meryemcııııımmmm....yenı hamişşşşş hayırlı olsun anam ahanda kutlama opücüğü bu.. opuyom senı..
şeydacımmmm sen nasılsın canım özledım senı bennn..hemı de çokkkk...
bende seni öpüyorum böcügüm..şimdiden yarın için olsun hemde
nasılsın*heyecan avrmı?neler hissedıosun?
canım benım dualarım senınle merak etme ınsaallah bu sefer olucak senın de benm de ben de cok korkuyorum canım benım ama nılın degerı gelıyo hep aklıma dıyorum ben de gec dollenme olmusumdur dıye sen de olumlu dusun olumlu olsun canım arkadasım benım...yarın ozelde yaptırıcam allahın ıznıyle guzel haberlerle döneriz insaallah
iiym bebeğim sen nasılsın habrler sende durumlar nasıll
sağol bebem benımvallahı ben yıne hazırlıklıyım ıkı ıhtımale de ne olur ne olmaz onceden yasadıklarım malum kv.cok heyecanlı dıyorum olmaya bılırde kaptırma kendını dıye kendı annem her gun arayıp hasta oldun mu dıe soruyo onada dıyorum aynısını kociş desen ayrı bı heyecanlı korku heyecan karısık seyler hıssedıyorum dua edıyorum ınsaallah guzel haberlerle donerım dıye ya senn
şükür ben de ıyıyım canım 1 haftadır gecıktı kırmızılar yarın dr.a gıdıcem ınsaallah guzel haberlerle donerız
evet olumlu düşünmek cok önemliymiş...
benmde gec döllenme olmuş..
özelde yaptrcaksan 30-40dk da alırsın sonucunu ben gibi..
dr.un var mı bilmiorum ama yoksa da hemen o merkesde 1 dr.a götür göster.
versin ilaçlarını bebem?
hmm..doğru solemısler canımıyıkı onları dınlemıssınayyy kuşum ben kmseye birsey diyemedim..
annemde k.v de bilmiyor..
bir tek siz işte...
aslında sizede yarın netleşince sölücektim ama
yaren ve elif haksızlık oldugunu söledirler.
sevincide üzüntünüde topicte yasa dediler...
ben anneme nası söleyeym kadın 1000km ötede...aklı ben de kalmasın
kalpatısını duyayım da hele bir..ailelere ozaman duyurcas
ahaha cnm benmm 1 hfte geçktiyse bebiş orda büyoo ben buna eminmm cnm benmm...senn hiç geçkmiyodu çnkü
yanlis hatirlamiyorsam 22 ay beklemistin ......ben bu sayfayi arada girer okurum,oyle aklimda kalmis,,seni cok tebrik ediyorum allah saglikli kucagina almayida nasip eder insallah,,,,,sana bisey soracam mericim sen klomen lemi hamis kaldin cnm????
benim su anda adetimin ilk gunu 2 gun sonra klomene baslicam ilk kez ama nedense bu ilactan biraz korkuyorum
HAYIRLISI OLSUN CNM BENDE AKŞAM MUTLAKA OKUCAM SENİİ..SABH OKUYAMM AMA İŞTE.. AYY BEBİŞİNN SENN OLSUN CNM BENMMhmm..doğru solemısler canımıyıkı onları dınlemıssınailenede soylememekle doğru olanı yapmıssın canımyarın emın olunca solersın ıcın rahat olur hem benımkılerın bılmemesıne ımkan yok benden cok onlar takıp edıyo benım gunlerımı
ayyy..inşaallah canım benım..sabah 9-10 gıbı gıtcez sonuc öğlene cıkar zaten haber verırım sıze gelınce
yanlis hatirlamiyorsam 22 ay beklemistin ......ben bu sayfayi arada girer okurum,oyle aklimda kalmis,,seni cok tebrik ediyorum allah saglikli kucagina almayida nasip eder insallah,,,,,sana bisey soracam mericim sen klomen lemi hamis kaldin cnm????
benim su anda adetimin ilk gunu 2 gun sonra klomene baslicam ilk kez ama nedense bu ilactan biraz korkuyorum
HAYIRLISI OLSUN CNM BENDE AKŞAM MUTLAKA OKUCAM SENİİ..SABH OKUYAMM AMA İŞTE.. AYY BEBİŞİNN SENN OLSUN CNM BENMM
canlarım ben yatayım artık uyku coktu bana yarın buyuk gun guzel haberlerle donerız ınsaallah üçümüzden baska kan verecek arkadas var mıydı yaaa unuttum:44::44::44:
ii geceler böcegim...dualarım seninle
yok sanırım bizden baska..
suay sen ben test verecek olanlar..
ama insallah herkesler hemencecik hamiş olur..
Allah ım herkese tattırır bu duyguyu
aaaa yarın gelip bize haber vereceksin...
sonra git annene..bizi habersiz bırakma..üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?