canımm inan bende anlamadımm bu ay iki güne bi böle ateş basmalar oldu hep bende hayra yoralım hayra çıksın dimi ama aşırı halsizlikk mevcutt daha namazımda duruo gözüm yataktaasen nasıl oldun canımm iisin dimi
ne kadar oldu olmuyoo seninn ben çok doktora gittim bişiy yok dediler
horman tahlilin normalsee yumurtalıklarınn rahminde sorun yoksaa
kanal filmii cektirr esinde de sorun yoksa kanallarda vardır bisorunn o da yoksa sebebsiz infertilite oluyoo oda bekliyonn
olmadıı mı tüp bebekk ben bunlarıı biliyorumm
benimde eylüle kadar olmassa önce asılmaa olmadıı tüp bebekk
h.geldin canım
benim 10 ay oldu.bir de kanal filmini sorsam onu nasıl çekiyolar?senden baya bişey öğreniyom canım bu akşam:)
slmm kızlarr aranıza yeni katılmıs bulunmaktayım 2.5 senelik evliyim bugün kan tahlili oldum.1.22 beta degerim cıktı doktor erken gebelik süphesi var ddi bana ama sizce bu ne anlama gelıo her turlu hamilelik belirtisi var bnde cokkk istyrm artıkk bi bebekkk cevremdeki her tanıdıgımın bebegi var cok özeniyorum carsamba tekrar kontrole gidicem bana dua edin olurmu ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş....
çok düşük bi değer canımsın adete kac gün varslmm kızlarr aranıza yeni katılmıs bulunmaktayım 2.5 senelik evliyim bugün kan tahlili oldum.1.22 beta degerim cıktı doktor erken gebelik süphesi var ddi bana ama sizce bu ne anlama gelıo her turlu hamilelik belirtisi var bnde cokkk istyrm artıkk bi bebekkk cevremdeki her tanıdıgımın bebegi var cok özeniyorum carsamba tekrar kontrole gidicem bana dua edin olurmu ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş....
hoşgördum cnm benım
a.s yeldam hg..Ah canımm benimmm hoşbuldumm napıosunn yaa benim ikigündür hiç keyfim yok bebem ya bakıp bakıp çıkıorumm çoook halsizimm uyukluom hatta şuandada :)))) KIZLARR HEPİNİZE SLM BU ARADAAA
slmm kızlarr aranıza yeni katılmıs bulunmaktayım 2.5 senelik evliyim bugün kan tahlili oldum.1.22 beta degerim cıktı doktor erken gebelik süphesi var ddi bana ama sizce bu ne anlama gelıo her turlu hamilelik belirtisi var bnde cokkk istyrm artıkk bi bebekkk cevremdeki her tanıdıgımın bebegi var cok özeniyorum carsamba tekrar kontrole gidicem bana dua edin olurmu ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş....
kırmızılar gelse daha iyi olcam gecikiyo hem rahim filmide cekilecek gelseydi bi Kız keske ovul. testi alsaydın
benim 10 ay oldu.bir de kanal filmini sorsam onu nasıl çekiyolar?senden baya bişey öğreniyom canım bu akşam:)
a.s yeldam hg..
aynı keyfsizlik bende de var..bahardan sanırım...
slm hg ucrubum...
Allah gönlüne göre versin canım..kimsenin kucagını boş bırakmasın insallah..
canımm onun gelmemeside gebelik yoksa eğer ki inşallah vardır ayrı bi dert oluo zatenn Allah kolaylığını verir filminide çektir en azından soru işareti kalmıcak kafanda benim kafamda var şuan bu ayda olursam yani gebe değilsemm kendim isticem doktorumdan içime öyle doğuyo benim bakalım iştee ovul. testini netten baktım canım bu ay için geçti artıkda önümüzdeki ay isticem tabi testlerim kontorllerim normal çıkarsa canım
ben yatıyorumm kıslarr hepinizee bol sohbetler iyi gecelerr
çok uykumm geldiii
kanal filmi adet bitimindee sonra cekiliyoo anestezili bi işlemm uyuyorsun uyanıyorsun o kadar insallah nunlara gerek kalmass
ben korunmayı bıraktım 4 ay olduu gitmedigim doktor kalmadı bekle dediler 7 ay oldu tahliller temiz çıktıı 9 ay oldu yumurtalama takibi yaptırdımm normal deddii bekle 12 ay dı sanırım kanal filmii ve hüsran bosuna beklemişimm bu kadarr onun için bekleme sendee
canım bana kalsa gitcem de eşimden dolayı bekliyom malesef
evet bi tanem kafamda soru işareti kelmadan tevekkül edicem Allaha Ben elimden geleni yapmış olucam çünkü Bende hsg den sonra almayı düşünüyorum ovul. testini Sen ates ölçüyo musun
aşkolsun heeeyy sana msj yazıyorum hu huu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?