geçmişi okudum canım haberim var misafirinden kuzumm ama yorma kendni lütfen boşver takıl burda biraz git yap işerini sonra geri gell ağır ol artıkk senseni gördüğüm ii olduu merim ya bişi sorucam benn sana regliye 10 gün kala yumurtlama olurmuu canım 3 aydır ilaçla düzenli adet oluyormm 32 güne sabitlenmiş durumda yanii bu ay çalışmaarda iiydi 10 gün kaldı boşlasak bişi kaybedermiyim sencee canım
talim meri herkese her gun calisin diyor yani adete 1 gun kalana kadara calisin diyecek sana
yoruldum anacım yaa bu saçlar beni delirtti bu ay artık üşütücem hasta olucaminşallahh karşılığı bebiş olur
tatlim anlamadim :26::26::26:
anlatayım o zaman canım sıkı çalışma demek sıkı duş almada demek aynı zamanda benim saçlar baya bi uzunn üşütücem diorumm yani
anlatayım o zaman canım sıkı çalışma demek sıkı duş almada demek aynı zamanda benim saçlar baya bi uzunn üşütücem diorumm yani
canim evet oyle bende hatta kisin kar yagdiginda bile dus alip ise gidiyodum iyiki kotu hastalanmadim cok korkuyodum gidip saclarimi da kisa kestirdim, tatlim dikkat et kendine sakin usutme ama INSALLAH hamis olup karsiligini alirsin
bebiş için katlanacaksın böle şeylere tatlım olsun güzel bi şey için bu çabalar dimi ama :)
canlar ben cikiyorum size iyi sohbetler yemek yapmam lazim aksam gorusmek uzere KIB
guzelim avatarin cok seker az daha tanimayacaktim seni
slm kızlar nasılsınız size bişe sorcam ben hamile bi yakınımdan saglık ocagı ile ilgili bişey ögrendim acaba bilgi sahibi olanınız varmı acaba
hani ben sürekli yatıyorum ya yarın düşük önleyici iğne vurulmam gerek saglık ocagına gidemiyorum yürüyüş yasak ve tehlikeli ordan hemşire eve gelip iğnemi yapabilirmiş siz duydunuzmu böyle bişeyden yararlanabilirmiyim??
benim bir an önce adet olmama lazım dün doktor farlutal yazdı bir an önce nasıl adet olurum yardım edin ne olurrrrrrrrrrrr
sansa bak 17 hazıran da benım kuzenın dugunu var umarım dugunden once gelır kırmızılar da rahat rahat hoplar zıplarım
canim benim unuttugum icin demiyorum ki avatarini degistirmissin o bakimdan yaniaaaaaaa tatlım ben unutulurmuyum hiç hep sizinleyim
ben geldım şekercanlarrama topic bomboş
kızlar sonunda geldı benım kırmızılar bugun hasta oldum sat 17mayıs bat 17 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?