Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kıslar nasılsınız ben bi bakım dedimm ahh dügün var ne kadar gitmemk istemesemde gitmmem gerekk bi bakım dedim sizlerr

canımmmmmmmmne güzel dua etmişsin rabbim daha iilerini sana nasip etsinnn inşş rabbim okadar büyük ki sabır sabırr sende üzlme nolurr birbirimize destek olalım bizi bizden başka kimse anlamıyoo rabbim kimsesiz bırakmasın bizi yar we yardımcımız olsun inşşşşş tez wakiite hepimiizin yüzü gülsünnn

ne edim bebem sizi üzgün görmek beni de çok üzüyo üzülmeyın hadı az toparlanın..zayıf deil güçlü görunelım

hadi geçmiş olsun canım inş bidaha olmaz bana öle bişiy demedi drr ilaçla geçer belkii dimi
demek küçük senınnkıler cnm ondan ilaçla tedavı yapıyo inş.senınkıde bıran önce gecer

bende hiç duymamıştım da yeni duydum inş. canım hayırlısıyla hepimiz de olalım
aminnnn sevgicimm burda çok yagmur var ananem yatgmur yagarken bide ezan okunurken edilen dua kabul olur der hepp insallah olurr
iyi cnm saol sen ne başka yerlerde gezınon bakem gelirsem oraya.....git git ii gelir az oyna geri gel
nerde geziomm bebemm ben yaa anlamadımm
hiç oynayaqsım yokk amaa

aminnnn canımnm benimm napalımm bekleyelimm bakalımm elbet bi gün olur bizimde bebeşimizzz
yeterkii allahım nasip etsinn

ya cnm yahya ile balyan ne sadece meryem suresini okucan yada ben anlamadım açık sölesene :))
kısss ilahi beni güldürdün rabbimde seni güldürsünnnn hani 2.sayfası yahya die başlıyo ya mereym suresi o sayfaymış heralde yani tamamı dua o sayfa sure imiş meryem suresi yani öyle anladım bende tamamını mı okuyum yoksa sadece 2. sayfayımı dedimmm
kıslar nasılsınız ben bi bakım dedimm ahh dügün var ne kadar gitmemk istemesemde gitmmem gerekk bi bakım dedim sizlerr
aaa ne güzel canım git işte içinn açılırrr ayyy ben daya yeni ewliydikkk gelin arabası gördümm dedimki ewlenin ewlenin sanki bişiy warrrr eşim kızdı nie sen pişmanmısın diee fenaa gaf yapmıştımmmm
eeet hadi güçlü olalımmm üzülmek yokk inşş canım geçer yaa çok sıkıntı yapıoooo
bende hiç duymamıştım da yeni duydum inş. canım hayırlısıyla hepimiz de olalım
aminnn inş hepimiz oluruzzz rahim kendini hazırlıyo diolarr inş hazırlıodur senin kideee :):):):):):):):):)

evet canımm bende yapmıstımm onu eşimde durduralım diyelimm bari de3miştiii bende çok sinir olmustumm

evet canımm bende yapmıstımm onu eşimde durduralım diyelimm bari de3miştiii bende çok sinir olmustumm

komikk yaaaa ama canlarım ben kaçıom k v gidicez kocişin üstünü falan hazırlayımmm olduuu göürüşürüz inşş akşammm öpüyorum hepiniziii

kızlarrr nasılsınız bakalım ben işleri bitirdim kendimede bir türk kahvesi yaptım sizlere bakayım dedim
hoş geldinn ve hoşçakal canımm bede çıkıyodumm dügün verda anncaa
komikk yaaaa ama canlarım ben kaçıom k v gidicez kocişin üstünü falan hazırlayımmm olduuu göürüşürüz inşş akşammm öpüyorum hepiniziii
bende bebemm çıkıyomm öptümmmmm

sevgiii akşam sende gelll elifcimmm geç geldin ya kuzum çıkıyoduk şimdiii berrin sen düğündesinn ii eğlenn gelince beklioz inş topikkteee öpüldünüzzzz

kızlarrr nasılsınız bakalım ben işleri bitirdim kendimede bir türk kahvesi yaptım sizlere bakayım dedim

hoşgeldin canım nasılsın?

sevgiii akşam sende gelll elifcimmm geç geldin ya kuzum çıkıyoduk şimdiii berrin sen düğündesinn ii eğlenn gelince beklioz inş topikkteee öpüldünüzzzz

tamam canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…