Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ayyy cnm benmm nerde ne hamilesi test yaptım şu zmana kdr bende hiç bir zamn yanılma olmadı...psioljik bu bilom cnm benmm....ama adet olmyı beklodum ztn bu ay ama bu kdr geçkmesi insnn sinirini yıprtıyo..hatta adet olm doktra gdm dyodum aam yok olmadı oda olmuyo öbrüde olmuyooo...geri çeklme ...hımm siz bilonuz cnm benm biz hiç şu ana kdr korunmadımız içn bişe diyemm bana göre en temizi prezarvatiff..en sağlamıda hap la o diye düşünüyom işte....neyse naplaımm

ah bebem iki aydır kullanıyorum bugunde başlıcam bal yoktu onu aldırdım eşime....bakalım cnm napımm olmuyo dıyom ya vaktı zamanı var ...işte insanogulu sabredebılene....

ayy tatlım ne dicemm yumurtalama dönemini anlıyabilyomusun..yumurta çatlamadan önce yakşık adetnn 17 gününe kdr işte...süt buhrı yapp..3 4 litre sütü kaynat içine 1 demet maydonz koy onlda kaynat ...iyice duman çıksınn...sonra onu bi lehene bi kovaya koy...sonra altını çıkr üstüne çömel etrafını battanyyle kapa buhr iyice vursun çişin gelnce fln içne işe bişe olmaz...dayanbldn kdr dyn ama en az 20 30 dkka..sonra silin o gecve ilşkiye gir cnmm...bu hem tüplerdeki yapışkanlığı ala hem rahm içini temzliyo hemde koly hamile kalmyı sağlıyo..benm anne tarafı ehp böle hamile kaldı..bende ölee kalmıştımm

yumrta azlığı vrsa da 7 gün boyunca günde 7 tane top karabiber yut adetn 2 günü başal bu 3 nü dene bu ay

hayırlısı canım yaa bı umut belkı vardır dıye dusundumhmm.sen bılmıyo musun gerı cıkılmenın ne oldugunu yoksa ben mı yanlış anladım :44::44::44::44::44::44:

hayırlısı canım yaa bı umut belkı vardır dıye dusundumhmm.sen bılmıyo musun gerı cıkılmenın ne oldugunu yoksa ben mı yanlış anladım :44::44::44::44::44::44:

biliyorum cnmm biliyorumm nette okumuştum bennde..ama diyom ya korunmaya fırsat kalmdı hiç

evet cnm yumurtlama dönemını anlıyorum..eger kendılıgınden çatlarsa doktor iğne vurmuyo ..çatlamazsa da ıgne vuruyo çatlıyo..adetin 17.gününe kadar mı yapıcam..ve bı soru daha .bu kürü yaptıktan sorna dökuyoz mu sütü yoksa kaynat kaynat mı yapıyoz..ufff tam bılmıom da soruyom cnm

evet tatlım dökceksin...aşadan buhr vurcak işte ..ama etrafını ii kapa dışrı çıkması buhr..işin bitincede dök..ama maydonzlada kayantamyı unutma..evet cnmm 17 kdr..yani yumurta çatlamadan önce..çtladıktan sonra yapma ztnn...ama açatlmadan yap işte

çok tekekkür ederim canım benım darısı başına olsun inş.

canım benım inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama pes etme rabbım bızım sabrımızı sınıyor lütfen isyan etme oluruna bırak en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inş.

hamişlerimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 415585
yerim ben senı çok sağol kuzucum oh oh mis gibi kokuyor gülleri çok severim

suaycım bal çörekotu tarcın tarifinimi kullanmıstın bu ay:)farklı bisey yaptınmı

tatlım ben bu ay hiç birsey yapmadım çörekotu kürünüde martda yapmıştım onunda etkısı varmı bılmıyorum ama ben dr. kontrolunde hamile kaldım tabı herşey allahdan yıne

ay şeydacım lütfen adet olmadan kesin konuşma inş. hamişsindir

okiş cnm saol onuda yapım hersey de bı umut vardır...bıde çömlekcıye gıtcem bakalım belkı oda işe yarar=:)..kendıne ıı bak tatlım allaha emanetsınzı

anladım canım sımdıayy ben de saflaştım iyicekız sınırden 1 kase dondurma yedım ıyı geldı:125::125::125::125::125::125::125:
ayy ben neler yadim ama yokk kesmiyooo

cnm kesin konuşurum çünkü bizde çok az ilşki olu bu ay..yumurtlama döenmde bilşe 2 kere yapmışız...hep hastalıkla geçti cnmm

okiş cnm saol onuda yapım hersey de bı umut vardır...bıde çömlekcıye gıtcem bakalım belkı oda işe yarar=:)..kendıne ıı bak tatlım allaha emanetsınzı

heh işteeee..madem bilon mutlaka git tatlım ..o gün aanenem bana ilk önce bunu yaptı sonra karnımı sabunlu ılık suyla ovdu belimi fln sonra kuruladı sonra sırtımda bi yere kuyruk sokumu mu desem belkide birz daha yukarı ilk önce ekmeğe 5 6 tane kibrit koydu sonra onalrı yaktı üstnü yumrlak bişele kapadı..bu kendilinden atcak dedi..sora ilşkiye gir dedi..tam 2.5 saat atmdı sonra attı o şey...belim çok açılmışş...o gece hamile kalmıştım ben..o çömleğede gt cnm ...

bal tarçıbn çörek otunu
karabibireii top karabibier 2. günü başla 7 gün boyunca.günde 7 tane top karabibier yut
birde süt çömlek tammdır..gerisi rabbime kalmış bir şey..birde
temzlendkten sonra meryem suresini oku cnmm

slam kızlar nasılsınız bocegım ok uzuldum ınan beklyodum hamışsın dıye ama olsun yınede uzulme nolur artık takma kafana stres yapma canım seydacım sana yazdım ama cvb vermemişsın sen naptın senınde haberını beklyom cnm inşallah cnm senınde byle olursun cnm

canım benim inan çok üzüldüm sana baktım kaç kez görsemde tebrik etsem dedim ama denk gelmedikk şimdide bunu duydum çook üzüldümm tatlımm sıkma canını desemde sıkacaksınn biliorum Allahın vardır bildiği mutlaka... ama aldığın kararı isabetli buldumm ben biraz ara verip yapınca daha kolay kalırısın gibime gelio canımm kafan rahat olur hiç olmazsa bu arada kür falan uygula belki işe yarar canım yinede mücadeleyi bırakma Allahtan umut kesilmemeli gücüne gider yoksa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…