Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yürü be yavrum kim tutar seni insanı celallendiriyolar gercekten canım zaten bişşeyiniduyayım cıngar cıkarcam az eli maşalıyımdır
şu soğan kürünü tam anlamıyla bilen varsa anlatsın lütfen rica ediyorum hangi başlık altına yazdıysam kimse cevap vermedi
canım sogan kürünü ben adetim bitince sabah aksam her seferinde taze yaparak içtim 1su bardagı suya bir orta boy kahverengi kabuklu beyaz soganı 4e bölüp hazırlıyosun 15gün boyunca içiyorsun ben ilk ay adettim düzene girdi diye daha yapmadım senin düzene girmezse diger ay tekrar iç ama bu seferv adetine 1 hafta kala iç hamile kalırsan hemmen bırak bebege zarar verebilir canım

biliyorum canim. sali günü adet olmam lazim bu hesaba göre.
cokta az kalmis

önemli degil canım sen önce rabbimize güven ardından verdiği nimetlere vardır elbette bunlardada bi şifa ins şifaya kavuşursun biran önce bebek düşünüyomusun yoksa ilk önce adetinmi düzene girsin düşüncesindesin canım

hülyaemrah saol canım yinede cvp verdiğin için tşk ederim rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin tez zamnda inş. hep birlikte amin diyelim inş...

hülyaemrah saol canım yinede cvp verdiğin için tşk ederim rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin tez zamnda inş. hep birlikte amin diyelim inş...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ins güzelim rabbim sizlerede tattırsın bu duyguyu ins hayırlı saglıklı salih evlatlarımız olur tüm ümmeti muhammedin insallah

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ins güzelim rabbim sizlerede tattırsın bu duyguyu ins hayırlı saglıklı salih evlatlarımız olur tüm ümmeti muhammedin insallah

cevabımı yazmıstım... ilk sorduğunda şekerim :)) takip etmiyorsun herhalde... :))

sana bişe diyim kardeşim bende bu karışımı yediğim ay hamile kaldım darısı basına insallah canım hem belki erken döllenme olur bacım hiç bellli olmaz bu işler hersey rabbimden yeterki o ol desin

adet düzensizliği benim de baş düşmanım tatlım... ama emin olduğum birşey var öyle hemen 1-2 ayda düzene girmiyor... farlutal genellikle adet geciktirici olarak veriyor drlar... ama o hapı kullanarak 2. ayda hamile kalan bir tanıdığım var.. inşallah senin de derdine dermana vesile olur tatlım..

yani aferin kızlar... yine kimsecikler kalmamış... yoksa ben geldim diye mi kaçışıyorsunuz bakem???
neyse gidiyom bende hıhh... :S

Merhaba kızlar, bugün 1. günüm bugün karışımı hazırlayarak yarından itibaren 12 gün kullanacağım. Haberleri vereceğim. Denemede 3 ya da 4. ayımız bu halen bir şey yok! Merak etmeye başladım doğrusu neden olmadığını benimle başlayan arkadaşım hemen hamile kaldı. Yarından itibaren :) beklemedeyim heyecanla... Bir sürü arkadaş bu kürle ilk ay hamile kalmış inanamıyorum :)

Soğan kürü yerine aslında çörek otu kürü yapsan daha iyi değil mi? Adeti de düzenliyormuş benim kafama o daha çok yattı sadece hamilelik için de değil herşeye yararı varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…