Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

talim meri herkese her gun calisin diyor yani adete 1 gun kalana kadara calisin diyecek sana

anlatayım o zaman canım sıkı çalışma demek sıkı duş almada demek aynı zamanda benim saçlar baya bi uzunn üşütücem diorumm yani

canim evet oyle bende hatta kisin kar yagdiginda bile dus alip ise gidiyodum iyiki kotu hastalanmadim cok korkuyodum gidip saclarimi da kisa kestirdim, tatlim dikkat et kendine sakin usutme ama INSALLAH hamis olup karsiligini alirsin

anlatayım o zaman canım sıkı çalışma demek sıkı duş almada demek aynı zamanda benim saçlar baya bi uzunn üşütücem diorumm yani

bebiş için katlanacaksın böle şeylere tatlım olsun güzel bi şey için bu çabalar dimi ama :)

canim evet oyle bende hatta kisin kar yagdiginda bile dus alip ise gidiyodum iyiki kotu hastalanmadim cok korkuyodum gidip saclarimi da kisa kestirdim, tatlim dikkat et kendine sakin usutme ama INSALLAH hamis olup karsiligini alirsin

ay çallışan bi bayan için dhaa bi zor olsa gerek canımm yaa ben evdeyimm canım ama yinede zr oluo kurut falan yanii bende kestiricem artık bu gidiişle canım ii yapmışşsın sen

ben geliyolar diee biliyorumm
benim bir an önce adet olmama lazım dün doktor farlutal yazdı bir an önce nasıl adet olurum yardım edin ne olurrrrrrrrrrrr

ahh canımm yaa hap soruyorsun onları da bilmiyorumm netden bak sana adet söktürü otlar dieee

ben geldım şekercanlarrama topic bomboş
kızlar sonunda geldı benım kırmızılar bugun hasta oldum sat 17mayıs bat 17 haziran

Son düzenleme:
sansa bak 17 hazıran da benım kuzenın dugunu varumarım dugunden once gelır kırmızılar da rahat rahat hoplar zıplarım

kızlar hem regl olup hem hamile kalanlar oluyormuş nasıl bişey olduğunu biliyor musunuz? ben bu ay 1 hafta erken oldum evlendiğimden beri ilk kez böyle birşey oluyor. acaba bir gariplik mi var? bu konuda bilgisi olan var mı?

sansa bak 17 hazıran da benım kuzenın dugunu varumarım dugunden once gelır kırmızılar da rahat rahat hoplar zıplarım

sen yinedee fazlaa düşünmeee canımm bellimi olur belkii
hamiş kalırsınn yinedee zıplayamassınn herseyinn hayırlısı canım

aaaaaaa tatlım ben unutulurmuyum hiç hep sizinleyim
canim benim unuttugum icin demiyorum ki avatarini degistirmissin o bakimdan yani
ben geldım şekercanlarrama topic bomboş
kızlar sonunda geldı benım kırmızılar bugun hasta oldum sat 17mayıs bat 17 haziran

tatlim hayirlisi olsun INSALLAH RABBIM tez zamanda hepimizi sevindirir hayirlisi ile

Son düzenleme:
aaaa kizlar nerdesiniz? yeter artik yaz geldi diye burasi hep bos mu kalacak yaaaa.... ben burayi ilk geldigimdeki gibi kalabalik istiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…