Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm ben çörekotunda kaldım daha ona geceemiştım henuz ama şeyda bu konuda deneyımlı
ya ben corek otunu yaptım ama olmadı bıde soylebısey ben onu denedıgımde tuplerım tıkalıymıs acıldıktan sonra denemdım am bu ay gectı artık bıdakı aya denım
analttım ya cnım az önce sana...okumadınmıı

hayır gormedım kacıncı sayfada

Son düzenleme:

bak canım burdaa ttalımm

Midemin gurultusundan uyku tutmuyor ki bu saatte... kocisin bi taraflarında pireler uçuşuyor... Ulen herif mışıl mışıl yok ama karar verdim şimdiden sonra yatmadan önce atıştırmak yok... ilk gecem ya... uyutmuyor tabi...
neyse nasılsınız bakalım...

Konusu geçmiş iken... 1-2 ay önce ben de su ve sirke oturma banyosu yapmıştım... cidden mükemmel birşey miş...
Akıntı ve iltihap olayina süper iyi geliyor allahın izni ile...
Ve ilk dakikalarda gözle görünür bir sonucu var... herkezde de farklı olabiliyordur muhtemelen... ama arkadaslarima sık sık tavsiye ediyorum

ii geceler cnmm
bu saatee ne edn kız geç geldinn cnmm

Komsum rahatsizlanmıştı onu götürdük şehre... acilde tedavi edildi... ii çok şükür... ee ben geldiğimde saat 1 olmuştu... ee uyuyamiyorum şimdi çok aciiiiiim.... karnım aç :-(

kızlar progynex hapı kullanan varmı aranızda?? ben 15 gun kullanmam gerekıyordu ama 13. gun kahverengı leke geldı 3 gun 1 kere olmak uzere hergun leke geldı sonra kesıldı dun regl olmam lazımdı ama olmadım hafıf sızlama ve baş ağrım var ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…