Kıslar ben geldim..bakim ne yapıyonuz dediydim
sene 2012 belkı degısmıstır
sen nasılsın meryem cim gözume bişeyler ilişti doğrumu bi tahlıl 210 falan gördum ama hayırlı olsun girmedım bi kaç gundur şimdi gördum
evet cnm gececi buhafta yarında gececi sonra iş yok pzarteside 4 12 cnm benmmaa he bılmıyodum cnm ya
ee sende yazmadın bana hiç kuzum ama senın eşin gececımı kı bu saatte o zaman giiyosun heralde dimi cnm
hıım ben de anlamm o işlrdenn cnm benmmcanım komando olabılmesı ıcın once acemılıkte egıtım gormesı lazım benım esım ısparta egrıdırde komado olarak yaptı ustalıgınıda kuzey ırakta komando olarak yaptı tamm anlatabıldımmı
hoşgeldnn cnmm nasılsınn cnmmKıslar ben geldim..bakim ne yapıyonuz dediydim
izmitte de yok cnm ama burda acemi birliği yapanlar dağa gidooo
evet cnm gececi buhafta yarında gececi sonra iş yok pzarteside 4 12 cnm benmm
hıım ben de anlamm o işlrdenn cnm benmm
hoşgeldnn cnmm nasılsınn cnmm
haha benım koçiş 78 lı malum epey yıllar gecmiş oysakı o askerdeyken ben daha orta okulu bitirmışım
hoşbuldum tatlım..iyiyim fena sayılmam:44:hg zeynep im...nasılsın kuzum?
aksamüzeri bi fırca attım sana sanki
evet dogru.
aman senn de bişeyden haberin yok..bi hamile kaldın b uraları unuttun hıh
4 12 derken hangi 4 12 bıraz daha açıklayıcı olursa iyi olur şeydacığım ona göre psilkolojımı ayarlıcamda
aksam ustu 4de ıse gıdıyo gece 12 de gelıyo
fabrikda çalışıyo cnm fordsenın esın ne ıs yapıyo benımkıde vardıyalı en guzel 4 12 olan
aman iiol cnmmhoşbuldum tatlım..iyiyim fena sayılmam:44:
senin gibi cici anneden gelen fırça,boya ne varsa başım gözüm üstüne
hoşbuldum canım benim..iyi sayılırım
yaa songl sen iimsin çiçem yaa 20 da kesemi gözüküryok tatlım ya elektrık kesıldı su kesildı bağlantı koptu falan oldu filon oldu giremeım ee ne kadar lıuk beebn kestı gordunuz mu şeyden mı yoksa öbur şeyden mı nasıl cokmu gureştınız yoksa yummurtlama gunlerınımı takıp ettınız yoksa yumurtlamaduınzı zammanlaedada şy ettınızmı son soru iğneyle bardak testı yapmışmıydın yaptıysa karanlık yer olarak nereyı kuyllandın
4 12 derken hangi 4 12 bıraz daha açıklayıcı olursa iyi olur şeydacığım ona göre psilkolojımı ayarlıcamda
yok tatlım ya elektrık kesıldı su kesildı bağlantı koptu falan oldu filon oldu giremeım ee ne kadar lıuk beebn kestı gordunuz mu şeyden mı yoksa öbur şeyden mı nasıl cokmu gureştınız yoksa yummurtlama gunlerınımı takıp ettınız yoksa yumurtlamaduınzı zammanlaedada şy ettınızmı son soru iğneyle bardak testı yapmışmıydın yaptıysa karanlık yer olarak nereyı kuyllandın
fabrikda çalışıyo cnm ford
aman iiol cnmm
yaa songl sen iimsin çiçem yaa 20 da kesemi gözükürinşllhh görcek daha çokyenii.bakasana çörek otuyla hamiş kaldı
ayy canım evden 3 te gticekkk 4 te işe başlıcak 12 de işi bıkck 12.30 evde olck cnmm
kanka bu sen degilsin...
nickini m, caldırdın..
yoksa seboş mu girdi sen diye aaaa sastım kaldım bu işe:18::18:
mucızem ve dıgerlerı su sut buharını bı anlatın bakım
hahahah seboş demeye kızar mı bak bilmiodum..demem birdahaah beyım duymasın seboş falan fena bozulur haha ay neyım ver şekercık çokmu gördunuz yanı bana neşelı olmayı
digerlerinden biri olarak susma hakkımı kullanıorummucızem ve dıgerlerı su sut buharını bı anlatın bakım
merı kusmuyuz soruma cevap yazmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?