en güzelini edersinn benim doktor çok ii çok hoşdaa bak kaçıncı ay daha benden ne bi tahlili istedi nede başka bişey hemen çatlatma yapıcaktı bana ben gidemedim maleseff sorunum ne onu bile tam bilmiom nette bakıorum pcos belirtileri var ilk gebeliğime kalmadanda pcos şüphesi var dedilerdi kaldıydım bu doktora diorum böle demişlerdi die bana ilkide olmazdı o zaman dedi kestirip attı yanii bende işte adet olursam 2. günü a.s bi kan vericem tetkiklerimi yaptırıcam ordanda doktora artık rahim filmide isticem napalımm canımmm Allah akıl fikir vermiş tıbbı yaratmışş bizimde sınavımız buysa elimizden geleni yaparızz olmazsa yine olmasın en azından biz elimizden geleni yaptık deriz Allaha tevekkül eder oturp beklerizz yani
en güzelini edersinn benim doktor çok ii çok hoşdaa bak kaçıncı ay daha benden ne bi tahlili istedi nede başka bişey hemen çatlatma yapıcaktı bana ben gidemedim maleseff sorunum ne onu bile tam bilmiom nette bakıorum pcos belirtileri var ilk gebeliğime kalmadanda pcos şüphesi var dedilerdi kaldıydım bu doktora diorum böle demişlerdi die bana ilkide olmazdı o zaman dedi kestirip attı yanii bende işte adet olursam 2. günü a.s bi kan vericem tetkiklerimi yaptırıcam ordanda doktora artık rahim filmide isticem napalımm canımmm Allah akıl fikir vermiş tıbbı yaratmışş bizimde sınavımız buysa elimizden geleni yaparızz olmazsa yine olmasın en azından biz elimizden geleni yaptık deriz Allaha tevekkül eder oturp beklerizz yani
bende diorum bu kız geçmişlerdemi gezio slm bilenem vermedi bana ayy merim yaa ne baharıı seninki bebekten uyuklamalarınada az kaldıı dur sen dahaaa yeni başlıon bebemm ama benimki bahardan olabilir belkii
+++++ canım ateş ölçemiorum benim küçük yaramazımm ölçerimi kaybetti evin içinde bulamadım hala
ehh bebem gecmişte de gezıom..televzyonda izliom..uyukluomda..
ama sizden de eksik kalamıom
insallah sennde bebişten olur kuzucum
kızın kac yasındaydı canım
+++++ canım ateş ölçemiorum benim küçük yaramazımm ölçerimi kaybetti evin içinde bulamadım hala
canımcım görmedim kusura bakma
O nasıl iş hiç anlamadım dr tahlil istemedi ve hemen catlatma iğ. mi yazdı belki doğal yollarla gebe kalırsın canım
3.5 yaşında canım ay onunda yaşıt arkadaşları hemen hemen hepsi abla olduu buda istior benimde kaydeşim olcak bana abla dicek dio benimde içim cızz edio ahh yavruuum diip sarılıomm
fıstığa bak sen kımbillir ne alaksız yerden cııkkcak
Banane gönlümü alman lazım haçen söyle bakalum yeni misun nerden geliysun nere gideysun kac yılluk evlisun cocuğun varmidur yaşın kactiur
çok uzak gelior merimm sanki ben o duyguyu bi daha yaşayamıcakmışım gibi bi his var içimde ama isyan yok napalımm Rabbim vermiorsa vardır bi nedenii
Allahım Allahım Allahım Ne olur bizede nasib et Sen cok büyüksün Senin nimetin sonsuz Maşallah kızın hayırlı abla olur inşallah
ayyynen öle canımm bi işte öncki ayda progestan verdi bana o kadarr
tamam canım hemen alayım gönlünü:)yeni üye değilim ama çok sık giremiyorum.10 aylık evliyim yaşımda 29.hemen çocuk istemeye başladık.ama elde avuçta sıfırsen kimsin nesin?
tamam canım hemen alayım gönlünü:)yeni üye değilim ama çok sık giremiyorum.10 aylık evliyim yaşımda 29.hemen çocuk istemeye başladık.ama elde avuçta sıfırsen kimsin nesin?
3.5 yaşında canım ay onunda yaşıt arkadaşları hemen hemen hepsi abla olduu buda istior benimde kaydeşim olcak bana abla dicek dio benimde içim cızz edio ahh yavruuum diip sarılıomm
Rabbimden önce hiç tatmamış olanlar için istiorum sonra onlara verirken bizede ver diorumm Yarabbii sen büyüksünn İNŞALLAH OLACAKK tadlumm ben biliorumm
canm benim..hiç üzme kendiini daha 1 yıl bile dolmamıs doktorların verdigi süre..
bak 23.ayımda geldi melegim..
sabret ama kendini yıpratmadan...eşlerimize sarılıp bu zor zamanları beraber atlatmalı insan..
sizler için hep duacıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?