Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Aminnnn kuzucummm...Aminnnn
o günleri de gördümmü artık bana hava da kara da ölüm yok diyorum..

Rabb im saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin olmayanlara da versin insallah

amin tatlım amin rabbim inş. tüm arkadaşlara en kısa zamanda nasip eder hep dua ediyorum isteyen herkese inş.

Ya ben ne yaptıysam kabul etmedi bu çizelgeyi.. Neden acaba?

kuzum sen bana sat bat ve yazmak istediğini söyle şekli nasıl istersin anlat ben sana yaparım

dün kan tahlili yaptırdım ama hamile değilim negatif çıktı adetim yine düzene binmemeiş ama herşey normalmıiş doktor bir sıkıntı yok çocuğun olur dedi ben nasıl adet olcam farlutal yazmış doktor 2 kutu günde tok karnına 3 kere içicem faydası olurmu adet olurmuyum soğan suyu kaynatsam soğanımı kaynatcam kabuğunumu

oh masallahh canımm saymıssın hepsinii eline saglıkk

naber kızlr napnuzz baklımm nasılsınzz
günaydınn canımm saol ben iyiim sen nasılsınn

slm kızlar nasılsınız size bişe sorcam ben hamile bi yakınımdan saglık ocagı ile ilgili bişey ögrendim acaba bilgi sahibi olanınız varmı acaba
hani ben sürekli yatıyorum ya yarın düşük önleyici iğne vurulmam gerek saglık ocagına gidemiyorum yürüyüş yasak ve tehlikeli ordan hemşire eve gelip iğnemi yapabilirmiş siz duydunuzmu böyle bişeyden yararlanabilirmiyim??

herkese merhaba bu ay adetim 15 gün geçikti ve dün çok emin bie şekilde dr gittim kan tathlili yaptı gebelik çıkmadı sonuç 0.4 idi çok üzüldüm çok yıprandım o anı anlatamam ve kan seviyem çok düşük aşırı düşük çıktı bundan dolayı geçiktiğini söyledi farlutal verdi olmam için herneyse soğan kürüne başlamak istiyorum bana tam ne xzaman başlanıyor tam olarak anlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar

emin değilim cnm ama yapolr diye biliyorum eğer aile hekimn ise o sağlık oca

evet canım aile hekimim bende eger varsa bu hakkımı kullanmak istiyorum sonucta keyfi bişe diil acil bi durum sözkonusu ama bide arıza cıkarırlarsa cok bozulurum

ağrıza çıkrrlarsa ne işe yarıyonuz siz de böle bişeym olmasa ztn kendim gelrim de..ztn hamile klınca sağlık ocana bildirmen geiyor cnmm aşılrın ver hamileyken bir de senn çizlgeni oluşutyolar..hamilyken bir çok hakkın olo onlardan yarrlanman gerkiyor...eğer biz böle bişe yapamayız derlerse çıkş azcıkk...kendim gelesem gelrim de...sadece ilç yazmak içinmi ordısınz de ...aile hekmm değilmisin sen de

iidr cnm sen nasılsınn ne vr ne yok sende uyguldın dimi bu ay şu çörek otu kürünü cnm

hoşgeldin canım iyiz cok şükür sen nasılsın

sükür iyim kizlar bende... evet bu ay cörek otu kürünü uyguladim. doktora gittim kist gitmis.
hatta 19. günde yumurtlayan ben 15. günde yumurtladim tamda doktora gittigim gün ama o gün maalesef esim
sehir disina calismaya gitti... artik kismet

benmde geçkti cnm bende eminm hamile olmadımda ama daha gitmedim doktora haftaya kdr olmazsam gidicemm...
soğan kürene şuan başlıyabilrsin cnmm ilk sayfada belrtiyor...adet olduktan sonrada yine kan testi yaptır eğer gebelk yoksa adetnne son 10 gn kala başla atıyorum şimdi yaptın 15 gn adet oldun mayıs 30 da.15 güne tammla ..ardından 30 mayısa ta adet oldnya mesela 30 haziranda adet olman lazım..20 mayısta kan testi yaptır..ardından o gn başal 15 güne tammla..adet olsan bile devam et..sonra bir daaha...ama şimdi başlamıcaksan adet olunca başal adetn bttkten 7 gn sonra..hamile oldunu öğrendin gbi bırk ama cnmm

teşekkür ederim canım çok sağol rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah

htrlıyorum cnm eşinn gttini ama neyin ne zman tutu bellimi olur inşllh bu ay hamile klırsınn ayy yumurtlam döenminden 14 gün sonra adet olman gerikiyor biliyormusun cnmm mesala nisan 15 de yumurtladın nisannn 29 adet olman gerkiyor cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…