Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
eveeettttttttttt sevvvvcaannnııımmmmmmmmmmmmm
ama daha cok yeni teyzesi...
kesesini cumartesi görücez insallah...

sen nasılsın bakayım?NASIL GİDİYOR ANLAT?

ayy cok sevindim umarım sağlıkla gelişir bebişin bol dua ediyodum sizin için... hamilelerin duaları kabul olurmu görmek istiyodum ben de dahil cok kişinin duasını aldın ne güzel... ara ara girip bakıyodum senle ilgili gelişme var mı diye cok sevindim Allahım bu sevincini doyasıya yaşatsın canım ben iyim cok sukur.. defnem büyüyor teyzesi darısı senin bebeğine ve hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun inş...

ahhhhh canm benm ne cok dua aldım ben..belki de bu dualar sayesinde..
çünkü dr.um bile ne zaman olur bilinmez diyordu..
birden bire minicik bir mucize oldu

Aminnn Allah ım sevincimi yasatıor ama korkum da var..
ne cok kötü seler okuyorum burda..kese benm için büyük olay şimdi:18:
cumartesi içinde eksik etme dualarını..

ohhhh büyüsün minik defnemiz..ismiyle yasasın insallah...
Allah ım herkesin bebegini saglıkla hayırla kucagına almayı nasip etsin..

aa bu arada kız için ekşi mi yedin cidden

eveeettttttttttt sevvvvcaannnııımmmmmmmmmmmmm
ama daha cok yeni teyzesi...
kesesini cumartesi görücez insallah...

sen nasılsın bakayım?NASIL GİDİYOR ANLAT?

ay ay yesinler senı emi kuzum beraber adet olduk hamiş aynı gün dr. gidiyoruz hadi bakalım hakkımıza hayırlısı olsun inş. gülüm
inş. bebeklerimi,zide sağlıkla kucağımıza alırız meryemcim

Aminnnn kuzucummm...Aminnnn
o günleri de gördümmü artık bana hava da kara da ölüm yok diyorum..

Rabb im saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin olmayanlara da versin insallah

kızlar merhaba ben 15 gunluk ılaç kullanıyordum doktor 3 ay ıcınde hamıle kalabılırısn dedı daha 15 gun olmadı 13. gun çok az kahverengı leke geldı sonra kesıldım ertesı gun yıne 3 gun devam ettım sadece kahverengı leke bugunde regl olmam lazım ama bısey yok kasıklarım arada ağrıyor ama bişe gekmiyo bide bırkere sankı batma hıssettım sızce hamılelık olabılırmı varmı tecrube ? allah ısteyen herkeze nasıp etsın inş.

insallahhh canımm benn aslın da hiç düşünmek istemiyom artıkk ama olmuyo işdee
allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

ahh evet herseye aglıyorunn ama inan elimdee deill bu da benimm napımm canımm

ne kadar güsell anlatıyorsunn evet ben hep öle diyorumm kesin çok sımartırımm o kadar hasretim kii her seyi yaparımm onun için diorum ama sonrasıını düşünüyorumm ve nasıl olur nasıl evlat olur sonra beni tanımassa diyorumm,allahım hayırlı evlat nasip etsinn
inşallah en kısa zaman da bizleredee

Hosgeldin arkadaşım...
Anladigim kadarı ile progynex kullanıyormuşsun... bu ilaç progesteron hormonu eksikliginde yani adet düzenlemek amacı ile kullanıyor bildiğim kadarı ile... bence bu tip ilaclarda lekelenmeler olası bir durum... inşallah gebissin dir... ama beklemenin de faydasi büyük bence... bir hafta daha tanı kendine... ilaç bitince 3-7 gün içinde adet olabilirsin... ama inşallah bebis ihtimali daha yüksek bir sonuctur... rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…