Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ayy cnm üşütmüş olabilrmisinn kiii..
benn iiym cnm test yapmadım bida ztn pazartesi yaptımm gelen gdin yokk..ayy gelse doktora gtcem uyusss etti benii yaa

aaaayyyyy mercimekk hareketlendi demeeekkk canıııııııımmmmm çok çok çokkkkk sevindimm hadi gözün aydınnn.... kaç gün önceden başladıydı canım göğüs ağrıılarınn

ŞEYYDAMM sendende güzel haberlerini alıcaz inşallah!batın 15 mayısdı fazla fazlamı hesap yaptın?

ii geceler herkese...

aaaayyyyy mercimekk hareketlendi demeeekkk canıııııııımmmmm çok çok çokkkkk sevindimm hadi gözün aydınnn.... kaç gün önceden başladıydı canım göğüs ağrıılarınn
evet canım allaha sukur canım benım yumurtlamadan 1 hafta sonraydı sanırım bata 1 hafta kala fılan olması lazım
kızlar ben kacar erkencıyım hepınız allahıma emanet olun yenı bı gune yenı umitlıe baslayalım inşallah

ıyı geceler tatlı ruyalar

ayy cnm üşütmüş olabilrmisinn kiii..
benn iiym cnm test yapmadım bida ztn pazartesi yaptımm gelen gdin yokk..ayy gelse doktora gtcem uyusss etti benii yaa

yok kuzum üşütme gibi bişey değil buu ya adetlerim düzene girior artık ondan olması gerekenler oluo vücudumda die düşünüomm hıh belkide diorum bi umut sanmıom ama vardır bişiler Allah bilir işte kuzumm.. amanınnn sen bek sabırlı çıktın canımm yaa bu kırmızılar gelsede ii gelmesede belirsizlik yok oluor en azından aman inşallah hamişsindirde gelmez hiç canıııımmmmmm

ŞEYYDAMM sendende güzel haberlerini alıcaz inşallah!batın 15 mayısdı fazla fazlamı hesap yaptın?

ii geceler herkese...
ayy cnm ben 5 nisanda adet oldum 15 diye hesapaldım ama olmadı gene geçen ay gbii ..hamilede değilim öl eişte cnmm

aman düzene grsn cnm yaaa...umudunu yitrme çok ta düşünemee
benm sıkıntı oloo kırmızılarr uyuz bi durum gel dimi yok illa geçkcekk

evet canım allaha sukur canım benım yumurtlamadan 1 hafta sonraydı sanırım bata 1 hafta kala fılan olması lazım

ıyı geceler tatlı ruyalar

şuan benimde öle oluo canımm yumurtlamamın üstünden 5 gün geçtii benim hormon sevyem iiyken adetlerim düzendeyken göüğsten bilirdim adet olucamıı ama 1 senedir ağrım sızım olmuodu bu ay varr... gebelik varsada yoksada ii bişey bu die düşünüorumm hayırlısı ama bebiş varsada fena olmaz tabi

ahh teşekkür ederim canm nilüpüm benim...
Allah ım kucagımıza almayıda nasip etsin insallah...
kızlardan haber yok daha..
allah ım sana da şifa versin insallah bulantıların azalır biter.
3ayını doldurdun artık

suayy kuzum sana bi avatar buldum bak bakalım

Eki Görüntüle 417018
bana neden bulmuyorsun sen
geçmiş olsun artık nilim...
insallah ii olursun bi an önce..
aklım sende hep..dualarımdasın

Maaşaallah yaadaha dün gibi nilüp üm ama 12 haftan doluyor demek...
insallah bulantılarında gecer..
Nil in de seninde

yine teşekkür ederim kuzum.cumartesi kese için çagrdı dr.çok heyecanlıyım:18::18::18:
bana dua et olur mu?

du öle deme canımm şeydamm inşallaaaaaaaaaaaaaahhhh bebişin vardııııııır merakla bekliorum sonucunuuuu 16: ne zaman gitcen doktora

inşallh cnmm hamişsindrr ...rabbm hepimize versin yaa

du öle deme canımm şeydamm inşallaaaaaaaaaaaaaahhhh bebişin vardııııııır merakla bekliorum sonucunuuuu 16: ne zaman gitcen doktora

ayy cnm keşke öle bişe olsa ama yok yani test hiç bir zamn yanlımadı bende....
ay ne zamn adet olursam o zamn gitcem cnmm doktoraa

ayy cnm keşke öle bişe olsa ama yok yani test hiç bir zamn yanlımadı bende....
ay ne zamn adet olursam o zamn gitcem cnmm doktoraa

bu kez yanılıodur o zaman inşallah...canımm ama ya olmazsann hiçç yanii kesinleştir durumunuu kafan rahat olur hiç değilse Rabbim kalbindekini kaderine yazsınn hayırlısıyla

kızlar hamile kaldığınız ay adet belirtilerini yaşamış mıydınız?

canım ben ilkinde dikkat etmedimde ikincide bizzat yaşadım kaybettim gerçi onu sonradan ama adet olucağım zaman ne yaşıosam bel ağrısı stresss sivilce göğüslerde şişlikk hepsiini yaşadmm hatta adet oldum sanıp bakmaya gittiğim bile oldu yanii 6 gün geçti test yaptım sonuç pozitif hala yaşıodumm adet belirtilerinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…