Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben iyiyim hülyam sen nasılsın acaba

oh oh cok sevindim en taze fırından yeni cıkmış gebem benm yerim seni ben

iyim güzelim cok şükür kaynanam tarhana yapıo mis gbi kokuuttu valla onu biran önce içmenin derdindeyim

iki gündür canım çekiyodu yawwwww

ohhh afyet olsun yarasın...kız insan kv den isteye isteye tarhana corbasımı ister...
babane olacak nasıl olsa..daha agır bişeler isteseydin..

Aa iyi oldu bu yaa..
Bende bu linki arıyordum he..
Ne bu aşağıdaki yaa, kocaman..
Bunlar daha iyi küçük, göz yormuyor..
Teşekkür delyam...

Ya ben ne yaptıysam kabul etmedi bu çizelgeyi.. Neden acaba?

Tatlim bisey deyil bak ben sana simdi yardim edicem bak simdi orda 3 adim var 1. ve 2. adimlari kendi zevkine gore seciyosun 3. adimda 1. kareye tdt yaziyosun 2. kareye ise en son adet tarihini sonra asagidaki yere istediyin sozleri yazip next tikliyosun orada image url diye yazi cikiyor ona tikliyosun the ticker url ve altinda kod cikiyor o kodu kopyalayip kk-de kullanici kontrol panelinde profili duzenle alani var ora tikliyosun cizelge yeri var kopyaladigin kodu ora yapistiriyosun ve degisikliyi kayd ediyosun bu kadar

ohhh afyet olsun yarasın...kız insan kv den isteye isteye tarhana corbasımı ister...
babane olacak nasıl olsa..daha agır bişeler isteseydin..

saol güzelim gel beraber olsun
kız zatenn herseyimi o yapıyo saolsun
bu canın ne cektiği belli olmuyoki bgn bunu cekti

kuzum merhaba sende çörekotcuymuşun bizdensin hahha yakında topiğin adı değişcek zaten

kizlar selam nasilsiniz? size bisey sormak istiyorum ben simdi corekotu kuru yiyorum ya ben genelde 17-19 gunlerde yumurtluyorum ama bugun 9. gunum ve benden kahverengi akinti geliyor az-az acaba erken mi yumurtladim bu ay? hem simdi calisamiyoruzda cunki esim yarin test verecek bakalim degerler yukselmis mi 3 gundur pehrizdeyiz

benim bir an önce adet olmama lazım dün doktor farlutal yazdı bir an önce nasıl adet olurum yardım edin ne olurrrrrrrrrrrr
antepli valla sana kaçgündür yazdm ama görmedin sanırım...

ama bu soruna da yazayım.farlutal kullanmadm hiç.bana duphaston ii geldi.
ooooo kimlerı göruyorum buralarda kız senın misafirler gelcek bittimi işler bakım yaptın mı böreğinı
hahahahha böregi daha baslamadım.yeni karar verdim.
brazdan uygulamaya gecerim hahah.
sen napıosun kankam
saol güzelim gel beraber olsun
kız zatenn herseyimi o yapıyo saolsun
bu canın ne cektiği belli olmuyoki bgn bunu cekti

ayyy allah razı olsun kv.den...
he öle ii kaynanaysa tamam ozaman aldım laflarımı..
benmkıde öle iidir ki..sanslıyız

ahh bebegim bilmiyorumki erken yumurtladın..zaten ben yumurtlarken bile anlamam...
kocişinin degerleri insallah yüksek çıkar canım

ahh bebegim bilmiyorumki erken yumurtladın..zaten ben yumurtlarken bile anlamam...
kocişinin degerleri insallah yüksek çıkar canım

tatli hamisim INSALLAH yuksek cikar RABBIME siginiyorum o isterse her sey olur hem ben isyan etmekten korkarim ALLAH bana neyi uygun gormusse ben her seye raziyim

bende bu ay duphaston kullandım düşüğe karşı

meri1 bana ilk evlendiğin sırada yani 1 sene önce kadar duphashon verdi hala evde duruyo 2 tane attım evde atılı duruyo kullansammı nasıl kullanacağımıda unutttum canım ya

hg yeldam ben de şimdi geldim..iyiyim ne olsun aksama misafirim var telaşım cok.

ama yine de burdan eksik kalamıyorum

geçmişi okudum canım haberim var misafirinden kuzumm ama yorma kendni lütfen boşver takıl burda biraz git yap işerini sonra geri gell ağır ol artıkk sen seni gördüğüm ii olduu merim ya bişi sorucam benn sana regliye 10 gün kala yumurtlama olurmuu canım 3 aydır ilaçla düzenli adet oluyormm 32 güne sabitlenmiş durumda yanii bu ay çalışmaarda iiydi 10 gün kaldı boşlasak bişi kaybedermiyim sencee canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…