gün var batına işallah böyle devam eder

elifcim hoşgeldin canım bebişimiz ve sen nasılsınız

hoş bulduk canım biz iyiyiz allaha şükür sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…