tesekkur ederım canım ınsaallah hayırlısıyla yapar gelir askerlini..
aaaa..yanı sen de mı gecıktın..canım benım ınsaallah hamişsindir sen de ondan gelmıyodur senın kırmızılar
canım aslında korunmak benım nıyetım..inan ki denedım ılk evlendıgımızdekı gıbı olmayı ama olmuyo..şey biz zaten gerı cekılme yontemıyle korunuyoruz..tehlıke yuksek ya dıyorum belkı korunurken olur
ah bebem iki aydır kullanıyorum bugunde başlıcam bal yoktu onu aldırdım eşime....bakalım cnm napımm olmuyo dıyom ya vaktı zamanı var ...işte insanogulu sabredebılene....
ayyy cnm benmm nerde ne hamilesi test yaptım şu zmana kdr bende hiç bir zamn yanılma olmadı...psioljik bu bilom cnm benmm....ama adet olmyı beklodum ztn bu ay ama bu kdr geçkmesi insnn sinirini yıprtıyo..hatta adet olm doktra gdm dyodum aam yok olmadı oda olmuyo öbrüde olmuyooo...geri çeklme ...hımm siz bilonuz cnm benm biz hiç şu ana kdr korunmadımız içn bişe diyemm bana göre en temizi prezarvatiff..en sağlamıda hap la o diye düşünüyom işte....neyse naplaımm
hayırlısı canım yaa bı umut belkı vardır dıye dusundumhmm.sen bılmıyo musun gerı cıkılmenın ne oldugunu yoksa ben mı yanlış anladım :44::44::44::44::44::44:
ayy tatlım ne dicemm yumurtalama dönemini anlıyabilyomusun..yumurta çatlamadan önce yakşık adetnn 17 gününe kdr işte...süt buhrı yapp..3 4 litre sütü kaynat içine 1 demet maydonz koy onlda kaynat ...iyice duman çıksınn...sonra onu bi lehene bi kovaya koy...sonra altını çıkr üstüne çömel etrafını battanyyle kapa buhr iyice vursun çişin gelnce fln içne işe bişe olmaz...dayanbldn kdr dyn ama en az 20 30 dkka..sonra silin o gecve ilşkiye gir cnmm...bu hem tüplerdeki yapışkanlığı ala hem rahm içini temzliyo hemde koly hamile kalmyı sağlıyo..benm anne tarafı ehp böle hamile kaldı..bende ölee kalmıştımm
yumrta azlığı vrsa da 7 gün boyunca günde 7 tane top karabiber yut adetn 2 günü başal bu 3 nü dene bu ay
biliyorum cnmm biliyorumm nette okumuştum bennde..ama diyom ya korunmaya fırsat kalmdı hiç
evet cnm yumurtlama dönemını anlıyorum..eger kendılıgınden çatlarsa doktor iğne vurmuyo ..çatlamazsa da ıgne vuruyo çatlıyo..adetin 17.gününe kadar mı yapıcam..ve bı soru daha .bu kürü yaptıktan sorna dökuyoz mu sütü yoksa kaynat kaynat mı yapıyoz..ufff tam bılmıom da soruyom cnm
ayyyyyyyyyy aman aman amannnnnduyduklarımaaaa ayy gördüklerime inanamıyorummm hayırr hayırr inanıyorummm mericimmmmmmmmmm bebeğimmmmmmmm hamişmisin sen kuzum inşallah rabbim sana mutlu bir haber yaşatır ayy salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum ben
suayyy canımmm çok tebrik ederim allahım kucağınada almayı nasip eder inşallah canım benimm ohhh ne güzel hamişlerimize bak senn allahım yaaa süpersiniz
bocekkimmm canımmm inşallah rabbim seninde kucağına almanı nasip eder canımmmmmm küçük küçük bebişler gelsin gelsin
slm arkadaşlar ben geldim...ama malesef yıne hüsran oldu sonuç...bhcg 0.100 cıktı moralim cok bozuldu.. eve nasıl geldım hatırlamıyorum bıle..üzgünüm...son 3-4 aydır aynı seyı yasıyorum..10 ay oldu ama yorgun hıssedıyorum kendımı..1-2ay ara vermeyı dusunuyorum bunu aksam konusucam esımle...ama evdekılere uzulmesınler dıye soylemıcem...umutlarını kaybetmesınler dıye...belkı haksızlık olur onlara ama dınlenmeye ıhtıyacım var gerçekten..
yerim ben senı çok sağol kuzucum oh oh mis gibi kokuyor gülleri çok severim
suaycım bal çörekotu tarcın tarifinimi kullanmıstın bu ay:)farklı bisey yaptınmı
ayyy cnmm benm yaaaa benm normlnde 5 mayısta adet olmm lazımdı ama ben kendimi 15 yazdım..ama bugn sabah test yaptım negatiff çıktı cnmm o ihtimal bir dahi aya kaldı cnmm benmm
tamm cnm düzltrim dert etme....
bu arada öle neden erken geldi deme rabbmn gücüne gider..bana bak bende de bişe yok ama köpek gbi süründüryo ..erkenden olsam yeni aya umutla grcem ama yokk işteee
tatlım ara verelim derken korunmak değil dimi...korunma ilk evledn gbi ol çocuk için ilşkiye girme eşini özldn için ilşkiye gir cnm benmm...üzülür tabi neden üüzlmim cnm yaaa...cnm benmmm..rabbm saatini verdii..bende test yazptım bgnn bende çokk üzüldümm bebğim karnımda olydı ne olurdu diye düşündümm...canıma acıdı...ama napimm taktiri ilahi bölymiş cnmmm..ay kardeşinede hayırlı teskereler cnmm
neyse kızlar bende çıkıyorum öptüm sizlerii akşama görüşürzz cicişler
evet tatlım dökceksin...aşadan buhr vurcak işte ..ama etrafını ii kapa dışrı çıkması buhr..işin bitincede dök..ama maydonzlada kayantamyı unutma..evet cnmm 17 kdr..yani yumurta çatlamadan önce..çtladıktan sonra yapma ztnn...ama açatlmadan yap işte
ayy ben neler yadim ama yokk kesmiyoooanladım canım sımdı ayy ben de saflaştım iyice kız sınırden 1 kase dondurma yedım ıyı geldı:125::125::125::125::125::125::125:
çok tekekkür ederim canım benım darısı başına olsun inş.
canım benım inan çok üzüldümçok geçmiş olsun ama pes etme rabbım bızım sabrımızı sınıyor lütfen isyan etme oluruna bırak en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inş.
yerim ben senı çok sağol kuzucum oh oh mis gibi kokuyor gülleri çok severim
tatlım ben bu ay hiç birsey yapmadım çörekotu kürünüde martda yapmıştım onunda etkısı varmı bılmıyorum ama ben dr. kontrolunde hamile kaldım tabı herşey allahdan yıne
ay şeydacım lütfen adet olmadan kesin konuşma inş. hamişsindir
okiş cnm saol onuda yapım hersey de bı umut vardır...bıde çömlekcıye gıtcem bakalım belkı oda işe yarar=:)..kendıne ıı bak tatlım allaha emanetsınzı
selamm şekerler....nasılsınızzzzzzz
[rıght][/rıght]
hosgeldın cnm nasılsın
slm arkadaşlar ben geldim...ama malesef yıne hüsran oldu sonuç...bhcg 0.100 cıktı moralim cok bozuldu.. eve nasıl geldım hatırlamıyorum bıle..üzgünüm...son 3-4 aydır aynı seyı yasıyorum..10 ay oldu ama yorgun hıssedıyorum kendımı..1-2ay ara vermeyı dusunuyorum bunu aksam konusucam esımle...ama evdekılere uzulmesınler dıye soylemıcem...umutlarını kaybetmesınler dıye...belkı haksızlık olur onlara ama dınlenmeye ıhtıyacım var gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?