Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

biz ne kadar olsun diye baksakta olmuyo..olmuyo yanı..elımızden ne gelir hiç bişey sadece rabbimize sıgınıp dua etcez baska yolumuz çaremız yok..önumuze kımbılır ne zorluklar ne taşlar cıkıcak ..bız güçlü olmazsak nasıl altından kalkarız...

evet canım Allah'ım bizlere ve bizim gibilere bol bol sabır ve dayanma gücü ihsan eylesin inş.

evet canım Allah'ım bizlere ve bizim gibilere bol bol sabır ve dayanma gücü ihsan eylesin inş.

amin..cnmmm bak mesela bu 3.kullanısım klomenı dedım doktora kaç ay kullancam diye 5 6 kere kullanılabılıyomu..dedim aşılamaya ne zaman gecılıyo dedı senın bı sorunun yok dogal yollardan olması daha ii aşılamada düşük riski daha fzla dedı..simdi bu ayda adet olursam yine klomen yanı eger bu iki ay da da olmazsa aşılama bakalım bu aşamalara kalmadan hamiş kalırız

haklısın canım kimbilir ne zorluklar çıkıcak karşımızaa olduktan sonra pişman olmasıda war rabbim hayırsız olup keşke olmasın diye ağlatacağınına olmadı diye ağlatsınn o bür türlüsü daha zorr rabbim ewlatlarımızı hayırlı kılsın hayırlı ewlatlar nasip etsinnn inşş

aminnnnn bol bol sabır wersin inşşş işte kimi k v den çekiyoo kimi kocasından kimi maddi konulardan bizde çocuktannn allah başka acı wermesinn bu sınavıda atlatırız inşşş

kızlar bende çok şükür hiçbir problem yok adetimde hiç aksamazdı ama geçen ay 4 gün erken geldi bu ay da 1-2 gün geç geldi annemler diyolarki eskiler böyle bi erken bi geç geldiği zaman hamile kalacaksın derlermiş siz böyle bişey duydunuzmu?

inşş canım bende ondan korkuyorumm banada şükür bişiy yok dedi işte pko haricinde beklicez dedi bi tane oldu diye beklyelim diyolarrr

aminnnnnnnnnn...hadin evlat duasına cıkalım rabbim dualarımızı kabul eder inş.hepımız aynı anda edelim..olur mu

ben duymuştum canım rahim bebek için hazırlanıyomuş öle diyolar yanii inşş bu hayırlara wesile olurr benim en az 10 gün geçiyoooo bekle ki gelsinnnn

bir bilgim yok bebem inş. eskilerın dedıgı gıbıdır demek hazıranın ilk hamişi sensin

inşş canım bende ondan korkuyorumm banada şükür bişiy yok dedi işte pko haricinde beklicez dedi bi tane oldu diye beklyelim diyolarrr

anladım cnm..inş. şu pkolarda erir gider..benımde evlenmeden önce vardı..şimdi çok şükür olusmuyo ...klomenı ilk kullandıgımda dedım umarım olusmaz..cunku kıst yapabılıyomus..çok şükürr olusmadı sizinkılerde bıran önce gecer...

aminnnnnnnnnn...hadin evlat duasına cıkalım rabbim dualarımızı kabul eder inş.hepımız aynı anda edelim..olur mu

bir bilgim yok bebem inş. eskilerın dedıgı gıbıdır demek hazıranın ilk hamişi sensin

ayy canım ben ettim az önce içim kıpır kıpır etti belki dua wakkitir hayırlı sağlıklı uzun ömürlü eli ayağı düzgün kocamızdan olma bizden doğma ailelerimiz eşimiz kendimizle sağlıklı sıhatl, uzun ömürler ewlatlar nasip ettsinnn

ben bu ay rabbim izin werirse meryem suresine ve duayı şahmeran die bi dua war ona başlıcam inş tabi yanında soğan kürü ve ialç tedavisii bakalım drde yumurta takibi yaparsaa bu ay böle çalışmalarla bitiririm baklım inş adet te gününde gelir gelmezsede bebek getirirrr

ben duymuştum canım rahim bebek için hazırlanıyomuş öle diyolar yanii inşş bu hayırlara wesile olurr benim en az 10 gün geçiyoooo bekle ki gelsinnnn

canım senin pko danmı gecikiyor?

inş. kıs Allah'mı dedirtiyor? hiçbişeyi asla sadece kendim için istemiyorum canım Rabbim hepimize en kısa sürede nasip etsin inş.
önümüzdeki hafta dr a gidicem bende bi sorun varmı yokmu bidaha baksın :26::26::26:

kendiliğinden mi geçti canımm ne güzell bende önceden bilmiyodum öle bişiyi dr genetik dedi muhtemelen öncedende warmıştır ama kilo alınca ortaya çıkmıştır dedi doğumdan sonra çok kilo aldım benn hortladılar hemennnn işte soğan yapcam inş rabbim şifasını werirrr

aminnnnnnn...cnm kıs balım ben meryem süresini ıkı ay önce 40 gün okumustum ..rabbim bebekle müjdelemedı ama sevabını kazanmıs olduk ...

yok cnm kendılıgınden gecer mı ..ama bak pko olsa da hiç adetım gecıkmez di gununde olurdu..kıs balım gecmedı en sonunda bıcak altına yattım sağ ve soldaydı...şimdi şükü
r ameliyattan sonra olmadı

eet canım dr öle söylediii
aminnnnnnn...cnm kıs balım ben meryem süresini ıkı ay önce 40 gün okumustum ..rabbim bebekle müjdelemedı ama sevabını kazanmıs olduk ...

dimi sewabını kazanmış oldun en azından ins içi huzur buluyoo keşke dewam etseydinnn bide ne sorcam ben baktım da netten kuranda meryem suresi 6 sayfa falan yanılmıyosam fakat nette bakınca sadece yahya ile başlayan sayfa meryem suresi die çıkyo tamamı nı mı okuycam sadece o sayfayımıım

Son düzenleme:

lamişimm mkıyamm ben sana ne hissediyorsun çok iyibiliyorumm bugün sebepsiz yere bastıı bii hüsran yine beniii
ama üzülme ne olur bakk allahım nasip etmiş bi kere bi daha olurr inşalah da kucagına alırsınn sen o kadar iyi birisin kii en kısa zamada duaların kabula olcakk bakk allahımm nasip eder insallah sana canımm
ahh bebemm sen yokmusunn sen benden daha uzun zamandır bekliyo olmana ragmen hep dest oluyorsunn o kadar güçlü duruyırsun ki inan sen gibi olmak isterdimm
ben duymadım ama insallah öle bişiy vardır sende hamiş olursun en kısa zamanda canımm

hadi geçmiş olsun canım inş bidaha olmaz bana öle bişiy demedi drr ilaçla geçer belkii dimi

ya cnm yahya ile balyan ne sadece meryem suresini okucan yada ben anlamadım açık sölesene :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…