Selam kızlar;
Benim başımdan şöyle bir durum geçti...Mayıs ta 1,5 gün kanamam geldi..Ve kesildi..5 gün sonra falan test yaptım ..En hassasından aldım tek çizgi çıktı..Doktorumu aradım dediki kan testi yap idrar testine güvenmem dedi..Korkudan yapamıyorum şimdi..Kasıklarımda o kadar çok ağırlık var ki..Kesin psikolojik ama gitmiyorum korkumdan..Böyle şeyler yaşayanlar var mıı???
amin cnm bak bu topiğe gelenlerın coğu gebe durumda inşalla sanada uğurlu gelir cnm
inşallah ya klomenınde faydasını bu ay görürüm inş mayıs 19 adet tarıhım pek umutlu degılım ama yınede bekleyecegız....
cnm adet olana kadar uıt var demektır belki gec döllenme oluştur
Nasılsınız , çok güzel haberler var çok sevimdim. bu ay herkese uğurlu geldi bende 5 haftalık hamileyim rabbim nasip ederse:) bu topik uğurlu geldi banada.....
ben yasamadımm ama anlamadımm sanırımm sen adetin geçti mii tam olarak
benim adetim geçti fakat 1,5 gün adet oldum sonra aniden kesildi..şimdide durum böyle..
aHh canım bende adete7 gün varken bir lekelenme yaşadım 2 gün sürdü bende bilmiyorum bende senin gibi soruyorum KAn tahlili verdim negatif 3 gün ngeçiyor şimdi ooofff
benim 4 mayısta oldu 1,5 gün sürdü ve kesildi 3 gün sonra hassas mı hassas idrar testi aldım tek çizgi çıktı..doktorumu aradım kan testi yaptır dedi.Bende negatif çıkıcak korkusuna yaptırmıyorum..Peki bişey sorucam kan tahlili aç karına mı tok karına mı yapılıyor??
benim 4 mayısta oldu 1,5 gün sürdü ve kesildi 3 gün sonra hassas mı hassas idrar testi aldım tek çizgi çıktı..doktorumu aradım kan testi yaptır dedi.Bende negatif çıkıcak korkusuna yaptırmıyorum..Peki bişey sorucam kan tahlili aç karına mı tok karına mı yapılıyor??
neden kimseee konuşmuooo amaa yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?