Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ah canımm benimmm hoşbuldumm napıosunn yaa benim ikigündür hiç keyfim yok bebem ya bakıp bakıp çıkıorumm çoook halsizimm uyukluom hatta şuandada :)))) KIZLARR HEPİNİZE SLM BU ARADAAA

selamm canımm hoş geldinn evet benimde uykumm varr suann senin halsizlik neden hastamısınn

bende 2 sene dir istiyorumm bebiş
ağrım var demiştin ya GÜZELİM ONDAN SORDUM O Ağrılar bebişin habercisidir inşallah
sanmıyorumm canım adet agrım var bi de ateş ölcüyüdum oda düşüse gectii bugünn

selamm canımm hoş geldinn evet benimde uykumm varr suann senin halsizlik neden hastamısınn

hoşbuldumm berrinim yaa bilmiomkiiiii hasta değilim ama kırmızlar yoldadır belki ondan böleyimdirr bi ateş basıo sonra geçio sabah yataktan kalktım başdönmesiyle tekrar yatağa attom kendimii yaa bende anlamadımm sen nasılsınn canım sen stresli oluodunn bu zamanlardaa yok gibi rahatsın sanki bu ayy hadi hayırlısı canımm

yaa bana da öğretsene ateşi normal derece olmuyo mu
her sabah aynı saat de dil altında ölçülüyor
ama 3 saatlik uykudan sonra yatandan kalkmadan yastıgının altına koycan
yanlış varsa kızlar düzelti versin
doktora gittin mi peki canım sorun neymiş?

ben laparoskopi oldumm canımm kanallarım tıkalıydıı
bide rahimde perde vardıı alındıı

anladım canım umarım bu sefer güzel haberlerini alırız.ben bebek olmadiğı için ayrıntılı doktora gitmedim.1 yılın dolmasını bekliyorum.peki hormon tahlili ve ultrasonda neden bebek olmadığı çıkıyor mu?

27 mayıs canımm 9 günüm kaldı
bu ates basmalar ne oluyo ki yumurtlama günün mü acaba

kız şeker normal derece olmuyo mu

ne kadar oldu olmuyoo seninn ben çok doktora gittim bişiy yok dediler
horman tahlilin normalsee yumurtalıklarınn rahminde sorun yoksaa
kanal filmii cektirr esinde de sorun yoksa kanallarda vardır bisorunn o da yoksa sebebsiz infertilite oluyoo oda bekliyonn
olmadıı mı tüp bebekk ben bunlarıı biliyorumm
benimde eylüle kadar olmassa önce asılmaa olmadıı tüp bebekk

bu ates basmalar ne oluyo ki yumurtlama günün mü acaba

kız şeker normal derece olmuyo mu

canımm inan bende anlamadımm bu ay iki güne bi böle ateş basmalar oldu hep bende hayra yoralım hayra çıksın dimi ama aşırı halsizlikk mevcutt daha namazımda duruo gözüm yataktaa sen nasıl oldun canımm iisin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…