canlarım ben yatayım artık uyku coktu bana yarın buyuk gun guzel haberlerle donerız ınsaallah üçümüzden baska kan verecek arkadas var mıydı yaaa unuttum:44::44::44:
sağol canım benım aksam anneme gıdıcem ben gıremeye blırım ıkı gun daha hedıyesını vermedık hatunun
dün gece 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hem mutluyum hmde korkuyorum tuhaf br duygu karma karışıgım
cnmmmm benm az önce netimde sourn vrdı şimdi okudum geçmişi nasıl sevndim anlatamm yaaa...ooyy cnmm benmm..yrınn hayırlı haberlerle gel cnmmkızlar rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayım ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım
ARKADAŞLARIM BENDE HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..
İNANIYORUM HEPİMİZ TADACAGIZ ANNELİGİ..
ben kan testi yaptırdım degerim 80,20 ÇIKTI...
salı günü yine bakılacak degerime..aslında günüm 5 gün gecmesine ragmen düşük bir deger sanırım..
öle korkuyorum ki kimyasal olmasından
ne olur bana dualarınızı esirgemeyin..salı günü hersey daha da netleşecek...
ARKADAŞLARIM BENDE HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..
İNANIYORUM HEPİMİZ TADACAGIZ ANNELİGİ..
ben kan testi yaptırdım degerim 80,20 ÇIKTI...
salı günü yine bakılacak degerime..aslında günüm 5 gün gecmesine ragmen düşük bir deger sanırım..
öle korkuyorum ki kimyasal olmasından
ne olur bana dualarınızı esirgemeyin..salı günü hersey daha da netleşecek...
ahhh ahhhh ne cok sevindim bir bilsennnn..
TEBRİK EDİYORUM SENİ HAMİŞ ARKADAŞIM BENİM...
canm neden yarın sabahı beklıyorsun ki...
bak özellerde 30dk da veriolar sonucu eline..
dr.bana hemen düşük önleyici ilaçlar yazdı..
keşke daha da erken gitseymişim dedim.
aman arkadasım ihmal etme..
cok sevindim cok cok cok sevindim inanin süper bi haber hemde anneler gününde
Allahim tüm anne olmak isteyen kullarina Anneligi tattir Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip et
Allahim sen nekadar yücesin meri canim görüyormusun bunca sene sonra en güzel günde en güzel hediye
Rabbim Hayirli evlatlar nasip etsin herkeze
Ayyyy cccoooooooooooooooookkkkkk sevindiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
ikinizi de tebrk ederim cnm çok mutlu oldum valla rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı da nasip etisin
o kadar çok sevindimm kii anlatamm kıslarr allahımm kucagınıza aldıgınız günleride gösterir insallahh
anneler günündee ne kadar güsel bii haber almışınızz böleee çok sevindimm sizin adınızaaa canlarımm
ah bebemm aglama ne olurr nasipp bebemm inşallaahh son ayın olur
yavrum ya öle sevindım kı anlatamam rabbım kucağınada nasıp etsın ay merı ve suay bana cok guzel anneler gunu hediyesi verdiniz tabı kendınızede hahha
Yaren inanmıyorum, inanmıyorum ben..
Hala inanmıyorum, doğru mu..
Nasıl nasıl nasıl sevinçliyim şu an..
Merimde hamile ya..
Allah'ım şükürler olsun..
Suayım.. Bak, çok şükür sende hamişsin..
Dualarımız kabul olduuuu..
Ne güzel bir anneler günü bu yaaaaaaa..............................:119::119::119::119::119::119::119::119:
Ay Allah'ım ne diyeceğimi bilmiyorum yaa..
Dualar kabul oldu..
Nasıl sevindim ben yaa nasıl..
Suay sende hemen şükür namazı kıl gülüm..
Rabb'imize teşekkür için.
Hadi hayırlı haberlerle gel...
Allah'ım..
Ben çok duygulandım yaa....
tatlımmm cok sevindim İNŞALLAH değerlerin yükselir RABBİM kucağına almayıda ansip etsin bizler içinde dua et..
canımcımmmmm RABBİM kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH...sonucları bekliyrouz hayırlısıyla
teşekkürler canım benım darısı başına olsun inş.
bu arada kızlarr MERYEM suresinin 58. AYETİNDE secde var belki biliyosunuzdur ama bilmeyen varsa söylemek istedim. duayı okuduktan sonra secde etmeniz lazım..bilmeyen varsa burdan bakabilir Tilavet secdesi nedir? nasıl yapılır? ve secde ayetleri,Tasavvuf İlmihal Fıkıh Sohbetler İlahiler Programlar [url]www.dervisler.net....[/url] boynunuza borc kalıyormuş söyyleme gereği duydum RABBİM dualarınızı kabul etsin..
ayy cok sevındım saglıkla kucagına almayyı nasıp etsın rabbım ınsaallah
canım benım yaaallah razı olsun senden benım kırmızılar gelmedı tam 1 hafta oldu bır turlu ıdrar testınde cıkmadı yarın kan vercem bekalım hayırlısı allahtan hayırlı haberlerle donerım yarın ınsaallah:18::18::18::18:
kuzum bende senı tebirk ederim sağlıkla kucağına al ay ne güzel bu ay birsürü hamiş var sırada şeydacım var
ayy canım nasıl sevındım bır bılsen sevınctenı aglıyorum ınan kı dualarım senınle canım benım allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın bebeğini
suayy cnmm benm bu arada sana hayırlı hamişlikler cnmm benmmm..çok sevndimm..ay ne zamn hamiş gelsin desem geloo ne hoşşş neee hoşşş..yaşasınnnnnnnnnnn
dün gece 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hem mutluyum hmde korkuyorum tuhaf br duygu karma karışıgım
cnmmmm benm az önce netimde sourn vrdı şimdi okudum geçmişi nasıl sevndim anlatamm yaaa...ooyy cnmm benmm..yrınn hayırlı haberlerle gel cnmm
sen içini ferahh tut cnmm benmmm...rabbm yeeğnmiziz korur sen hiç merakk etme tatalımmmm benmmmm...
Suay bitanem tebrik ederim canım benim meri senide tebrik ediyorum kuzum.inanin cok sewindim ağlıyorum simdi.allahim banada nasip etsin o duyguyu yasamayı.farkli bisey yaptinizmi paylaşın canlarım
Tebrik ederim canım şimdi gördüm
Allah kucağına aldığın günleride görmek nasip etsin
Allah tamamına erdirsin inşallah tatlım kan verdimnmi?
teşekkürler canım benım allah razı olsundarısı tüm isteyenlerin başına
ne olur bana akıl verin yaaaa ablalarım vardır benden büyük bilgili ben cyclo pro kullandım geçen ay adet olamıyodum 3 aya 4 ayda oluyordum geçen ay o ilacı kullandım nisan 13 de adet oldum normalde bu ay yani dün mayıs 13 de olmam lazımdı olmadım malesef acaba bebek olabilirmi böyle ihtimal varmı yoksa düzene girmemişmi yinemi kullancam bu ilacı
Herkese günaydınlar ne olmuş kızlar hamile olan var galiba Söyleyin bana da kim gebe
Aaa fanaa.. meri hamile.. suay hamile.. Böcek hamile.. Hepside bugün doktora gideceklerdi
bende haber almak için geldim buraya ama suaydan başka haber yok.. Ayy hadi yaa..
Verin güzel haberleri...
seni görmemek mümkün müüü kıss ben yazdım sana sen göemedin sanırımmbeni neden görmüüüüyyyooonnnnnnnnn
Gecmişi mi okuyorsun bugünde ben ağlıyorum omuzunda ağlayabilir miyim Ben daha adet olmadım Adet söktürücü bi kac cay içeyim diyorum eşim izin vermiyor ne yapıcam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?