Ah canımm benimmm hoşbuldumm napıosunn yaa benim ikigündür hiç keyfim yok bebem ya bakıp bakıp çıkıorumm çoook halsizimm uyukluom hatta şuandada :)))) KIZLARR HEPİNİZE SLM BU ARADAAA
Ah canımm benimmm hoşbuldumm napıosunn yaa benim ikigündür hiç keyfim yok bebem ya bakıp bakıp çıkıorumm çoook halsizimm uyukluom hatta şuandada :)))) KIZLARR HEPİNİZE SLM BU ARADAAA
hoşgeldin gel yerin hazır senin yerin benim yanım
canım buraya yazmamışım mesajıı aşağılara bak ben slm verdiim sana :)))
niye canım hayırdır inş. sıcaktan mı acaba
bende 2 sene dir istiyorumm bebiştabi çok normal değil ama hormon bozukluğunun tedavisi doğum kontrol hapı.bebek istiyoruz ya onu da kullansam bebek olmuyor.hoş böle de olmuyor ya.neyse canım umarım senden güzel haberler alırım.sen ne kadar süredir istiyon?
sanmıyorumm canım adet agrım var bi de ateş ölcüyüdum oda düşüse gectii bugünnağrım var demiştin ya GÜZELİM ONDAN SORDUM O Ağrılar bebişin habercisidir inşallah
yok canımm buaralar Ankara çok sıcak değil ben yanıom zaten yanaklarım kırmızı kırmızı iki gündür :)) günüm yaklaştı ondan olsa gerek canımm
bende 2 sene dir istiyorumm bebiş
sanmıyorumm canım adet agrım var bi de ateş ölcüyüdum oda düşüse gectii bugünn
bende 2 sene dir istiyorumm bebiş
sanmıyorumm canım adet agrım var bi de ateş ölcüyüdum oda düşüse gectii bugünn[/QUOT
doktora gittin mi peki canım sorun neymiş?
selamm canımm hoş geldinn evet benimde uykumm varr suann senin halsizlik neden hastamısınn
ne zaman dı canım bat
her sabah aynı saat de dil altında ölçülüyoryaa bana da öğretsene ateşi normal derece olmuyo mu
doktora gittin mi peki canım sorun neymiş?
her sabah aynı saat de dil altında ölçülüyor
ama 3 saatlik uykudan sonra yatandan kalkmadan yastıgının altına koycan
yanlış varsa kızlar düzelti versin
ben laparoskopi oldumm canımm kanallarım tıkalıydıı
bide rahimde perde vardıı alındıı
bu ates basmalar ne oluyo ki yumurtlama günün mü acaba27 mayıs canımm 9 günüm kaldı
her sabah aynı saat de dil altında ölçülüyor
ama 3 saatlik uykudan sonra yatandan kalkmadan yastıgının altına koycan
yanlış varsa kızlar düzelti versin
ben laparoskopi oldumm canımm kanallarım tıkalıydıı
bide rahimde perde vardıı alındıı
27 mayıs canımm 9 günüm kaldı
anladım canım umarım bu sefer güzel haberlerini alırız.ben bebek olmadiğı için ayrıntılı doktora gitmedim.1 yılın dolmasını bekliyorum.peki hormon tahlili ve ultrasonda neden bebek olmadığı çıkıyor mu?
anladım canım umarım bu sefer güzel haberlerini alırız.ben bebek olmadiğı için ayrıntılı doktora gitmedim.1 yılın dolmasını bekliyorum.peki hormon tahlili ve ultrasonda neden bebek olmadığı çıkıyor mu?
27 mayıs canımm 9 günüm kaldı
uzun bi tel göeuşmesindn sonra burdayım
bu ates basmalar ne oluyo ki yumurtlama günün mü acaba
kız şeker normal derece olmuyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?