Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hıc buzamana kadar gecmışmıydı gunun cnm merak etmıyon mu hıc hayırlısı olur ınşallah cnm

TATLIMM doğumkontrol hapını bıraktığım ay 3 gün gecikmişti ama 3 ay fln düzensiz oldum bırakınca yaklaşık 4-5 aydır 26 günde bir oluyorum 27.gündeyim erken olurum gec olmazdım bakalım pzr 29.gün hayırlısı canımm İNŞALLAH...

zaten cnm ewt bekle bn de 4 gun sonra yapmıştım cıktı ınsallah bu ay ugurlu gelır

Allah Allahh ya bana nie öle dedi bu doktor o zaman yaaa :))) ama neyseki 5 gün kullanıp bırakıom hemencecik ogün gelior bu ay geçti zatenn ama sıkı çalışıozz :))) kırmızılar gelirsede çaresine bakılıcak artıkk hayırlısı hepimiz içinnn canımm çok sağol

Allah Allahh ya bana nie öle dedi bu doktor o zaman yaaa :))) ama neyseki 5 gün kullanıp bırakıom hemencecik ogün gelior bu ay geçti zatenn ama sıkı çalışıozz :))) kırmızılar gelirsede çaresine bakılıcak artıkk hayırlısı hepimiz içinnn canımm çok sağol

canımmm mericimm hadi hayırlısı kızz inşallahhh umduğumuz çıkarr canımm inşallah vardır bebiş :18::18:

olsun berrincimm önemli değill benimde yok valla kullanıom ama doktorunda vardır bi bildiği hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…