Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yok canım gayet memnunum kutahyadakı en ıyı doktor bence ama hıcbır problem yok 3 ay bekleyelım dedı

bencede bekle yavrum amannnn birazda kafayı rahtlat aa sen kutahyadamı oturuyon ayy hemen bi ortak noka bulayım dedim ama bulamadım aaa tamam var bi tane eşim orada acemı birliğini yapmış hahahah

one ne ıse yarıyo nasıl yapcam

ay cnım sütü kaynatıyo 3 4 litre sütü içne 1 demeta madonoz koycan iyice kayntcnn..sonra alt kısmını çıkrcan sütü bi kovaya ya da bi lehene koy üstüne çömel etrafını battanyyle kapa..30 dkka bekle en az..sonra kurulan o gece ilşkiye gir..hem tüpleri temizliyo hem de bebn tutunmasına kolylık sağlıyo ..adetn 2. gnünde çörek otu kürüne başla ...

ayy cnm benmm ztn oda orda yapmmışkiiii
orda acemi birliği yapmış
ordanda
bitlise gitmiş
bitlise de
komanda olak yapmışş

canım komando olabılmesı ıcın once acemılıkte egıtım gormesı lazım benım esım ısparta egrıdırde komado olarak yaptı ustalıgınıda kuzey ırakta komando olarak yaptı tamm anlatabıldımmı

bilmemki benm hiç haberim yok...
kocası evdeyse o girdirmemiştir nete..

anammmm daglara taşlara huysuz bir kocası var

sen nasılsın meryem cim gözume bişeyler ilişti doğrumu bi tahlıl 210 falan gördum ama hayırlı olsun girmedım bi kaç gundur şimdi gördum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…