tatli hamisim nasilsin? sekerim sen neden hamilelik imzasi kullanmiyosun?
ehhhh iyiyim ben kuzucm... yapmıyacagım büyük ihtimal ben..
giriyorum okuyorum ben.
meriiiiiiiiiiiiiiiiiii hamilemisin canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet bencede cok goze batiyor ama benim cizelge gibi kucuk cizelge yapa bilirsin istersen sana linki vere bilirim
eveeettttttttttt sevvvvcaannnııımmmmmmmmmmmmm
ama daha cok yeni teyzesi...
kesesini cumartesi görücez insallah...
sen nasılsın bakayım?NASIL GİDİYOR ANLAT?
aaa bak bu daha ii fikir gibi...
sen linki ver bana..belki ilerde yaarsam ondan yaparım
ayy cok sevindim umarım sağlıkla gelişir bebişin bol dua ediyodum sizin için... hamilelerin duaları kabul olurmu görmek istiyodum ben de dahil cok kişinin duasını aldın ne güzel... ara ara girip bakıyodum senle ilgili gelişme var mı diye cok sevindim Allahım bu sevincini doyasıya yaşatsın canım ben iyim cok sukur.. defnem büyüyor teyzesi darısı senin bebeğine ve hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun inş...
evet canım sen cok uzak kaldın yaa suan 6+5 ım saglıklı allaha sukur kalp atısınıda duyduk rahatladık
elifim canım benım çok sevindim bunamaşallah ama bir daha altdan baktırma annemler iyi değil diyorlar dr. pek inanmıyorlar ama sen yınede baktırma canım
canım ınankı bılmıyorum ıyı bıseymı ama benım hıc ogle agrım fılan olmazdı o yuzden farklı geldı zaten
canım benım belırtım goguslerdeydı normalde hıc agrı olmazdı cok fazla oldu bıde sabah namaza kalkınca kendımde olmuyordum ama uyku sersemlıgıne verıyodum hep mıdem bulanıyodu gozlerım kararıyodu
eveeettttttttttt sevvvvcaannnııımmmmmmmmmmmmm
ama daha cok yeni teyzesi...
kesesini cumartesi görücez insallah...
sen nasılsın bakayım?NASIL GİDİYOR ANLAT?
ay ay yesinler senı emi kuzum beraber adet olduk hamiş aynı gün dr. gidiyoruz hadi bakalım hakkımıza hayırlısı olsun inş. gülüm
inş. bebeklerimi,zide sağlıkla kucağımıza alırız meryemcim
efendim balım
hiççççç ordamısın acaba die ses ettim..
kız konusmasan konusacagın yok ha..
koca topicte ikimiziz insan bi slm verir
insallahhh canımm benn aslın da hiç düşünmek istemiyom artıkk ama olmuyo işdeeayy canımm ya benim 12 gün var daha son 1 senedir göğüs ağrısını unuttuydum ben bu ay yine başladıı hayırdır inşallaaahhh... snede streslenme canımm bi bakarsın hamişlik belirtisi çıkıverir ii düşünelim ii olsunn
bakk ttalmı hepimizin sorunu olo yalan değill..her zamn olumlu olcaz diye de bişe yok..bazen öle anlar gelokii her şeye ağlamak geleo insnn içinden tvde gördün canbebe reklmından tut su reklmına kdr....bizz kadınız...nedendir bilinmez ağllamk için yartıldık sankii...bazı dönemler normll..ama hamile kal o zamn dicem sana ne kdr gerksiz şeylere ağlıyodun dimi...o yzüden üzlme demk ağlama demk yersz şimdi..bakasınn sorunlarını bile kafana takıp ağlrsın..ama şunu bil kendine acıyıp ağlıyosun yazıkk ...düşünn bii silklen kendine gell..
bak bu gece herkes birini htrlatıyo bana uyuz oldum birini sende silkelenn sinir etme benii
Ayy maşaAllah kocana.. Bak sende burada şanslısın seydam..
Ama yinede Rabb'im çok bekletmez.. Kat kat katlanır sevginiz bebekle inşaAllah..
Burada herkes bebek bebek diye yanıp tutuşuyor daa....
Yarın birgün bebeğiniz oluncaaa.. Ve 2-3 yaşına gelinceeee..
Heryeri karıştırmaya, dağıtmaya, durmadan ağlamaya başlayıoncaaaa
göreceğim ben sizi...
O zaman nasılda döveceksiniz belkide o yavrucakları.. Nasıl sinirden
gözleriniz dönecek.. O zaman beni hatırlayın e mi.. Bu dediklerimi...
Benim bir tanıdığım vardı.. Bir kızı vardı, hiç unutmuyorum adıda tuğçe'ydi kızının..
Evinden sürekli ama sürekli bağırma sesi gelirdi.. Hala düşündükçe içim yanar..
"Tuğçeee.. Allah alsın seniiii.. Allah alsın seniii." diye bağırırdı..
O bebeğin birgün aniden öleceğinden çok korkardım..
Bakın sakın kızlar.. Şİmdi yok ben asla yapmam diyeceksiniz biliyorum..
Ama iş öyle değil.. Çocuk büyütmek çok zor.. Hatta dünyanın en meşakkatli şeyi..
"Kızı beşik başında gör" demiş atalarımız.. İŞ beşik başında anne olmakta..
Bu abla öğüdünü sakın unutmayın e mi..
Gerçekten anne olmak için anne olun.. Çocuk psikolojisi kitapları okuyun bol bol..
Yoksa herkes anne.. Siz diğer annelerden olmayın.. ÖZEL ANNE olun...
Kız seydaam.. Yazdıklarımız sende yakından ilgisi yok haa..
Aklıma geldi yazayım dedim..
Lafım herkese.. Hepimize...
tamam tatlim bak bu adrese tiklayarak yapa bilirsin Lilypie - Pregnancy & Maternity Tickers
ben cikiyorum yemek yapmam lazim aksam gorusmek uzere kendine ve bebise iyi bak ALLAHA emanet olun
kızlar merhaba ben 15 gunluk ılaç kullanıyordum doktor 3 ay ıcınde hamıle kalabılırısn dedı daha 15 gun olmadı 13. gun çok az kahverengı leke geldı sonra kesıldım ertesı gun yıne 3 gun devam ettım sadece kahverengı leke bugunde regl olmam lazım ama bısey yok kasıklarım arada ağrıyor ama bişe gekmiyo bide bırkere sankı batma hıssettım sızce hamılelık olabılırmı varmı tecrube ? allah ısteyen herkeze nasıp etsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?