Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy canım süper haber:)hayırlı olsun ne kadar oldu ben uzak kaldım forumdan
evet canım sen cok uzak kaldın yaa suan 6+5 ım saglıklı allaha sukur kalp atısınıda duyduk rahatladık

canım ınankı bılmıyorum ıyı bıseymı ama benım hıc ogle agrım fılan olmazdı o yuzden farklı geldı zaten
kızlar hamile kaldığınız ay adet belirtilerini yaşamış mıydınız?

canım benım belırtım goguslerdeydı normalde hıc agrı olmazdı cok fazla oldu bıde sabah namaza kalkınca kendımde olmuyordum ama uyku sersemlıgıne verıyodum hep mıdem bulanıyodu gozlerım kararıyodu

anladım canımm ne diim hayırlısı olsun bekleyip görücezz

bu kez yanılıodur o zaman inşallah...canımm ama ya olmazsann hiçç yanii kesinleştir durumunuu kafan rahat olur hiç değilse Rabbim kalbindekini kaderine yazsınn hayırlısıyla

ayy cnm innki kafam çok rahtt olursa olur kascak bişe yokkk....aminn cnmm amnnn ama şuan kalbmden adet olmak geço

evet canım bu gun gıttım karından goremedı ama alttan orduk bebegı kalp atıslarınıda duyduk 6+5 dedı sımdılık bı problem yok gayet saglıklı dedı sahı sen ne yaptın sen gıttınmı

Ohh çok şükür..
Hep güzel haberler gelsin bu topkte inşaAllah..
Herkesten yağsın müjdeler...

dr bana 5 haftalık dedi, ama bu hesaplamalara göre 7 hafta gözüküyo anlamadım bu işi:)

Canım son 1 haftada döllenme olmaz diye birşey yok.. Benim son hafta yumurtlamam oldu..
Demek ki, geç döllenme, geç yumurtlamayla oluyor.. Eee bebek geç döllenince de 1 hafta daha
küçük çıkıyor usg de.. Benimde öyle mesela.. Son adet tarihine göre 14 haftalığım ama gerçekte 13..
Amaan boşver yaaa, bebek sağlıllı olsunda, geç olsun...

Ayy maşaAllah kocana.. Bak sende burada şanslısın seydam..
Ama yinede Rabb'im çok bekletmez.. Kat kat katlanır sevginiz bebekle inşaAllah..

Burada herkes bebek bebek diye yanıp tutuşuyor daa....
Yarın birgün bebeğiniz oluncaaa.. Ve 2-3 yaşına gelinceeee..
Heryeri karıştırmaya, dağıtmaya, durmadan ağlamaya başlayıoncaaaa
göreceğim ben sizi...
O zaman nasılda döveceksiniz belkide o yavrucakları.. Nasıl sinirden
gözleriniz dönecek.. O zaman beni hatırlayın e mi.. Bu dediklerimi...

Benim bir tanıdığım vardı.. Bir kızı vardı, hiç unutmuyorum adıda tuğçe'ydi kızının..
Evinden sürekli ama sürekli bağırma sesi gelirdi.. Hala düşündükçe içim yanar..
"Tuğçeee.. Allah alsın seniiii.. Allah alsın seniii." diye bağırırdı..
O bebeğin birgün aniden öleceğinden çok korkardım..

Bakın sakın kızlar.. Şİmdi yok ben asla yapmam diyeceksiniz biliyorum..
Ama iş öyle değil.. Çocuk büyütmek çok zor.. Hatta dünyanın en meşakkatli şeyi..
"Kızı beşik başında gör" demiş atalarımız.. İŞ beşik başında anne olmakta..
Bu abla öğüdünü sakın unutmayın e mi..
Gerçekten anne olmak için anne olun.. Çocuk psikolojisi kitapları okuyun bol bol..
Yoksa herkes anne.. Siz diğer annelerden olmayın.. ÖZEL ANNE olun...

Kız seydaam.. Yazdıklarımız sende yakından ilgisi yok haa..
Aklıma geldi yazayım dedim..
Lafım herkese.. Hepimize...

ayy cnm benmm kocam allh razı olsun iidr o konuda..allh bi bbeekel neşemizi artrsın inşllhhh...inşllh çok bekletmez rabbm ama bekletirse de yüce rabbm bana sabır versinn bazen korkuyorum 3. seneye grmek üzereym ve daha çok bekelrm diye korkuyorumm korkumdan ağlıyorumm...öbür türlü içm rahaht rabbm her şeyn hayırlısını versn cnmm....

bu arada btn sözlrine ktılıyorummm..ayy benm ablamdarda çok geç couk sahibi oldu annemn daysınn kızları..ama onlar hç bağırmazlar çocuklrına o yzden çook hoşuma gidoo...bende i anne olmak istyorum..disiplinliym ama çocuk üstynü kirletti diye bağıra odayı dağııtı yaramazlık yaptı diye kızan anne olcamı snamıyorum...yerki ağlayarak dedini yaptrmasınn bide yemek sorunu olmasınn
ayy düşünrkebn bile insan ne çok mutlu olo..
bana bol bol dua ednn cnmm...ben her duamda sizi unutmuyorum szide beni untmayınn...
ya rabbm bu ayımı hamileliğimle taçlandırsın ya da adet olim doktra

canım valla siz çok hızlısınız ya insanın her gün yapasıda gelmez zaten her gün ilişkide önermiyorlar gün aşırı ve sabah yapman gerekiyormuş tatlım o zaman iyi sonuç alınıyormuş fazla çalışma kendini kasma her şeyi oluruna bırak....

Tatli seker anne adaylari nasilsiniz bakalim? ben onceki kadar cok vakit geciremiyorum burda ama her gun gecmisi okuyorum unutmayin beni tamam mi dualarinizi da eksik etmeyin hamisler sizde dua edin INSALLAH kabul olur ve RABBIM bana ve isteyen arkadaslarada nasip eder hayirlisiyla

ben iyiyim güzelim beninm...sen nasılsın?neden önceki gibi vakit gecırmıosun acaba bizlerle?
Sizler de hep benm dualarımdasınız kuzum...Allah ım herkese tattırsın bu güzel duyguları..

ben iyiyim güzelim beninm...sen nasılsın?neden önceki gibi vakit gecırmıosun acaba bizlerle?
Sizler de hep benm dualarımdasınız kuzum...Allah ım herkese tattırsın bu güzel duyguları..

AMIN CANIM AMIN, bende iyiyim. simdi hava guzel ya her gun ise gidiyorum sonra ev isleri esim isten gelince biraz onunla zaman geciriyorum sonra yatma marsi onceleri lig mi ne vardi esim de tam bi mac hastasi oldugu icin o her gun mac izlerken ben de topikte oluyodum ama galiba yine baslayacak maclar o zaman geceleri hep burda olucam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…