Aminnnn kuzucummm...Aminnnn
o günleri de gördümmü artık bana hava da kara da ölüm yok diyorum..
Rabb im saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin olmayanlara da versin insallah
Ya ben ne yaptıysam kabul etmedi bu çizelgeyi.. Neden acaba?
ayhh bende gelıorum gelıorum kimsecikler yok
yarın 5-6 aile misafirim gelecek eşimin iş arkadasları...
evi aldık 1sene bitti yeni ev görmeye gelecekler.
bugün tüm gün temizlik yaptık eşimle hoş saolsun beni hiç yormadı...
ama aksamdır tatlı kurabiye yaptım attım dolaba..
sabahta pogaça börek falan yaparım yanına birde degişik bir salata uydurdum mu ohh benden iisi yok.:118:
günaydınn canımm saol ben iyiim sen nasılsınnnaber kızlr napnuzz baklımm nasılsınzz
oh masallahh canımm saymıssın hepsinii eline saglıkk
günaydınn canımm saol ben iyiim sen nasılsınn
slm kızlar nasılsınız size bişe sorcam ben hamile bi yakınımdan saglık ocagı ile ilgili bişey ögrendim acaba bilgi sahibi olanınız varmı acaba
hani ben sürekli yatıyorum ya yarın düşük önleyici iğne vurulmam gerek saglık ocagına gidemiyorum yürüyüş yasak ve tehlikeli ordan hemşire eve gelip iğnemi yapabilirmiş siz duydunuzmu böyle bişeyden yararlanabilirmiyim??
emin değilim cnm ama yapolr diye biliyorum eğer aile hekimn ise o sağlık oca
naber kizlar napiyonuz???
naber kizlar napiyonuz???
evet canım aile hekimim bende eger varsa bu hakkımı kullanmak istiyorum sonucta keyfi bişe diil acil bi durum sözkonusu ama bide arıza cıkarırlarsa cok bozulurum
iidr cnm sen nasılsınn ne vr ne yok sende uyguldın dimi bu ay şu çörek otu kürünü cnm
hoşgeldin canım iyiz cok şükür sen nasılsın
herkese merhaba bu ay adetim 15 gün geçikti ve dün çok emin bie şekilde dr gittim kan tathlili yaptı gebelik çıkmadı sonuç 0.4 idi çok üzüldüm çok yıprandım o anı anlatamam ve kan seviyem çok düşük aşırı düşük çıktı bundan dolayı geçiktiğini söyledi farlutal verdi olmam için herneyse soğan kürüne başlamak istiyorum bana tam ne xzaman başlanıyor tam olarak anlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar
şu soğan kürünü tam anlamıyla bilen varsa anlatsın lütfen rica ediyorum hangi başlık altına yazdıysam kimse cevap vermedi
benmde geçkti cnm bende eminm hamile olmadımda ama daha gitmedim doktora haftaya kdr olmazsam gidicemm...
soğan kürene şuan başlıyabilrsin cnmm ilk sayfada belrtiyor...adet olduktan sonrada yine kan testi yaptır eğer gebelk yoksa adetnne son 10 gn kala başla atıyorum şimdi yaptın 15 gn adet oldun mayıs 30 da.15 güne tammla ..ardından 30 mayısa ta adet oldnya mesela 30 haziranda adet olman lazım..20 mayısta kan testi yaptır..ardından o gn başal 15 güne tammla..adet olsan bile devam et..sonra bir daaha...ama şimdi başlamıcaksan adet olunca başal adetn bttkten 7 gn sonra..hamile oldunu öğrendin gbi bırk ama cnmm
sükür iyim kizlar bende... evet bu ay cörek otu kürünü uyguladim. doktora gittim kist gitmis.
hatta 19. günde yumurtlayan ben 15. günde yumurtladimtamda doktora gittigim gün ama o gün maalesef esim
sehir disina calismaya gitti... artik kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?