hayırlı cumalar ttalım başınız sağolsun aminnnn inşallahhh....
2.gündeyim tatlım bekliyorum olmassam pazar yaparım belki test..erkenden yapmak istemiyorumm
[color=""]hayırlı cumalar cnm naptın dıye sormuştum sarsam gecmışı okuyon [/color]
hıc buzamana kadar gecmışmıydı gunun cnm merak etmıyon mu hıc hayırlısı olur ınşallah cnm
tatlımm doğumkontrol hapını bıraktığım ay 3 gün gecikmişti ama 3 ay fln düzensiz oldum bırakınca yaklaşık 4-5 aydır 26 günde bir oluyorum 27.gündeyim erken olurum gec olmazdım bakalım pzr 29.gün hayırlısı canımm inşallah...
zaten cnm ewt bekle bn de 4 gun sonra yapmıştım cıktı ınsallah bu ay ugurlu gelır
bu dönemde ilişki sakıncalımı bilen var mı...:44:
bence deıl cogu ınsan var bılmıyo hamıle kaldını tbı ilişkı oluyo :26::26:
ekledim cnm 1. sayfadasın tatlımmm..ayanıı da üsr barida bizde kuyruk ollım cnm benmm
tatlım düzenliyici değil o..adet sökülsün dey diğeride kimyasal gebelik olmasın ve bebk olmasın diye düşük tedavisinde kullnılıyo...o ilç bttkten tam 10 gn içnde olman gerkr eğer olmazsan bebk vr demktir işte
ekledim cnm 1. sayfadasın tatlımmm..ayanıı da üsr barida bizde kuyruk ollım cnm benmm
tatlım düzenliyici değil o..adet sökülsün dey diğeride kimyasal gebelik olmasın ve bebk olmasın diye düşük tedavisinde kullnılıyo...o ilç bttkten tam 10 gn içnde olman gerkr eğer olmazsan bebk vr demktir işte
bence deıl cogu ınsan var bılmıyo hamıle kaldını tbı ilişkı oluyo :26::26:
ya tatlım korkuyorum daha önce regliye 1-2 gün kala bberaber olunca ardından regli oldum..korktum yani.. Napsam beklesemmi..:26:
[color=""]zaten ayın 10 unda gul sunay ,merı ve bocegım ay insallah hepcınızKalırsınız[/color]
ahhh canım heyecanla beklıom seni...
demek yarın yapcan...e biz ögrenemices ama ozaman...
vallahi catlarım meraktan
ayyyy canım arkadasım benm..silince peceteye tortumsu bir şekilde gelior.
ama daha sökülmedi nedense..
hamişlik olurmu bilmiyorum artık
evet canımm ben yapmıcamm dedigimm gibii bekle daha iyiii hiç merak da etmiyom bu ay nedennsee
aaaaaaaaa geciktin miii normal mii olan bi gecikme mii canımm ay ne kadarr güsel insallah hamişsinndirr canımm güsell haberle gelirrisn insallahhh
canım sen yoruluyorumm bişiy yapamıyom dedinn ya bende gezemessin fazla düşüncesiyle öle dedimm önemli olan yazının silinmesii yaa gezentii bii hamişş olmasıı daha iyii
aminnn canımm insallahhhh
bu arada basınız saolsunn izmirlimm
benimm bi bilgimm yokk yeldacımm
ıcın ıkı gun rahat etsın bekle cnm
varsa sözde bizimkine pzr sabahı süpriz yapcam..:))) bahane uydurıymda yaklaşmasın bana bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?