Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

+++++ canım ateş ölçemiorum benim küçük yaramazımm ölçerimi kaybetti evin içinde bulamadım hala

O nasıl iş hiç anlamadım dr tahlil istemedi ve hemen catlatma iğ. mi yazdı belki doğal yollarla gebe kalırsın canım

bende diorum bu kız geçmişlerdemi gezio slm bilenem vermedi bana ayy merim yaa ne baharıı seninki bebekten uyuklamalarınada az kaldıı dur sen dahaaa yeni başlıon bebemm ama benimki bahardan olabilir belkii

ehh bebem gecmişte de gezıom..televzyonda izliom..uyukluomda..
ama sizden de eksik kalamıom

insallah sennde bebişten olur kuzucum

ehh bebem gecmişte de gezıom..televzyonda izliom..uyukluomda..
ama sizden de eksik kalamıom

insallah sennde bebişten olur kuzucum

çok uzak gelior merimm sanki ben o duyguyu bi daha yaşayamıcakmışım gibi bi his var içimde ama isyan yok napalımm Rabbim vermiorsa vardır bi nedenii

3.5 yaşında canım ay onunda yaşıt arkadaşları hemen hemen hepsi abla olduu buda istior benimde kaydeşim olcak bana abla dicek dio benimde içim cızz edio ahh yavruuum diip sarılıomm

Allahım Allahım Allahım Ne olur bizede nasib et Sen cok büyüksün Senin nimetin sonsuz Maşallah kızın hayırlı abla olur inşallah

Banane gönlümü alman lazım haçen söyle bakalum yeni misun nerden geliysun nere gideysun kac yılluk evlisun cocuğun varmidur yaşın kactiur

tamam canım hemen alayım gönlünü:)yeni üye değilim ama çok sık giremiyorum.10 aylık evliyim yaşımda 29.hemen çocuk istemeye başladık.ama elde avuçta sıfırsen kimsin nesin?

Allahım Allahım Allahım Ne olur bizede nasib et Sen cok büyüksün Senin nimetin sonsuz Maşallah kızın hayırlı abla olur inşallah

Rabbimden önce hiç tatmamış olanlar için istiorum sonra onlara verirken bizede ver diorumm Yarabbii sen büyüksünn İNŞALLAH OLACAKK tadlumm ben biliorumm

tamam canım hemen alayım gönlünü:)yeni üye değilim ama çok sık giremiyorum.10 aylık evliyim yaşımda 29.hemen çocuk istemeye başladık.ama elde avuçta sıfırsen kimsin nesin?

canm benim..hiç üzme kendiini daha 1 yıl bile dolmamıs doktorların verdigi süre..
bak 23.ayımda geldi melegim..

sabret ama kendini yıpratmadan...eşlerimize sarılıp bu zor zamanları beraber atlatmalı insan..
sizler için hep duacıyım...

bende fanaa yım 2 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz rahimde perde vardı amel. oldum canım sen kac yıldır istiyosun bu arada memnun oldum

inş canım.bir yılın dolmasına az kaldı ya ondan kasıyom kendimi.doktor tedavi falan zor bir süreç kendimi hazır hissetmiyom bu sürecesenin tedaviyle mi oldu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…