- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
aaa hoşgeldin balım neden öle oldu ki acaba ama dr önemsiz demiş işnn gider yakın wakittee ilaç falan demedi dimi kist için :)
aaa hoşgeldin balım neden öle oldu ki acaba ama dr önemsiz demiş işnn gider yakın wakittee ilaç falan demedi dimi kist için :)
hahaha war canım adet oldum ben nihayetindee :):):):):):):) artıkk bu duruma seviniyoz napalım bebiş gelmeyinceeeahh canım kaç gün geçtiki nie yaptırmadın kıs merak etmiyon mu ilahiiii
tekrar bakcaktır çünki bazı kistler adetle beraber atılıyo muhtemelen bu da öle bişiydirr sıkma canını canım arkadaşımmm :):):):):):) hayırlara inşşşhoşbuldum yok canım ilaç falan vermedi sadece adetinin 3. günü tekrar gel dedi neden dediyse anlamadım :44::44::44:
canım productor gebelik testi aldım ve yaptım ..Çok kesin sonuç veriyormuş diye duydum sanırım ona güveniorum birazcık...
tekrar bakcaktır çünki bazı kistler adetle beraber atılıyo muhtemelen bu da öle bişiydirr sıkma canını canım arkadaşımmm :):):):):):) hayırlara inşşş
eeeee ozamn sonuç pozitif çıkmış olmalıki böle rahatsınnn kıs deseneeeee meraklandım bakkk
hayır hayır negatif o yüzden rahatım..O 1,5 gün kanama neyin nesiydi bilmiyorum artık.... Eşim doktora gidicek..artık tedavi mi olcaz ne olcaz bilmiorum...yumurta çatlatma iğnesi nasıl oluyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi??
tekrar bakcaktır çünki bazı kistler adetle beraber atılıyo muhtemelen bu da öle bişiydirr sıkma canını canım arkadaşımmm :):):):):):) hayırlara inşşş
inş. öyledir canım yaa 6 ay önce kürtaj sonrasında bakıldığında hiçbişey yoktu ne zaman ve neden olduysa artık anlamadım :44::44::44:
aynn bende de öle oldu şeker kontroller de bişiy çıkmıodu geçen ay pko oldunu öğrendim işte çörek otu yapmışmıydın sen ?
Suaycim senin hamileliğin benide umutlandirdi İnan.tatlim ne zamandır konusamiyoz unuttum senin Bi sorunun varmiydi ilaç fln kullaniyomuydun
yok canım yapmadım kist yoktu ya onun için bende hiç öyle bi kür düşünmemiştim. adetle gidiyor olsaydı yeni adet oldum ya bugün 7. günü giderdi zaten dimi yoksa bidahaki adettemi gider?
meryemm nil kankin geldii kıssssssss gözümüz aydınnnnn nilimmmmmm hoşgeldinnnn nasılsınnn
yok sedefcim çok şükür herhangi bir sorunum yok sadece olmuyordu 11 aylık evliyim çok şükür şimdi hayırlı kıldım rabbim
darısı en kısa zamanda sana olsun
eet canım bidahaki adette gider zaten dr öle oldunu düşüğnmeseydi ialç werirdii bu ay soğanı dene istersen hem küçükken gitmiş olurr hem hamile kalmana yardımcı olurr :):):):)
olsun canım bebeğin sen sağlıklısınız şükürler olsun napalım bunlarda hamileliğin cilveleri artıkkk :):):):):):) en geç bu ayın sonlarında geçer canım inşş bende senle denk gelemiyom ama dualarını hep okuyup kaydediyorumm allah razı olsun sende aydınlatıyosun bizii eksik etme dualrını bizden olur muuu :):):):):) meryemin arasıra neti kopuyo canım gitmiştir yineee :):):):):)şükğr oda çok iyii mutluu sonuçlarda güzel çıkmışş darısı bize artıkk hayırlısıylaa bende aynı durumlar adet oldum şükür dr rahim güzel dedi tahliller temiz çıktı şeker troid falan yokk şükür klomen folikasit we coraspirin werdi işte yumurta takibi war bakalım bu ay şu pkodan kurtuluş yokmuşş bakalım inş izin werirlerde yumurtam büyürrrHoşbulduk canım benim.. geçmişi okudum geldim..
Beni hiiiç sorma arkadaşım, boşverin beni sormayın artık..
Midem bulannıyor, başım felaket dönüyor, müthiş halsizim demekten bıktım inanki..
Rabb'ime hamdolsun, şikayet değil elbette ama,
3. ayı doldurdum hala nedir bu kadar rahatsızlıklar, anlamıyorum..
Senden naber arkadaşım.. Gerçi yazamasamda hep okuyorum, haberlerinizi alıyorum burada..
Kız merii nereye gitin? Hamiş oldun, asskını unuttun.
Bak, ben sana demedim mi, takma değeri kafana diye..
Ben 18 la hamileydimdeee... Sen 80 i beğenmedin hee..
Allah'ımıza şükür bak çıkıyor işte değerin..
Rabb'im korusun, gözetsin..
canım hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
soğanı düşünüyorum canım da bugün 7. günü bugün başlamam gerekiyordu sabah içmedim gece başlasam olur dimi?
olsun canım bebeğin sen sağlıklısınız şükürler olsun napalım bunlarda hamileliğin cilveleri artıkkk :):):):):):) en geç bu ayın sonlarında geçer canım inşş bende senle denk gelemiyom ama dualarını hep okuyup kaydediyorumm allah razı olsun sende aydınlatıyosun bizii eksik etme dualrını bizden olur muuu :):):):):) meryemin arasıra neti kopuyo canım gitmiştir yineee :):):):):)şükğr oda çok iyii mutluu sonuçlarda güzel çıkmışş darısı bize artıkk hayırlısıylaa bende aynı durumlar adet oldum şükür dr rahim güzel dedi tahliller temiz çıktı şeker troid falan yokk şükür klomen folikasit we coraspirin werdi işte yumurta takibi war bakalım bu ay şu pkodan kurtuluş yokmuşş bakalım inş izin werirlerde yumurtam büyürrr
Hadi bakalım yaa.. Rabb'im hepinize nasip etsin inşaAllah.. Ama kimse umudunu yitirmesin,
bu topikte, "herkes hamile kalır ben burada öyyylece beklerim" diyenler bile hamile kaldılar Allah'ın izniyle..
Hep beraber, dualarımızla olacak inşaAllah.. Vaktini bekliyor bebişler, vaktiniii.. Anneler sabırsız..
tabi canım neden olmasın zararın nersinden dönsen kardır biyerdeee hayırlara wesile olur işnnn ben okadar kür yaptım hiç biri bukadar ağır gelmemeişti bu ay bende yapcam şimdide kara kara düşünüyorum allah yardımcın olsunnn tatlımm şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?