evet canım sen cok uzak kaldın yaa suan 6+5 ım saglıklı allaha sukur kalp atısınıda duyduk rahatladıkayy canım süper haber:)hayırlı olsun ne kadar oldu ben uzak kaldım forumdan
canım ınankı bılmıyorum ıyı bıseymı ama benım hıc ogle agrım fılan olmazdı o yuzden farklı geldı zatenşuan benimde öle oluo canımm yumurtlamamın üstünden 5 gün geçtii benim hormon sevyem iiyken adetlerim düzendeyken göüğsten bilirdim adet olucamıı ama 1 senedir ağrım sızım olmuodu bu ay varr... gebelik varsada yoksada ii bişey bu die düşünüorumm hayırlısı ama bebiş varsada fena olmaz tabi
kızlar hamile kaldığınız ay adet belirtilerini yaşamış mıydınız?
evet canım sen cok uzak kaldın yaa suan 6+5 ım saglıklı allaha sukur kalp atısınıda duyduk rahatladık
canım ınankı bılmıyorum ıyı bıseymı ama benım hıc ogle agrım fılan olmazdı o yuzden farklı geldı zaten
canım benım belırtım goguslerdeydı normalde hıc agrı olmazdı cok fazla oldu bıde sabah namaza kalkınca kendımde olmuyordum ama uyku sersemlıgıne verıyodum hep mıdem bulanıyodu gozlerım kararıyodu
bu kez yanılıodur o zaman inşallah...canımm ama ya olmazsann hiçç yanii kesinleştir durumunuu kafan rahat olur hiç değilse Rabbim kalbindekini kaderine yazsınn hayırlısıyla
nilü taze bitti meri versek
neresindensin semra cım :):):):):):):):):)
canım ben beylikdüzün de oturuyorum :) sendemi istanbuldasın?
evet canım bu gun gıttım karından goremedı ama alttan orduk bebegı kalp atıslarınıda duyduk 6+5 dedı sımdılık bı problem yok gayet saglıklı dedı sahı sen ne yaptın sen gıttınmı
dr bana 5 haftalık dedi, ama bu hesaplamalara göre 7 hafta gözüküyo anlamadım bu işi:)
ayyy cnmm allh nazardan sakınsın benm kocam benden sabırlı heee o konuda..ban ahep destek olurr..lafını bile etmez..ben senle çocuk için evlenmedim rabbm bi kere verdi bida olurr der kaptr konuyuu...ağladım zamnda şebeklinden geçilmezz
Ayy maşaAllah kocana.. Bak sende burada şanslısın seydam..
Ama yinede Rabb'im çok bekletmez.. Kat kat katlanır sevginiz bebekle inşaAllah..
Burada herkes bebek bebek diye yanıp tutuşuyor daa....
Yarın birgün bebeğiniz oluncaaa.. Ve 2-3 yaşına gelinceeee..
Heryeri karıştırmaya, dağıtmaya, durmadan ağlamaya başlayıoncaaaa
göreceğim ben sizi...
O zaman nasılda döveceksiniz belkide o yavrucakları.. Nasıl sinirden
gözleriniz dönecek.. O zaman beni hatırlayın e mi.. Bu dediklerimi...
Benim bir tanıdığım vardı.. Bir kızı vardı, hiç unutmuyorum adıda tuğçe'ydi kızının..
Evinden sürekli ama sürekli bağırma sesi gelirdi.. Hala düşündükçe içim yanar..
"Tuğçeee.. Allah alsın seniiii.. Allah alsın seniii." diye bağırırdı..
O bebeğin birgün aniden öleceğinden çok korkardım..
Bakın sakın kızlar.. Şİmdi yok ben asla yapmam diyeceksiniz biliyorum..
Ama iş öyle değil.. Çocuk büyütmek çok zor.. Hatta dünyanın en meşakkatli şeyi..
"Kızı beşik başında gör" demiş atalarımız.. İŞ beşik başında anne olmakta..
Bu abla öğüdünü sakın unutmayın e mi..
Gerçekten anne olmak için anne olun.. Çocuk psikolojisi kitapları okuyun bol bol..
Yoksa herkes anne.. Siz diğer annelerden olmayın.. ÖZEL ANNE olun...
Kız seydaam.. Yazdıklarımız sende yakından ilgisi yok haa..
Aklıma geldi yazayım dedim..
Lafım herkese.. Hepimize...
yaa gec döllenme nası oluyo ozaman....
onu bilmiom ben
buarada 7 basta 7 sonda 15 gün gitti..
6günde adet halii..
21gün bitti...
kız ayda 7-8günle olurmu bu iş...
valla ben çalısın bol bol derim..bu ay 22 günde 18gn calıstım...
ne mutlu türküm diyene
Tatli seker anne adaylari nasilsiniz bakalim? ben onceki kadar cok vakit geciremiyorum burda ama her gun gecmisi okuyorum unutmayin beni tamam mi dualarinizi da eksik etmeyin hamisler sizde dua edin INSALLAH kabul olur ve RABBIM bana ve isteyen arkadaslarada nasip eder hayirlisiyla
ben iyiyim güzelim beninm...sen nasılsın?neden önceki gibi vakit gecırmıosun acaba bizlerle?
Sizler de hep benm dualarımdasınız kuzum...Allah ım herkese tattırsın bu güzel duyguları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?