Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

kırmızılar gelse daha iyi olcam gecikiyo hem rahim filmide cekilecek gelseydi bi Kız keske ovul. testi alsaydın

benim 10 ay oldu.bir de kanal filmini sorsam onu nasıl çekiyolar?senden baya bişey öğreniyom canım bu akşam:)

slmm kızlarr aranıza yeni katılmıs bulunmaktayım 2.5 senelik evliyim bugün kan tahlili oldum.1.22 beta degerim cıktı doktor erken gebelik süphesi var ddi bana ama sizce bu ne anlama gelıo her turlu hamilelik belirtisi var bnde cokkk istyrm artıkk bi bebekkk cevremdeki her tanıdıgımın bebegi var cok özeniyorum carsamba tekrar kontrole gidicem bana dua edin olurmu ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş....

Son düzenleme:

cnm bence cokta umıtlenme derım eger adetın gecıktıyse 5 ustu gebelık cunku yanı burda 3 4 cıkan arkadaşların bile malesef olmadı ama sen uıtlenme ama cıkarsa mukemmel olur

çok düşük bi değer canımsın adete kac gün var
hoşgördum cnm benım

nasılsın kızımız nasıl

Ah canımm benimmm hoşbuldumm napıosunn yaa benim ikigündür hiç keyfim yok bebem ya bakıp bakıp çıkıorumm çoook halsizimm uyukluom hatta şuandada :)))) KIZLARR HEPİNİZE SLM BU ARADAAA
a.s yeldam hg..
aynı keyfsizlik bende de var..bahardan sanırım...

slm hg ucrubum...
Allah gönlüne göre versin canım..kimsenin kucagını boş bırakmasın insallah..

kırmızılar gelse daha iyi olcam gecikiyo hem rahim filmide cekilecek gelseydi bi Kız keske ovul. testi alsaydın

canımm onun gelmemeside gebelik yoksa eğer ki inşallah vardır ayrı bi dert oluo zatenn Allah kolaylığını verir filminide çektir en azından soru işareti kalmıcak kafanda benim kafamda var şuan bu ayda olursam yani gebe değilsemm kendim isticem doktorumdan içime öyle doğuyo benim bakalım iştee ovul. testini netten baktım canım bu ay için geçti artıkda önümüzdeki ay isticem tabi testlerim kontorllerim normal çıkarsa canım

benim 10 ay oldu.bir de kanal filmini sorsam onu nasıl çekiyolar?senden baya bişey öğreniyom canım bu akşam:)

kanal filmi adet bitimindee sonra cekiliyoo anestezili bi işlemm uyuyorsun uyanıyorsun o kadar insallah nunlara gerek kalmass
ben korunmayı bıraktım 4 ay olduu gitmedigim doktor kalmadı bekle dediler 7 ay oldu tahliller temiz çıktıı 9 ay oldu yumurtalama takibi yaptırdımm normal deddii bekle 12 ay dı sanırım kanal filmii ve hüsran bosuna beklemişimm bu kadarr onun için bekleme sendee

a.s yeldam hg..
aynı keyfsizlik bende de var..bahardan sanırım...

slm hg ucrubum...
Allah gönlüne göre versin canım..kimsenin kucagını boş bırakmasın insallah..

bende diorum bu kız geçmişlerdemi gezio slm bilenem vermedi bana ayy merim yaa ne baharıı seninki bebekten uyuklamalarınada az kaldıı dur sen dahaaa yeni başlıon bebemm ama benimki bahardan olabilir belkii

evet bi tanem kafamda soru işareti kelmadan tevekkül edicem Allaha Ben elimden geleni yapmış olucam çünkü Bende hsg den sonra almayı düşünüyorum ovul. testini Sen ates ölçüyo musun

ben yatıyorumm kıslarr hepinizee bol sohbetler iyi gecelerr
çok uykumm geldiii

canım bana kalsa gitcem de eşimden dolayı bekliyom malesef

evet bi tanem kafamda soru işareti kelmadan tevekkül edicem Allaha Ben elimden geleni yapmış olucam çünkü Bende hsg den sonra almayı düşünüyorum ovul. testini Sen ates ölçüyo musun

en güzelini edersinn benim doktor çok ii çok hoşdaa bak kaçıncı ay daha benden ne bi tahlili istedi nede başka bişey hemen çatlatma yapıcaktı bana ben gidemedim maleseff sorunum ne onu bile tam bilmiom nette bakıorum pcos belirtileri var ilk gebeliğime kalmadanda pcos şüphesi var dedilerdi kaldıydım bu doktora diorum böle demişlerdi die bana ilkide olmazdı o zaman dedi kestirip attı yanii bende işte adet olursam 2. günü a.s bi kan vericem tetkiklerimi yaptırıcam ordanda doktora artık rahim filmide isticem napalımm canımmm Allah akıl fikir vermiş tıbbı yaratmışş bizimde sınavımız buysa elimizden geleni yaparızz olmazsa yine olmasın en azından biz elimizden geleni yaptık deriz Allaha tevekkül eder oturp beklerizz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…