- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
bak yine kopyaaladm cnm Burçlar arası uyum
BAŞAK (24 Ağustos-23 Eylül)
Çok iyi : Oğlak, Boğa
İyi : İkizler, Yengeç, Balık, Koç
Orta : Terazi, Yay
Kötü : Kova, Aslan, Akrep
canlarrr ben geldim..berrin ben başak burcuyum,belli oluyo mu
bi sevmek vardır bi sevmek vardır cnm..sen sevdıgınle anlasırsın .... ama sevmedıgıne de gıcık gıersn yaa bu böle hepsınde..ama ben senı sevenlerdenım hadı bı kahve benden sanaevet baslatalımmmm hülyaa yazsınn ayakkabısınnaa kurucusu da ben olurummm
çok zekii dilimm ama gece gece ilhamm geldii sanırmm
koç arkadasımm vardıı evlendii istanbula gittii aslann babbmm
teraviii arkadasımm var çok severimm
hımmm ben herkesle anlasırımm da pek gecinememm uzak durmayıı severimm ama
tatlım ben sana demedimmi biraz daha zorlarsak akraba cıkıcaz diye kız valla içime dogmuşşş
ben günyüzü köyündenim köylerimiz tutmadı ama olsun memleket kokulu arkadasım benm buda yeter bu arada hangi şehirdesin bakim sen
evet baslatalımmmm hülyaa yazsınn ayakkabısınnaa kurucusu da ben olurummm
çok zekii dilimm ama gece gece ilhamm geldii sanırmm
koç arkadasımm vardıı evlendii istanbula gittii aslann babbmm
teraviii arkadasımm var çok severimm
hımmm ben herkesle anlasırımm da pek gecinememm uzak durmayıı severimm ama
bak bunu sevdim işte çünkü benim kociş boğa
anammm kız bunun elleride belli kız kuyruklumu bu ne elifcim bak bu bence babasına benziyo o kuyruk kesin erkek
ahaha güldürdünüz benı kızlar yaaa kara verin banamı benzıyo babayamıyeğenime bakkk aynııı sennnnn
elifinki şuan kalemın arkasında silginin içine giriyorsa daha mercimek kadar rabbım nelere kadir minik ama canlı ve kalbi atıyorsağlıkla gelsin inş. annesini üzmeden rabbım herikisinide korusun melekler başucundan eksık olmasın
yok canım ben battan sonra baktım36,7 civarlarındaydı sabah hiç 37 yı görmedım gün içerisinde çıkıyo ama sabah olmuyoducanımm ben demiştimm sana kimse konuşmadı bende çıktımm beklemedimm senii
saol canımm bugunde ölçdümm aynı çıktıı 36.6 ama gebelik oldumu 37 üzerinde oluyomus hiç düşmüyomus sanrımm
allahımm saglıkk versinn baharr carptıı herkesii geçmiş olsunn..
ayy canım hayırlısı olsun bebiş var bu garantı ama işallah tutunur annesıne pazartesiyi sabırsızlıkla beklıyorum canımslm arkadaslar ben geldım ıkı gundur gıremedım hıc 100 sayfa olmus yawwbenım kırmızılardan ses yok dun sabah test yaptım bıraz daha koyuydu ama kıpkırmızı degıldı kv.yle anlastık pazartesıye kadar tekrarlama dedi pazartesı gıdıp kan vercez ınsaallah allahın ıznıyle:18::18::18:
temizlik yapmasam ev cok cok berbat olmustu zemin kat(hani bahçe katı denilen işte )cok tozlanıyo bahceden kum doluyo içeri mutfagımda cok kirlenmişti dayanamdım yaptım ama hiç içimden gelmiyordu hep bişi içimden gelmese ben yapsam basım agrır gene öle oldu ama bukez temmbelikten üşengeçlikten dir dedydim
ne güzel işte ii anlasıon demek bebm bide beni düşün eşim yengeçççç uyumumuzun en kötu oldugu burççç...
geceeeeeeeeeemmmmmmm hoşşş geldinn sen basak olamassınnn öle isee bu burc uyumunda bii sorun varr demekdirrr nayırr nolamasss bebemmmm
hıhh bilemicemm artıkkksen soğuk olur musun hiççç şarkı süper de dinle diye dedim
3 bi arada olsunn amaa tamm mııbi sevmek vardır bi sevmek vardır cnm..sen sevdıgınle anlasırsın .... ama sevmedıgıne de gıcık gıersn yaa bu böle hepsınde..ama ben senı sevenlerdenım hadı bı kahve benden sana
aaa olurrmu sekerim kimsenn aklına gelmezdi vallla tebrik ediyorum seni ve topiğin dahiyane fikrinden dolayı altın mandalina ödülünü sana veriyorum hayırlısı olsun
saolll elifcimm bii haberr sen varsınnn iyikiii bendee bi heyecan ölçüyorumm bakımm yarın ne olacakkyok canım ben battan sonra baktım36,7 civarlarındaydı sabah hiç 37 yı görmedım gün içerisinde çıkıyo ama sabah olmuyodu
hoşgördüm bebemmvalla başağın titizliği var bende ama..anlaşamadığım burçlarda akrepte var benim koçiş...tühhh gerçi çok iyi anlaştığımız söylenemez ama
hıhh bilemicemm artıkkk
3 bi arada olsunn amaa tamm mıı
kıss benii sevmeyenn ...........bendee senii sevdimm canımm
yyyyyyy ben cokk sevdimm hiçç ödülümm olmamıssttıı kıslaaaaaaarrrrr
kızlar ben yatar size ii sohbetler canlarım duanzda unutmayın inşaallah emi öpt sizi nanaktan
canım şu zamana göre ateşin gayet iyi gidiyo sanırım 10 gün var batına işallah böyle devam edersaolll elifcimm bii haberr sen varsınnn iyikiii bendee bi heyecan ölçüyorumm bakımm yarın ne olacakk
kıss allah napmasın senii emii
elifcim hoşgeldin canım bebişimiz ve sen nasılsınız
neslimmm ifadelerle anlatımm sevgimii
canım şu zamana göre ateşin gayet iyi gidiyo sanırım 10 gün var batına işallah böyle devam eder
hoş bulduk canım biz iyiyiz allaha şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?