Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım kef ha ya ayın sad diye başlıyo :))ordan başla yanirabbim hepimizn yüzünu güldürsün

topikteki bütün arkadaslarımın ANNELER GÜNÜNÜ kutlarım...aslında annelik bigüne haytta sıgmaz bunu hepıımız bılıyoruz...rabbimin izniyle seneye bebişlerimizle anneler gününü kutlarız..sağlıcakla kalın...sizleri seviyorumm

ama nedenn konusmuyosunuzz uykum var yatıcamm ama benn azcık muhabbet etseydikk

iyiyim canım sen nasılsın?

ama sen artık hep uyuyorsun beni üzüyorsun

ama bebemm erken kalkıyomm benn ondannn koçiş maç sonucuna bakıyo da ondan kaldımm yoksa çokdan uyumustumm napımm uykum geliyoo benimm ama azcıkk konusuruzz
sen naptın varmıı bi haberr kırmısılardann yada bebşdenn inşalah bebiş gelirr

evet canım seffaf ve yapışkan akıntım oluyor ama yumurtlamamım son gunu oluyor su an yok ama ağrılarım hala devam ediyor.

baya canınn sıkılmıs böcegimm seninnn ama çok gec gelmişsin sendeee
bugün doktor varmıı canımm çok ihmall etmişsinn

hayırlı olsunn nediyelimm hsg neden çektircenn

ayy ne yapayım kuzum anca gece musaıt oluyorum bılgısayar gece bos kalıyo gunduzde ev ısınden fırsat bulunca gırebılıyorumahanda yıne kımse yok
haklısın bıraz ıhmal ettım ama sukkur fazla bı sorunum yokmus gozluk numaram degısmemıs aynen devam et 1 sene sonra gorusuruz dedı allahın ıznıyleevet canım ozel oldugu ıcın oglene kadar acık

songulcum geldı gıttı ama hıc pas vermedı neden kımse bana pas veermıyokı vallahı ezık hıssettıım kendımı su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…