sağollasın bitanemmm valla uykum kaçtıı ilk sebeb sizin sohbetiniz merak başa belaaa :))) ikincisi göğüs ağrısı sızlıoooolarrr sırtıma vuruo ağrısı canım hayırdır inşallah :18::18: sen napıosun canımm naptınn varmı gelen giden testi tekrar ettinmi
ıyı geceler tatlı ruyalar canım
ıyı gıdıyo allah sukur bu gun kalp atıslarını duyduk hersey yolunda cok sukur. evet canım hemde ne agrımak halada devam edıyor bıde cok buyuduler bazen ustune bıle yatamıyom o derece yanı
evet canım allaha sukuraaaayyyyy mercimekk hareketlendi demeeekkk canıııııııımmmmm çok çok çokkkkk sevindimm hadi gözün aydınnn.... kaç gün önceden başladıydı canım göğüs ağrıılarınn
kızlar ben kacar erkencıyım hepınız allahıma emanet olun yenı bı gune yenı umitlıe baslayalım inşallah
ayy cnm üşütmüş olabilrmisinn kiii..
benn iiym cnm test yapmadım bida ztn pazartesi yaptımm gelen gdin yokk..ayy gelse doktora gtcem uyusss etti benii yaa
aa ıstersen unut sen bılırsın ben hatırlatırımkı kendımı yıne
ahaha guldurdun benı merı yaa ne guzel de yazmıssın
elifzade ayy hamilemisin yoksa?
ayy cnm ben 5 nisanda adet oldum 15 diye hesapaldım ama olmadı gene geçen ay gbii ..hamilede değilim öl eişte cnmmŞEYYDAMM sendende güzel haberlerini alıcaz inşallah!batın 15 mayısdı fazla fazlamı hesap yaptın?
ii geceler herkese...
yok kuzum üşütme gibi bişey değil buu ya adetlerim düzene girior artık ondan olması gerekenler oluo vücudumda die düşünüomm hıh belkide diorum bi umut sanmıom ama vardır bişiler Allah bilir işte kuzumm.. amanınnn sen bek sabırlı çıktın canımm yaa bu kırmızılar gelsede ii gelmesede belirsizlik yok oluor en azından aman inşallah hamişsindirde gelmez hiç canıııımmmmmm
evet canım hamıleyım allaha sukur rabbım sızlerede nasıp etsın ısallah
evet canım allaha sukurcanım benım yumurtlamadan 1 hafta sonraydı sanırım bata 1 hafta kala fılan olması lazım
ıyı geceler tatlı ruyalar
ahh teşekkür ederim canm nilüpüm benim...kızlarr mehabaa...foruma girince ilk sayfaya baktım öncee hamiş varmı dıyee bıde ne göreyimmm MERİİİİİ hamişşş,,ayy kalbim güm güm attı görüncee ya inan çook sevindimmm,,tebrik ederimm...yaren ve nil in cinsiyetlelri belli olmuşmu acaba onları merak ediyorum bıdee ŞEYYDAA bugun bat ınn giremiyorum sıteye ama bak bılıyorum yanı unutmadım aklımda:)) senden ne haber merak edıyorummm..
beni soracak olursanın her günüm aynı olmuyor,,bazen çok bulantı oluyo bulantıdan ziyade halsizlik,,yada sadece sabahları olup geçiyor,,değişiyor yani ilkinden farklı bu hamileliğim..hazıranın 7 sınde gıdıcez hastaneye inşallah saghlıkla göreyım merak edıyorum cinsiyette bellı olur belkı...
iştee böyleee yıne gelirim inşallahh,,,kendınıze ii bakınn...??
bana neden bulmuyorsun sen
geçmiş olsun artık nilim...Aa erva gelmiş.. Kız nerelerdesin sen, neden giremiyorsun ki nete?
Benimkinide yareninkininde cinsiyetiş belli değil daha..
Aslında benim doktor kontrolüm geldi ama bekleyebildiğim kadar,
Yani sabredebildiğim kadar geç gideyimki cinsiyeti iyice görünsün diye
geç gitmeye çalışacağım bu kez..
Bakalım kaç gün dayanabilirsem.. 20 mayısta ikili test için çağırmıştı dr.
İkili testide yaptırmayacağım ben..
O yüzden birazda sallamak istiyorum..
Canım benim yaa, bende bu bulantılardan mahvoldum yaa.. Hele bugün..
3. ayı doldurdum artık yavaş yavaş geçecek diye beklerken, bugün mahvetti gene beni..
Sabahtan akşama kadar aralıksız bulandı.. Halsizlikten elimi kolumu kaldıramadım..
Ahhh bir geçse.. ah...Rabb'im yardım et, herkese... banada...
benım sadece sabahları oluyo bulantı ama dedıgım gıbı günü günümü tutmuyor..hele bu ara da nezle oldum hep yatıyorum halim yokk..bende buyuk ihtımal yaptırmıcam 2 li testı boşuna stres,ense kalınlık normalse gerek yok inşallah herşey yolundadır..bende dok.gıttıgımde 14 haftalık falan olmuş olucam inşallah,,ozaman cinsiyet belli olur belkı dıyorum..
meri ye çokk sevindim yalnızzz..rabbim herkeslere nasip etsinn..
ayy cnm ben 5 nisanda adet oldum 15 diye hesapaldım ama olmadı gene geçen ay gbii ..hamilede değilim öl eişte cnmm
aman düzene grsn cnm yaaa...umudunu yitrme çok ta düşünemee
benm sıkıntı oloo kırmızılarr uyuz bi durum gel dimi yok illa geçkcekk
şuan benimde öle oluo canımm yumurtlamamın üstünden 5 gün geçtii benim hormon sevyem iiyken adetlerim düzendeyken göüğsten bilirdim adet olucamıı ama 1 senedir ağrım sızım olmuodu bu ay varr... gebelik varsada yoksada ii bişey bu die düşünüorumm hayırlısı ama bebiş varsada fena olmaz tabi
inşallh cnmm hamişsindrr ...rabbm hepimize versin yaa
du öle deme canımm şeydamm inşallaaaaaaaaaaaaaahhhh bebişin vardııııııır merakla bekliorum sonucunuuuu16: ne zaman gitcen doktora
ayy cnm keşke öle bişe olsa ama yok yani test hiç bir zamn yanlımadı bende....
ay ne zamn adet olursam o zamn gitcem cnmm doktoraa
kızlar hamile kaldığınız ay adet belirtilerini yaşamış mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?