Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canım productor gebelik testi aldım ve yaptım ..Çok kesin sonuç veriyormuş diye duydum sanırım ona güveniorum birazcık...

hoşbuldum yok canım ilaç falan vermedi sadece adetinin 3. günü tekrar gel dedi neden dediyse anlamadım :44::44::44:
tekrar bakcaktır çünki bazı kistler adetle beraber atılıyo muhtemelen bu da öle bişiydirr sıkma canını canım arkadaşımmm :):):):):):) hayırlara inşşş
canım productor gebelik testi aldım ve yaptım ..Çok kesin sonuç veriyormuş diye duydum sanırım ona güveniorum birazcık...

eeeee ozamn sonuç pozitif çıkmış olmalıki böle rahatsınnn kıs deseneeeee meraklandım bakkk

hayır hayır negatif o yüzden rahatım..O 1,5 gün kanama neyin nesiydi bilmiyorum artık.... Eşim doktora gidicek..artık tedavi mi olcaz ne olcaz bilmiorum...yumurta çatlatma iğnesi nasıl oluyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi??

allah ne diyim ben yanlış anladım ozamn kusura bakma inşş hayırlı hbride werirsin bize tez vakitte canım dr bakıyo yumurta çatlama boyuna gelince yani 18_20 mm olunca iğne yapıo işte kalçadan çatlıyolar sonraa zor bi iş diil ama iğne çok yakıoo totoş acıyo ascıkkk

tekrar bakcaktır çünki bazı kistler adetle beraber atılıyo muhtemelen bu da öle bişiydirr sıkma canını canım arkadaşımmm :):):):):):) hayırlara inşşş

inş. öyledir canım yaa 6 ay önce kürtaj sonrasında bakıldığında hiçbişey yoktu ne zaman ve neden olduysa artık anlamadım :44::44::44:

inş. öyledir canım yaa 6 ay önce kürtaj sonrasında bakıldığında hiçbişey yoktu ne zaman ve neden olduysa artık anlamadım :44::44::44:

aynn bende de öle oldu şeker kontroller de bişiy çıkmıodu geçen ay pko oldunu öğrendim işte çörek otu yapmışmıydın sen ?

aynn bende de öle oldu şeker kontroller de bişiy çıkmıodu geçen ay pko oldunu öğrendim işte çörek otu yapmışmıydın sen ?

yok canım yapmadım kist yoktu ya onun için bende hiç öyle bi kür düşünmemiştim. adetle gidiyor olsaydı yeni adet oldum ya bugün 7. günü giderdi zaten dimi yoksa bidahaki adettemi gider?

Suaycim senin hamileliğin benide umutlandirdi İnan.tatlim ne zamandır konusamiyoz unuttum senin Bi sorunun varmiydi ilaç fln kullaniyomuydun

yok sedefcim çok şükür herhangi bir sorunum yok sadece olmuyordu 11 aylık evliyim çok şükür şimdi hayırlı kıldım rabbim
darısı en kısa zamanda sana olsun

yok canım yapmadım kist yoktu ya onun için bende hiç öyle bi kür düşünmemiştim. adetle gidiyor olsaydı yeni adet oldum ya bugün 7. günü giderdi zaten dimi yoksa bidahaki adettemi gider?

eet canım bidahaki adette gider zaten dr öle oldunu düşüğnmeseydi ialç werirdii bu ay soğanı dene istersen hem küçükken gitmiş olurr hem hamile kalmana yardımcı olurr :):):):)

meryemm nil kankin geldii kıssssssss gözümüz aydınnnnn nilimmmmmm hoşgeldinnnn nasılsınnn

Hoşbulduk canım benim.. geçmişi okudum geldim..

Beni hiiiç sorma arkadaşım, boşverin beni sormayın artık..
Midem bulannıyor, başım felaket dönüyor, müthiş halsizim demekten bıktım inanki..
Rabb'ime hamdolsun, şikayet değil elbette ama,
3. ayı doldurdum hala nedir bu kadar rahatsızlıklar, anlamıyorum..

Senden naber arkadaşım.. Gerçi yazamasamda hep okuyorum, haberlerinizi alıyorum burada..

Kız merii nereye gitin? Hamiş oldun, asskını unuttun.
Bak, ben sana demedim mi, takma değeri kafana diye..
Ben 18 la hamileydimdeee... Sen 80 i beğenmedin hee..
Allah'ımıza şükür bak çıkıyor işte değerin..
Rabb'im korusun, gözetsin..

yok sedefcim çok şükür herhangi bir sorunum yok sadece olmuyordu 11 aylık evliyim çok şükür şimdi hayırlı kıldım rabbim
darısı en kısa zamanda sana olsun

canım hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

eet canım bidahaki adette gider zaten dr öle oldunu düşüğnmeseydi ialç werirdii bu ay soğanı dene istersen hem küçükken gitmiş olurr hem hamile kalmana yardımcı olurr :):):):)

soğanı düşünüyorum canım da bugün 7. günü bugün başlamam gerekiyordu sabah içmedim gece başlasam olur dimi?

olsun canım bebeğin sen sağlıklısınız şükürler olsun napalım bunlarda hamileliğin cilveleri artıkkk :):):):):):) en geç bu ayın sonlarında geçer canım inşş bende senle denk gelemiyom ama dualarını hep okuyup kaydediyorumm allah razı olsun sende aydınlatıyosun bizii eksik etme dualrını bizden olur muuu :):):):):) meryemin arasıra neti kopuyo canım gitmiştir yineee :):):):):)şükğr oda çok iyii mutluu sonuçlarda güzel çıkmışş darısı bize artıkk hayırlısıylaa bende aynı durumlar adet oldum şükür dr rahim güzel dedi tahliller temiz çıktı şeker troid falan yokk şükür klomen folikasit we coraspirin werdi işte yumurta takibi war bakalım bu ay şu pkodan kurtuluş yokmuşş bakalım inş izin werirlerde yumurtam büyürrr

tabi canım neden olmasın zararın nersinden dönsen kardır biyerdeee hayırlara wesile olur işnnn ben okadar kür yaptım hiç biri bukadar ağır gelmemeişti bu ay bende yapcam şimdide kara kara düşünüyorum allah yardımcın olsunnn tatlımm şifa olsun

Son düzenleme:

Hadi bakalım yaa.. Rabb'im hepinize nasip etsin inşaAllah.. Ama kimse umudunu yitirmesin,
bu topikte, "herkes hamile kalır ben burada öyyylece beklerim" diyenler bile hamile kaldılar Allah'ın izniyle..
Hep beraber, dualarımızla olacak inşaAllah.. Vaktini bekliyor bebişler, vaktiniii.. Anneler sabırsız..

öle tabi ya rabbim biliyodur mutlaka hayırlı zamnı lakin işte biraz sabır edebilsek daha kolay herşey ama naparsın içimizdeki annelik duygusu rahat ırakmıyo işte bizi takımıcaz dedimiz ay daha çok takıyoruz rabbim gönlümüze ferahlık wersin inşş sabır we tevekkülden başka yapcak hiç bişiyim yokk napalımm

hepimize de şifa olsun inş. canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…