Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Slm kızlar
kimse yok ama yinede yazayım çok uzun zaman oldu giremedim mağlum dr araştırmalarımız devam ediyo sıkıntımız büyük tüp bebek için mecbur bırakılmak istemiyorum muhakak bi çağre bi çözüm vardır diye düşünüyorum ama sizi takip ediyorum yazamasamda.elifffff canım arkadaşım çok sevindim inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.mericim özelden msj atmışsın henüz atma yetkim yokmuş cevap veremedim.benim kırmızılar dün geldi sat 15 mayıs bat 15 haziran çok teşekkür ederim canım ilgin için. bundan sonra daha sık girmeye çalışıcam gerçekten desteğe çok ihtiyacım var çokk öpüyorum sizi

evet canım eksi ve tuzlu yiyordum sende mi kız istiyorsun... sağlıklı olması ilk dileğimiz tabiki Allahım her iki cinsiyetten de verip bu güzel duyguyu yaşattırsın... darısı tüm isteyenlere inşallah sen de bol bol dua et isteyen herkesin kucağı bebişle dolsunn..... öpüyorummm

canm evet saglıklı olması ilk dilegim ama nedense küçüklükten beri hep kız cocuk hayalim var..hayırlısı artık..
birde söle bişe var biz 3 kızız..alıstım mı nedir kıza

teşekkür ederim iyi dileklerin için..bende seni çok öpüyorum

ayhh bende gelıorum gelıorum kimsecikler yok

yarın 5-6 aile misafirim gelecek eşimin iş arkadasları...

evi aldık 1sene bitti yeni ev görmeye gelecekler.
bugün tüm gün temizlik yaptık eşimle hoş saolsun beni hiç yormadı...
ama aksamdır tatlı kurabiye yaptım attım dolaba..
sabahta pogaça börek falan yaparım yanına birde degişik bir salata uydurdum mu ohh benden iisi yok.:118:

Son düzenleme:
meri meri asskım, yatmadan bir bakayım diye geldim..
Naber, yorulmuşsun bugün..
Hadi kolay gelsin.. Ayyh burada da olsa da kurabiye falan yesek yaa..
olleeyysss cok sevindim seni gördügüme.
ahh...ahhh benm asskkımmm kurabiyemi istemiş anammm canınımı istettim yoksamhiçte düşünmeden yazdım
keşke yakınımda olaydın da bir tabak doldurup getireydim sana
aman ii ol cnmm benmmm..hepp ii ol allh bozmasın cnm

amin canm sen nasılsın bakayım

meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aşkımmmmmmmmmmmmmmm nasıl sedvindim inanamazsın ayyyyyyyyyyyyyyyyyy gözün aydın bebeğim ya

Ayy evet yaa.. Kurabiye falan deyince, birden canım çekti işte..
Ama öyle aşerir gibi değil, canını sıkma sen..

amn iim ne olsun işte öleee

amn iim ne olsun işte öleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…