lamişimm mkıyamm ben sana ne hissediyorsun çok iyibiliyorumm bugün sebepsiz yere bastıı bii hüsran yine beniii
ama üzülme ne olur bakk allahım nasip etmiş bi kere bi daha olurr inşalah da kucagına alırsınn sen o kadar iyi birisin kii en kısa zamada duaların kabula olcakk bakk allahımm nasip eder insallah sana canımm
ahh bebemm sen yokmusunn sen benden daha uzun zamandır bekliyo olmana ragmen hep dest oluyorsunn o kadar güçlü duruyırsun ki inan sen gibi olmak isterdimm
ben duymadım ama insallah öle bişiy vardır sende hamiş olursun en kısa zamanda canımm
ne edim bebem sizi üzgün görmek beni de çok üzüyo üzülmeyın hadı az toparlanın..zayıf deil güçlü görunelımlamişimm mkıyamm ben sana ne hissediyorsun çok iyibiliyorumm bugün sebepsiz yere bastıı bii hüsran yine beniii
ama üzülme ne olur bakk allahım nasip etmiş bi kere bi daha olurr inşalah da kucagına alırsınn sen o kadar iyi birisin kii en kısa zamada duaların kabula olcakk bakk allahımm nasip eder insallah sana canımm
ahh bebemm sen yokmusunn sen benden daha uzun zamandır bekliyo olmana ragmen hep dest oluyorsunn o kadar güçlü duruyırsun ki inan sen gibi olmak isterdimm
ben duymadım ama insallah öle bişiy vardır sende hamiş olursun en kısa zamanda canımm
demek küçük senınnkıler cnm ondan ilaçla tedavı yapıyo inş.senınkıde bıran önce gecerhadi geçmiş olsun canım inş bidaha olmaz bana öle bişiy demedi drr ilaçla geçer belkii dimi
olmaya çalısalımm bebemmm yapcak bişiy yokkne edim bebem sizi üzgün görmek beni de çok üzüyo üzülmeyın hadı az toparlanın..zayıf deil güçlü görunelım
iyi cnm saol sen ne başka yerlerde gezınon bakem gelirsem oraya.....kıslar nasılsınız ben bi bakım dedimm ahh dügün var ne kadar gitmemk istemesemde gitmmem gerekk bi bakım dedim sizlerr
aminnnn sevgicimm burda çok yagmur var ananem yatgmur yagarken bide ezan okunurken edilen dua kabul olur der hepp insallah olurrbende hiç duymamıştım da yeni duyduminş. canım hayırlısıyla hepimiz de olalım
nerde geziomm bebemm ben yaa anlamadımmiyi cnm saol sen ne başka yerlerde gezınon bakem gelirsem oraya.....git git ii gelir az oyna geri gel
aminnnn sevgicimm burda çok yagmur var ananem yatgmur yagarken bide ezan okunurken edilen dua kabul olur der hepp insallah olurr
canlarım ben kaçar komsu geldi öpt hepınızı muckk
aminnnn canımnm benimm napalımm bekleyelimm bakalımm elbet bi gün olur bizimde bebeşimizzzcanımmmmmmmmne güzel dua etmişsin rabbim daha iilerini sana nasip etsinnn inşş rabbim okadar büyük ki sabır sabırr sende üzlme nolurr birbirimize destek olalım bizi bizden başka kimse anlamıyoo rabbim kimsesiz bırakmasın bizi yar we yardımcımız olsun inşşşşş tez wakiite hepimiizin yüzü gülsünnn
kısss ilahi beni güldürdün rabbimde seni güldürsünnnnya cnm yahya ile balyan ne sadece meryem suresini okucan yada ben anlamadım açık sölesene :))
aaa ne güzel canım git işte içinn açılırrr ayyy ben daya yeni ewliydikkk gelin arabası gördümm dedimki ewlenin ewlenin sanki bişiy warrrr eşim kızdı nie sen pişmanmısın diee fenaa gaf yapmıştımmmmkıslar nasılsınız ben bi bakım dedimm ahh dügün var ne kadar gitmemk istemesemde gitmmem gerekk bi bakım dedim sizlerr
eeet hadi güçlü olalımmm üzülmek yokkne edim bebem sizi üzgün görmek beni de çok üzüyo üzülmeyın hadı az toparlanın..zayıf deil güçlü görunelım
demek küçük senınnkıler cnm ondan ilaçla tedavı yapıyo inş.senınkıde bıran önce gecer
aminnn inş hepimiz oluruzzz rahim kendini hazırlıyo diolarr inş hazırlıodur senin kideee :):):):):):):):):)bende hiç duymamıştım da yeni duyduminş. canım hayırlısıyla hepimiz de olalım
hoşçakalll bebemmcanlarım ben kaçar komsu geldi öpt hepınızı muckk
ediyomm tatlımm hepimizeeeinş. canım duaların ne zaman kabul olunacağı bilinmez tabii bol bol dua et o zaman
aaa ne güzel canım git işte içinn açılırrr ayyy ben daya yeni ewliydikkk gelin arabası gördümm dedimki ewlenin ewlenin sanki bişiy warrrr eşim kızdı nie sen pişmanmısın diee fenaa gaf yapmıştımmmm
evet canımm bende yapmıstımm onu eşimde durduralım diyelimm bari de3miştiii bende çok sinir olmustumm
hoş geldinn ve hoşçakal canımm bede çıkıyodumm dügün verda anncaakızlarrr nasılsınız bakalım ben işleri bitirdim kendimede bir türk kahvesi yaptım sizlere bakayım dedim
bende bebemm çıkıyomm öptümmmmmkomikk yaaaaama canlarım ben kaçıom k v gidicez kocişin üstünü falan hazırlayımmm olduuu göürüşürüz inşş akşammm öpüyorum hepiniziii
ben çkarr kıslarr allaha emanet olunn :124: :124:
kızlarrr nasılsınız bakalım ben işleri bitirdim kendimede bir türk kahvesi yaptım sizlere bakayım dedim
sevgiii akşam sende gelll elifcimmm geç geldin ya kuzum çıkıyoduk şimdiii berrin sen düğündesinn ii eğlenn gelince beklioz inş topikkteee öpüldünüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?