Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Yok anacım gaz değil.. Sabah kalktığımda benim karnım bomboş, inik olur.. Ama bu bebekte böyle aniden büyümeler oluyor.. Geçenki büyümede de böyle şaşıröıştım ama inmedi o şişlik.. Hamilelik yani..
Demek seninde büyük.. Aslında normaldir bizimkilerde, bize mi öyle geliyor ki..
Kız ben hiç kilo almadım.. Hiçbirşey yiyemedim ki alayım.. Vermediğime şükrediyorum.. ,
Başlangıç kilomda duruyorum. Belki bundan sonra artık. Ama sende 5 kilo çok değil mi yaa..
Gerçi sen ilkinde de çok kilo almıştın.. Bünye meselesi birde.. Herkesinki değişiyor..

aynen tatlım bunyeyle ilgili ama busefer 30 kg alamak istemem ama benımde bunyem 4 5 senedır aynı lkg deyım ama anlamıyorum hamışe kaldığım an tum dengelerım değişiyo cnm kg almak vermek hikaye bebişlerımız sağlıklı olsun yeter dimi
ee annesı şişsin göbeciğin malum tokuşturcaz dimi

hahaaa.. inşaAllah tokuşturacağız.. bak tokuşturacak bir göbüş daha geldi inşaAllah...
darısı diğerlerşne.. ben şimdi böceğe kilitlendim.. bakalım o ne yaptı..

tatlımmm cok sevindim İNŞALLAH değerlerin yükselir RABBİM kucağına almayıda ansip etsin bizler içinde dua et..

kızlar rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayım ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım

canımcımmmmm RABBİM kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH...sonucları bekliyrouz hayırlısıyla

bu arada kızlarr MERYEM suresinin 58. AYETİNDE secde var belki biliyosunuzdur ama bilmeyen varsa söylemek istedim. duayı okuduktan sonra secde etmeniz lazım..bilmeyen varsa burdan bakabilir Tilavet secdesi nedir? nasıl yapılır? ve secde ayetleri,Tasavvuf İlmihal Fıkıh Sohbetler İlahiler Programlar [url]www.dervisler.net....[/url] boynunuza borc kalıyormuş söyyleme gereği duydum RABBİM dualarınızı kabul etsin..

Son düzenleme:
merhaba bana cvp verirseniz sevinirm bu ay adetim gecikmeye başladı 29.günde kan testm 0.67 çıktı normalde 25 günde bir oluyorum son adetm 14 nisan..hala adet olmadım sizce umut varmıdır birde sarı akıntı var

kızlar rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayım ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım
ayy cok sevındım saglıkla kucagına almayyı nasıp etsın rabbım ınsaallah
canım benım yaaallah razı olsun senden benım kırmızılar gelmedı tam 1 hafta oldu bır turlu ıdrar testınde cıkmadı yarın kan vercem bekalım hayırlısı allahtan hayırlı haberlerle donerım yarın ınsaallah:18::18::18::18:
ayy canım nasıl sevındım bır bılsen sevınctenı aglıyorum ınan kıdualarım senınle canım benım allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın bebeğini

merhaba kızlarrr.. meryemcim, çok sevindim canım, gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim

teşekkür ederim münevvercim..Allah sonunu göstersin insallah saglıkla hayırla..

Allah ım sizlere de tattırsın bu güzel duyguyu..tüm isteyenlere insallah

ayy canım nasıl sevındım bır bılsen sevınctenı aglıyorum ınan kıdualarım senınle canım benım allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın bebeğini

benm canım ugur böcüğüm...oldu kız...bu sefer seytanın bacagını kırdık
ben hala az da olsa korkuyorum..bende heveslendim yarın bakacam yeniden degerime..
ahh böcügüm insallah katlayarak artmıstır öle cok istiyorum ki...

Allah ım saglıkla nasip etsin bebegimi bana dualarını esirgeme bu gece çok önemli

inanıyorum yarın sende güzel haberlerini getirceksin bize..sabah erkenden git baktır.
hemen düşük önleyici ilaçlar verecek doktorun ben basladım bile..

canım benım dualarım senınle merak etme ınsaallah bu sefer olucak senın de benm de ben de cok korkuyorum canım benım ama nılın degerı gelıyo hep aklıma dıyorum ben de gec dollenme olmusumdur dıye sen de olumlu dusun olumlu olsun canım arkadasım benım...yarın ozelde yaptırıcam allahın ıznıyle guzel haberlerle döneriz insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…